Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Expert Sleepers Disting EX

¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 50mm
Saiki: 229mA @ + 12V, 50mA @ -12V
Perangkat lunak manual lan paling anyarKeneSampeyan bisa download saka.

* Kertu SD SD 32GB kanthi paket Spitfire Audio utawa Goldbaby uga kalebu

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Super Disting EX Plus Alpha Disting EX yaiku modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana.Mbusak mk4 Iki minangka sistem evolusi saka.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa minangka modul kinerja dhuwur siji.Kajaba conto audio, gelombang, lan prasetel ing kertu MicroSD sing kasedhiya karo modul kasebut,Situs web Sleepers ahliKonten tambahan sing disedhiyakake uga kasedhiya.

  • Disting Mk4 Beroperasi dadi rong unit (mode dual).Ing kasus iki, prabédan saka Disting EX's Disting mk4 yaiku yen watesan tingkat ndhuwur tingkat (96 kHz ing EX), RAM tambah, lan pola pemicu sampel mudhun ing 700 uS. Ing EX, tampilan kasebut OLED.
  • Makaryakke minangka modul kinerja dhuwur dewekan (mode siji).Sampeyan bisa nggunakake algoritma kayata Matrix Mixer, Augustus Loop, polyphonic player player, lsp.

CARA MENGGUNAKAN

Operasi dhasar

Disting EX duwe 6 input analog lan 4 output analog lan dirancang karo kopling DC kanggo nampung sinyal Eurorack udakara ± 10V jembaré.Input yaiku jack sing diwenehi label kanthi angka ing latar mburi putih, lan output yaiku papat jack ing sisih ngisor modul. The Disting mk4's Z, X, Y, A, B uga diwenehi label oranye. Disting EX duwe loro encoder rotary (P lan V, biasane kanggo'Parameter'and'Value ') lan rong tombol rotary (L lan R, kiwa lan tengen), kabeh papat kontrol push-push. Uga duwe fungsi tombol.

Ing mk4 Disting, tombol Z lan jack Z mesthi digandhengake, lan LED jack Z nuduhake kombinasi nilai tombol lan sinyal jack.Iki bener ing mode dual Disting EX, nanging ing mode siji tombol kasebut pancen independen karo jack, dadi jack jack mung nuduhake sinyal input.

Menu

Akeh fitur modul wektu nyata sing bisa diakses liwat menu.Pencet "P" ing mode siji lan "P" lan "V" sekaligus ing mode dual kanggo ngetik menu.Ing layar menu, gulung item kanthi "P" banjur klik kanggo milih (yen menu submenu, mudhun menyang hirarki menu sabanjure). Klik "V" kanggo munggah siji level menu, banjur penet terus kanggo bali menyang layar normal saka layar menu.

Mode siji lan mode dual

Disting EX dirancang adhedhasar mkist Disting lan bisa digunakake minangka mk4 Disting loro kanthi tampilan bareng (mode dual).Bedane saka mk4 Disting ing kasus iki yaiku watesan sampel tingkat ndhuwur (96kHz ing EX), RAM ditambah, lan latensi pemicu sampel dikurangi dadi 700uS.Ing EX, tampilan kasebut OLED.ing tangan liyane,Ing mode siji, modul kasebut dioperasikake minangka modul kinerja tinggi siji lan nglakokake algoritma unik Disting EX.Ngalih modePilih "Algoritma"> "Pilih siji" utawa "Ketik mode dobel" saka layar menu.

Konsep mode siji --Preset lan pemetaan minangka elemen dhasar sing nemtokake prilaku algoritma mode siji.PresetMinangka kahanan paramèter algoritma, sawetara nomer sing ngontrol cara kerjane algoritma.Contone, wektu tundha efek tundha utawa pilihan file conto ing algoritma puter maneh WAV.pemetaanNemtokake cara kontrol paramèter saka macem-macem sumber kontrol kayata MIDI lan i2c pusaté ing input CV modul.

