Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Expert Sleepers Disting EX

Rega asli ¥ 44,900
Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 50mm
Saiki: 229mA @ + 12V, 50mA @ -12V
Perangkat lunak manual lan paling anyarKeneSampeyan bisa download saka.

* Kertu SD SD 32GB kanthi paket Spitfire Audio utawa Goldbaby uga kalebu

Iki produk pangowahan rega. Regane bakal diganti (ditambah) dadi rega kanthi garis koreksi ing ndhuwur tanggal 6/15.

CIRI MUSIK

Super Disting EX Plus Alpha Disting EX yaiku modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana.Mbusak mk4 Minangka sistem evolusi. Bisa dilakokno minangka rong Gratis independen utawa minangka modul canggih siji. Kalebu kertu Micro SD 2GB karo paket sampel Spitfire Audio lan Goldbaby

  • Disting Mk4 Beroperasi dadi rong unit (mode dual).Ing kasus iki, prabédan saka Disting EX's Disting mk4 yaiku yen watesan tingkat ndhuwur tingkat (96 kHz ing EX), RAM tambah, lan pola pemicu sampel mudhun ing 700 uS. Ing EX, tampilan kasebut OLED.
  • Makaryakke minangka modul kinerja dhuwur dewekan (mode siji).Sampeyan bisa nggunakake algoritma kayata Matrix Mixer, Augustus Loop, polyphonic player player, lsp.
x