Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Instruo SCION

¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
Generator acak biofeedback

Format: Eurorack
Lebar: 14HP
Ambane: 27mm
Saiki: 70mA @ + 12V, 10mA @ -12V

Manual pdf (Inggris)
Pandhuan Miwiti Cepet Pdf (Inggris)

* Saka versi 2021, sensor jinis klip ora bakal dilebokake maneh, lan mung jinis pad lengket sing bakal dilebokake.

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

SCION minangka generator voltase acak kotak sing nggunakake sensor biofeedback. Ngonversi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake ing otot. Dening DatagardenSprout MidiNanging, akeh fungsi lan parameter kontrol sing ditambahake kanggo digunakake ing lingkungan Eurorack.
 
  • 3.5mm jack kanggo kabel sensor
  • Kabel sensor (caket pad) kalebu
  • Plat lempeng godhong langsung disambungake menyang sensor. Apa kabel sensor uga diaktifake nalika ditetepake karo jumper ing sisih mburi
  • Saben patang saluran duwe output CV. Range ana 4-0V lan atenuator lan kontrol mateni bisa ditindakake kanggo saben wong
  • Saben patang saluran duwe output gerbang. Lebar gapura kanthi acak, wiwit saka 4 ms nganti 100 detik
  • Saben saluran duwe input gerbang sing bisa digunakake kanggo nelpon acara kaya ratchet utawa kanggo sampel jam lan terus kanggo saben saluran (nalika mode 4 dipilih).
  • Tombol terus mungkasi gerakan acak saben saluran
  • Dilengkapi paramèter umum ing antarane rong saluran, Sensitivitas lan Kapadhetan, bisa uga kontrol manual lan CV. Sensitivitas ngontrol sensitivitas reaksi kanggo sinyal saka organisme. Kapadhetan nemtokake jumlah saka output CV. Slider output mung voltase (2V) sing cocog karo octave ing sisih ngisor, lan nalika panggeser diangkat, skala mundhak kanthi urutan bunder kaping lima, lan ing sisih ndhuwur ana 0,1,2,3,4,5 timbangan. Kabeh CV minangka output
  • Mode ditahan Sampeyan bisa milih mode CV output liyane kanthi mencet terus papat.Reaksi Kapadhetan ing ndhuwur yaiku ing mode 4, lan ing mode 1, amarga Kapadhetan mundhak, CV sing nyimpang saka skala chromatic uga bakal output.Ing mode 2, papat output kasebut gegayutan kanthi harmoni.Ing mode 3, input gerbang minangka conto voltase acak lan tahan jam.

DEMO

x