Pratelan mode dobel ―― Sampeyan bisa nyimpen lan mbukak prasetel ing sisih kiwa lan tengen uga Disting mk4, nanging jumlah slot sing kasedhiya saya mundhak dadi 256.Kajaba iku, saka menu utama, sampeyan bisa nyimpen lan mbukak "Dual prasetel" sing ngidini sampeyan nyimpen kabeh parameter kiwa lan tengen.

Preset

Pramuka EX distor nyimpen informasi ing ngisor iki:

  • Jeneng prasetel
  • Algoritma saiki
  • Parameter algoritma
  • Pemetaan dimuat nalika mbukak prasetel
  • Parameter saiki
  • Fungsi "Z" sing dipilih (algoritma kaping pindho)
  • Jeneng jeneng filen / folder sing digunakake karo algoritma (algoritma siji)

Prasetel bisa disimpen ing memori flash modul, kertu MicroSD, utawa kalorone.Sampeyan uga bisa nyimpen kabeh 256 prasetel menyang kertu MicroSD sekaligus.Kabeh fungsi prasetel bisa diakses liwat menu "Preset" ing hirarki menu ndhuwur.

Ukuran

Pemetaan nyimpen kabeh informasi babagan cara parameter algoritma dikontrol dening CV utawa MIDI.Pemetaan dianggep luwih beda tinimbang prasetel amarga diganti kurang asring tinimbang prasetel.Pemetaan uga bisa disimpen ing memori flash modul, kertu MicroSD, utawa kalorone.Memori flash duwe 64 slot pemetaan.Sampeyan uga bisa nyimpen 64 pemetaan menyang kertu MicroSD.Kabeh fungsi pemetaan diakses liwat menu "Mappings" ing hirarki menu ndhuwur.Kanggo kabeh jinis pemetaan, mung 64 paramèter algoritma pisanan sing bisa dipetakan.

Pemetaan CV

Kanthi nggunakake pemetaan CV, sampeyan bisa ngontrol paramèter algoritma saka 6 input CV modul.Sampeyan bisa nemtokake kabeh paramèter menyang siji input CV ing wektu sing padha lan nyetel respons saben parameter menyang CV kasebut kanthi individu. Offset pemetaan CV kanthi manual nyetel angka.Yaiku, nilai parameter sing diwilang saka voltase CV ditambahake ing nilai sing disetel karo tombol P lan V.Nalika ngalih menyang algoritma anyar, sawetara pemetaan CV bisa uga wis disetel minangka standar.Malah kanggo paramèter sing ora duwe pemetaan CV sing bener minangka standar, skala CV disetel kanthi bener supaya sampeyan bisa ngontrol paramèter kanthi cara sing cukup mung kanthi ngaktifake input CV, sing biasane kedadeyan. Peta kisaran ± 5V liwat kabeh paramèter.Ing layar sunting pemetaan, gunakake tombol P kanggo mindhah kursor lan tombol V utawa R kanggo nyetel nilai kursor.Posisi kursor minangka limang ing ngisor iki.

  • Nomer paramèter - Pilih pemetaan parameter sing pengin diowahi.
  • input - Pilih input CV sing pengin digunakake.
  • Polaritas CV - Pilih Bipolar yen sampeyan pengin nggunakake voltase CV sing positif lan negatif, lan Unipolar yen mung nggunakake positip.
  • Apa bakal nganggep CV minangka gerbang - Pilih "Norm" kanggo nganggep CV biasa, banjur pilih "Gate" kanggo dianggep minangka gapura.Ing pemetaan jinis gerbang, angka maksimum lan minimum parameter diuripake kanthi input 1V utawa luwih.
  • Skala CV --Setel hubungan antarane voltase mlebu lan nilai parameter.Contone, nalika input CV 20.0 ngontrol level input kanthi skala 4% / V, level input dadi 5% kanthi CV 100V.

