Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Joranalogue Link 2

¥ 10,800 (¥ 9,818 ora kalebu pajak)
Joranalogue's Precision Buffed Multiple

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 40mm
Saiki: 20mA @ + 12V, 20mA @ -12V

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Link 2 minangka macem-macem macem-macem saluran saluran XNUMX.

Loro bagean ndhuwur lan ngisor sambungan internal, lan yen ora dipasangake menyang input ngisor, bakal ana XNUMX input lan XNUMX output.

Lingkaran sing kasusun saka komponen berkualitas dhuwur duwe gangguan lan sithik kurang.

Kaloro audio lan CV bisa diproses. Pitch CV uga ditahan kanthi tepat ing sen.

x