Pemetaan kenop

Pemetaan tombol ngidini sampeyan ngontrol paramèter algoritma saka tombol L lan R modul.Kabeh paramèter bisa diwenehi siji tombol ing wektu sing padha, lan respons saben parameter menyang tombol bisa disetel kanthi individu.Pemetaan tombol bisa ngimbangi angka sing disetel kanthi manual (angka parameter sing diitung saka tombol ditambahake menyang nilai sing wis ditemtokake), utawa sampeyan bisa langsung nyetel angka parameter.Sawetara pemetaan tombol bisa disetel minangka standar nalika ngalih menyang algoritma anyar.Malah kanggo paramèter sing ora duwe pemetaan tombol kanthi standar, skala tombol wis disetel kanthi bener, mula mung ngaktifake tombol bakal ngontrol parameter kanthi bener lan biasane map tombol menyang sawetara paramèter.Ing layar sunting pemetaan, gunakake tombol P kanggo mindhah kursor lan tombol V utawa R kanggo nyetel nilai kursor.Posisi kursor minangka enem ing ngisor iki.

  • Nomer paramèter - Pilih pemetaan parameter sing pengin diowahi.
  • Kenop - Pilih tombol sing pengin digunakake.Pilih tanda hubung yen sampeyan ora pengin nggunakake.
  • Ngimbangi nilai parameter nganggo tombol (""relay "Apa mode relatif) utawa disetel langsung ("Abs "Apa mode absolut).
  • KnobUnipolar(Range 0 nganti 1) utawaBipolarApa (kisaran ± 1)?Iki supaya luwih gampang nyetel skala ing ngisor iki lan nilai offset.
  • Saka tombolnutup kerugian, Lan ↓
  • Saka tombolSkala..Kaloro nilai kasebut nemtokake hubungan antarane posisi tombol lan nilai sing disetel ing pemetaan.Nilai kasebut diimbangi + skala K *, ing endi K minangka nilai ing kisaran "2, 0" utawa "-1, 1" (gumantung karo setelan Uni / Bi).

Pemetaan tombol

Kanthi pemetaan tombol, sampeyan bisa ngontrol paramèter algoritma kanthi mencet tombol "L" lan "R" ing modul kasebut.Kabeh paramèter bisa diwenehake menyang siji tombol kanthi bebarengan, lan respons saben parameter menyang tombol kasebut bisa disetel kanthi individu.Offset pemetaan tombol kanthi manual nyetel angka.Nilai parameter saka tombol ditambahake menyang nilai sing disetel karo tombol P lan V.Ing layar sunting pemetaan, gunakake tombol P kanggo mindhah kursor lan tombol V utawa R kanggo nyetel nilai kursor.Posisi kursor minangka telu ing ngisor iki.

  • Nomer paramèter - Pilih pemetaan parameter sing pengin diowahi.
  • tombol - Pilih tombol sing pengin digunakake.Pilih tanda hubung yen sampeyan ora pengin nggunakake.
  • nutup kerugian --Nilai ditambahake ing parameter target nalika tombol dipencet.

Pemetaan MIDI

Pemetaan MIDI ngidini sampeyan ngontrol parameter algoritma nganggo MIDI Continuous Controller (CC).Kabeh paramèter bisa diwenehake menyang siji CC sekaligus, lan tanggepan saben CC tumrap CC kasebut bisa disetel kanthi individu. Pemetaan MIDI bisa digunakake kanggo ngontrol modul saka piranti MIDI lan piranti lunak kontrol MIDI.Tuladhane,Kaca ikiBanjurTutul OSCSampeyan bisa ndeleng tata sing cocog kanggo. Pemetaan MIDI nyetel angka parameter dhasar kaya sampeyan kanthi manual ngganti angka nganggo tombol V.Yen sampeyan pindhah menyang algoritma anyar, pemetaan MIDI standar bakal ditrapake lan sampeyan bakal ngontrol paramèter 7 lan ndhuwur (kabeh kajaba paramèter Athenuberter umum) kanthi MIDI CC 7 lan ndhuwur. Rentang nilai CC saka 0 nganti 127 dipetakan menyang kabeh rentang nilai parameter.Ing layar sunting pemetaan, gunakake tombol P kanggo mindhah kursor lan tombol V utawa R kanggo nyetel nilai kursor.Posisi kursor minangka enem ing ngisor iki.

  • Nomer paramèter - Pilih pemetaan parameter sing pengin diowahi.
  • Nomer CC - Pilih nomer MIDI CC sing pengin digunakake kanggo ngontrol paramèter.
  • Ngaktifake / mateni setelan
  • CC normal (Unggah ungguh) Utawa simetris (Sym). Kanggo Norm, kisaran 0-127 dipetakan menyang kabeh kisaran sing disetel karo setelan min & max ing ngisor iki. Yen Sym dipilih, nilai 64 bakal dipetakan ing titik tengah kisaran, lan nilai ing ndhuwur lan ngisor iki diukur kanthi setengah saka kabeh kisaran.Pemetaan simetris cocok kanggo paramèter sing nduwèni kisaran loro cagak pusaté karo nol (contone posisi panning) lan migunani yen sampeyan pengin tengah persis nol nalika nilai MIDI 64.
  • nilai minimal, Lan ↓
  • Nilai parameter maksimal.

Pencet tombol P nalika nyunting pemetaan MIDI kanggo ngetik mode "MIDI Learn". Sawise ngaktifake Sinau, CC pertama sing ditampa modul bakal diwenehake menyang pemetaan saiki. Ana uga setelan manawa pemetaan ing Sinau kanthi otomatis mbatalake pemetaan liyane sing nggunakake CC sing padha. Pencet tombol P maneh kanggo mbatalake Sinau.Disting EX uga bisa nggunakake pemetaan MIDI kanthi mbalikke kanggo ngirim pangowahan parameter bali menyang piranti / piranti lunak sing ngontrol.Iki diaktifake ing setelan "Kirim CC" (ing ngisor iki).Pilihan kasebut yaiku "Mati", "On preset load", "On parameter change", lan "Loro-lorone".

Pemetaan I2C

Pemetaan I2C ngidini sampeyan ngontrol paramèter algoritma liwat bis I2C.Kabeh paramèter bisa diwenehake menyang siji kontroler I2C sekaligus, lan tanggepan saben paramèter menyang kontrol kasebut bisa disetel kanthi individu. I2CPemetaan nyetel angka parameter dhasar kaya yen sampeyan ngowahi angka kanthi tombol V kanthi manual.Nalika sampeyan pindhah menyang algoritma anyar, pemetaan I2C standar ditrapake, ngontrol kontroler I2C 0 lan ndhuwur kanggo paramèter 7 lan ndhuwur (kabeh kajaba parameter Athenuverter umum).Rentang kontrol 0-16383 dipetakan nganti sawetara paramèter ing Nilai.Ing layar sunting pemetaan, gunakake tombol P kanggo mindhah kursor lan tombol V utawa R kanggo nyetel nilai kursor.Posisi kursor minangka enem ing ngisor iki.

  • Nomer paramèter - Pilih pemetaan parameter sing pengin diowahi.
  • Nomer pengontrol - Pilih kontrol I2C sing digunakake kanggo ngontrol paramèter.
  • Diaktifake / dipatenisetelan saka
  • CC normal (Unggah ungguh) Utawa simetris (Sym). Kanggo Norm, kisaran 0-16383 dipetakan menyang kabeh kisaran sing disetel karo setelan min & max ing ngisor iki. Yen Sym dipilih, nilai 8192 bakal dipetakan ing titik tengah kisaran, lan nilai ing ndhuwur lan ngisor iki diukur kanthi setengah saka kabeh kisaran.Pemetaan simetris cocok kanggo paramèter sing nduwèni kisaran loro cagak pusaté karo nol (contone posisi panning) lan migunani yen sampeyan pengin tengah dadi nol nalika nilai kontrol 8192.
  • nilai minimal, Lan ↓
  • Nilai parameter maksimal.

Pencet tombol P nalika nyunting pemetaan I2C kanggo mlebu mode "I2C Sinau". Sawise ngaktifake Sinau, kontroler I2C pisanan sing ditampa modul bakal diwenehake menyang pemetaan saiki. Ana uga setelan manawa pemetaan ing Sinau kanthi otomatis mbatalake pemetaan liyane sing nggunakake kontroler sing padha. Pencet tombol P maneh kanggo mbatalake Sinau.

Pemetaan beban

Maca pemetaan saka memori flash. Gunakake tombol P kanggo milih slot pemetaan.Jeneng pemetaan bakal ditampilake ing sisih ngisor layar, utawa "Kosong" bakal ditampilake yen slot kosong.Iki uga nuduhake algoritma sing disimpen pemetaan. 

Simpen pemetaan

Nyimpen status pemetaan modul saiki kanggo memori flash. Gunakake tombol P kanggo milih slot pemetaan.Yen slot ora kosong, jeneng pemetaan lan algoritma bakal ditampilake.

Reset pemetaan

Setel maneh pemetaan saiki menyang status awal (algoritma saiki).

Pemetaan jeneng

Owahi jeneng pemetaan saiki.Penting kanggo nyunting pemetaan sadurunge disimpen. Gunakake tombol P kanggo mindhah kursor, lan tombol V utawa R kanggo ngowahi karakter kursor.

Gusti saka kertu SD

Waca pemetaan saka kertu MicroSD. Gunakake tombol P kanggo milih file pemetaan sing pengin sampeyan muat.File pemetaan disimpen ing sisih ndhuwur kertu utawa ing folder.Yen folder kasebut ngemot file, sampeyan uga bakal ndeleng (folder) saliyane jeneng sing bisa dipilih nganggo tombol P. Sampeyan bisa ngetik folder kanthi mencet tombol P lan njelajah file pemetaan internal. Pilih <..> kanggo bali menyang folder induk.

Simpen menyang Kertu SD

Simpen pemetaan saiki menyang file ing kertu SD.File dilebokake ing folder root lan jeneng filename kanthi otomatis digawe saka jeneng pemetaan.

Lord Kabeh saka Kertu SD

Waca file "All Mappings" saka kertu MicroSD.Elinga yen fitur iki ngganti kabeh pemetaan sing disimpen ing memori flash karo file sing diwaca saka kertu. Gunakake tombol P kanggo milih file pemetaan sing bakal dimuat.

Simpen Kabeh menyang Kertu SD

Simpen kabeh pemetaan ing memori flash menyang file ing kertu MicroSD.File kasebut dilebokake ing folder root lan jeneng file "ALL" .dexmappings ".Yaiku nomer sing saya akeh kanggo ngenali jeneng file.

Algoritma Mode Tunggal

Ing kene, kita bakal ngenalake algoritma sing unik kanggo Disting EX.Sampeyan ora bisa mbukak sawetara algoritma mode siji bebarengan.Klik jeneng algoritma kanggo nonton video panjelasan saben algoritma.Rincian paramèter kanggo saben algoritmaIng manualMangga deleng.

Mixer Matriks Kab ―― Mixer 6-input 4-output fleksibel iki dirancang utamane kanggo proses CV, nanging uga bisa ngatasi sinyal audio.Kanthi algoritma iki, bisa ngasilake campuran utawa CV sing kompleks lan dinamis kanthi nggunakake pemetaan CV uga campuran statis.Contone, kanthi ngotomatisasi input lan output offset, sampeyan bisa ngasilake patang CV sing ngontrol tambalan ing sistem kanthi gaya "makro".

Augustus Loop - Jeneng sing padha karo plug-in VST awal Expert Sleepers, algoritma iki minangka wektu tundha stereo sing diilhami dening keterlambatan tape.Wektu tundha maksimum sing bisa disetel kanthi operasi manual, tutul tempo, utawa jam eksternal udakara 44 detik.Kacepetan tape bisa diganti liwat CV, lan nambahi modulasi bisa ngasilake macem-macem efek, wiwit deton alus nganti owah-owahan ekstrem.Sampeyan uga bisa mungkasi tape utawa muter kanthi mbalikke.Uga, input Pitch CV ing input 5 ngganti kacepetan tape kanthi skala 1V / Okt.Ana papat kepala tape tape, masing-masing kanthi wektu tundha independen lan posisi stereo kanggo wektu tundha stereo sederhana / wektu tundha ping-pong / wektu tundha multi-tap hibrida.Inersia gratisMode kasebut ana gandhengane karo tumindak algoritma nalika wektu tundha diganti kanthi ngganti wektu tundha master, multiplier, utawa papat LL, LR, lsp. Nalika mode bebas Inersia dipateni, efek kasebut tumindak kaya yen kepala tape fisik mesin tape nyetel kesenjangan sirah sing maca / nulis ing sadawane tape. Nalika mode bebas Inersia diaktifake, algoritma bakal ngenalake efek sing luwih alus kanthi nyebrang antarane wektu tundha lawas lan anyar.Wektu salib bisa disetel kanthi parameter "Inertia fade time".Uga, algoritma nalika mode gratis Inersia diaktifake diwatesi kanggo operasi ing 4kHz.

SD Multisample - Algoritma iki minangka pamuter conto polifonis 8 swara sing muter file WAV saka kertu MicroSD. Algoritma iki, sing bisa disetel nganti telung pasangan input CV / Gate utawa dikontrol liwat MIDI, ndhukung saklar kecepatan lan per-sampel putaran-robin.Uga, perusahaan kasebutCV UmumNindakake kode / generator arpeggio adhedhasar modul.Algoritma kasebut didhasarake ing Disting mk4's J-6 Multisample Audio Playback, nanging nawakake luwih akeh kabisan tinimbang mk4.Input gerbang responsif kecepatan, lan voltase sinyal gerbang dianggep kaya kecepatan cathetan MIDI, kanthi kecepatan maksimal 5V.Uga, algoritma kasebutScalaNdhukung nyetel microtonal nggunakake piranti lunak. --- Video panjelasan 2

Pemicu SD 6 --Desain khusus kanggo muter conto drum, algoritma iki nyedhiyakake 6 swara kanthi input pemicu independen lan pilihan sampel. Kapabilitas luwih akeh tinimbang Disting mk4's "I-8 Dual Audio Playback with Z-Speed" lan ndhukung switch kecepatan lan sampel-by-sample babak-robin.Input gerbang algoritma iki uga responsif kanthi kecepatan, nambani voltase sinyal gerbang kaya kecepatan cathetan MIDI. 5V cocog karo kecepatan maksimum.Saben input micu saben swara, kayata micu input 1 micu swara 1.

Perekam WAV - Algoritme iki nyathet audio (utawa CV) minangka file WAV ing kertu MicroSD.Nganti 6 saluran audio bisa direkam ing 48 utawa 96kHz, 16 utawa 24-bit.Macem-macem algoritma puter maneh WAV nawakake kemungkinan luwih akeh, nanging sampeyan uga bisa muter maneh rekaman sadurunge.Iki uga ngetrapake fitur "Sampler Otomatis" sing kanthi otomatis njupuk pirang-pirang conto. --- Video panjelasan 2

Multi Ngalih - Algoritma iki nyedhiyakake 6 saklar / VC sing bisa dikonfigurasi. Disting EX dirancang karo kopling DC, saengga bisa ngatasi audio lan CV.Saben ngalih kalebu rong bagean, "Sub-switch input" sing milih enem input modul lan "Output sub-switch" sing milih patang output modul, lan input sing dipilih minangka output sing dipilih. Bakal diarahake menyang.Yen pirang-pirang switch nuduhake output sing padha, sinyal bakal ditambahake bebarengan.Kajaba iku, saben sub-switch bisa lintas-luntur nalika migrasi, nyuda fade nyegah swara klik nalika migrasi, lan nyetel luwih suwe ngidini campuran ing antarane sumber.Saklar bisa dikontrol liwat input CV utawa karo salah sawijining paramèter Makro sing dikontrol tombol / tombol / MIDI / i6c.

Looper - Algoritma iki nyedhiyakake papat loop sing bisa digunakake kanthi loro tombol, Record / Overdub and Play, sing ditemokake ing akeh loop pedal efek.Looper bisa digunakake ing 2/4 / 8-bit lan monaural / stereo, lan wektu loop maksimum bisa diatur kanthi nyetel.Kanthi gawan, monaural 16-bit duwe wektu maksimal udakara 32 detik kanggo saben patang puteran.Input lan output saben looper bisa diatur kanthi fleksibel, saengga bisa nuduhake I / O, menehi I / O dhewe kanggo saben, utawa disetel ing antarane.Uga duwe kontrol campuran output sing bisa digunakake kanggo ngawasi saben puteran lan campuran input.Saben loop, lan overdubbing, bisa dilintasi, kabeh dirancang kanthi gampang nggawe puteran sekitar sing alus.Kabeh proses nggawe loop kasebut bisa diselarasake karo input jam.Saben daur ulang uga bisa diputer ing arah sing ngelawan lan setengah kacepetan (siji oktaf mudhun).

Mesin Impen --Menakake teori musisi kontemporer Amerika La Monte Young, algoritma iki dirancang kanggo nggawe drone lan mbisakake golek harmoni non-tradisional adhedhasar rasio utama.Output kasebut yaiku kombinasi limang cathetan, kalebu dhasar lan papat harmoni.Rasio utama, sing nemtokake hubungan antarane saben frekuensi, dikontrol dening paramèter.Algoritma nggunakake sintesis gelombang kanggo ngasilake nada.Nada dhasar uga bisa disetel menyang gelombang sinus murni / gelombang segitiga / gelombang persegi.Saben nada ngetrapake amplop serangan / rilis sederhana sing dikontrol karo parameter gerbang dhewe.

Bank Filter - Algoritma iki nyedhiyakake bank wolung saringan / resonator bandpass stereo paralel.Tingkat saben filter bisa dikontrol kanthi manual lan liwat CV utawa amplop sing diaktifake ing gerbang input.Saben lapangan uga bisa disetel kanthi manual / CV / MIDI.Uga duwe wolung LFO internal sing bisa ditrapake ing saben level filter.Resonator cocog banget kanggo muter akord liwat MIDI, kayata Alesis Quadraverb Plus.Filter bisa disetel dadi resonator / bandpass / multiband.Resonator minangka filter kabeh-pass kanthi pucuk sing banget nandheske band sempit ing sekitar frekuensi tengah.Filter bandpass minangka jinis filter dhasar sing nyuda band sing adoh saka frekuensi tengah.Kabeh wolung filter pancen independen ing salah sawijining mode ing ndhuwur.Nanging, ing mode multi-band, frekuensi filter nyetel seri poin silang, padha karo kompresor multi-band.Mula, frekuensi sing liwat saben band diwatesi dening frekuensi dhewe ing tangan siji lan kanthi frekuensi pita sabanjure ing tangan liyane.

Meja Gelombang Poli - Algoritma iki minangka synthesizer polifonik 8 swara kanthi osilator gelombang.Saben swara duwe loro amplop, saringan, LFO, lan efek wektu tundha lan paduan suara.Algoritma kasebut bisa dimainake kanthi CV / Gate utawa MIDI. Nalika nggunakake CV / Gerbang, input gerbang bakal responsif kanthi cepet.Generasi kode otomatis lan arpeggiator uga kasedhiya.Output bisa campuran stereo utawa mono, utawa saben swara bisa duwe output dhewe.Uga, algoritma kasebutScalaNdhukung nyetel microtonal nggunakake.

Granulator - Algoritma iki, sing ngetrapake Mesin Sintesis Granular, bisa digunakake minangka sumber sumber kanggo input audio wektu nyata utawa maca audio saka kertu MicroSD.Sintesis granular bisa digunakake kanthi muter "biji-bijian," sing biasane swarane cekak, udakara 100 milidetik.Asring, macem-macem sifat gandum kayata wajan wektu / dawa / pitch / stereo acak nganti sawetara ombone.Ing algoritma iki, generasi gandum dikendhaleni cathetan.Cathetan bisa dadi input menyang mesin liwat CV / Pasangan gerbang utawa MIDI / i2c kaya Poly Wavetable lsp., Ngontrol wektu wiwitan lan pungkasan awan gandum, lan liyane kayata pitch gandum. Uga mengaruhi fungsi.Algoritma kasebut uga nyedhiyakake telung swara "drone" sing bisa diaktifake kanthi gampang karo antarmuka parameter biasa.Yen sampeyan pengin nggunakake algoritma minangka efek pangolahan audio, sampeyan bisa ngaktifake siji utawa luwih drone kasebut lan ngapusi parameter gandum liyane.Kaya karo algoritma apa wae, sampeyan bisa milih antarane 3 lan 1 pasangan CV / Gate kanggo muter cathetan. Kanthi nyuda pilihan pasangan CV / Gate, sampeyan duwe input liyane kanggo peta menyang kontrol CV parameter (0 pasang CV / Gate minangka standar).Elinga yen algoritma kasebut ora bakal digunakake nganti sampeyan ngrekam audio utawa maca audio saka kertu MicroSD.

Multi FX - Algoritme iki minangka unit multi-efek stereo fleksibel sing ngidini sampeyan nggunakake EQ / pitch efek / wektu tundha / reverb ing wektu sing padha.Kajaba iku, frekuensi sampling internal DSP bisa diganti kanthi menehi fungsi Rate Sample Variable sing bisa ditrapake kanthi kreatif.

Algoritma Mode Ganda

Ing ngisor iki minangka algoritma sing mbukak mode dual lan ora diterapake ing mkist Disting.

Oscilloscope J-5 - Algoritma iki nggunakake osiloskop 2-saluran sing gampang lan gampang. X lan Y minangka rong input input, lan salinan sinyal minangka output saka A lan B.Ing mode tampilan sing bisa disetel karo parameter 2, sampeyan bisa milih cara tampilan saka patang jinis.

K-6 24dB / Okt VCF - Algoritme iki minangka saringan lowpass 4dB / Okt sing niru saringan tangga 24 transistor. X minangka input audio lan A lan B minangka output audio. Y minangka input CV frekuensi cutoff respon 1V / Okt, Z minangka kontrol resonansi, lan osilasi awake bisa digunakake ing setelan sing dhuwur.

K-7 Stereo Penundaan - Algoritma iki nduweni fungsi lan parameter sing padha karo Disting mk4 "Stereo Clockable SD Delay", kajaba ora nggunakake kertu MicroSD, kanthi wektu tundha maksimal 10.9 detik.

K-8 Clay Stereo Delay - Algoritma iki uga nduweni fungsi lan parameter sing padha karo Disting mk4 "Stereo Clockable SD Delay (Z jam)", kajaba ora nggunakake kertu MicroSD, kanthi wektu tundha maksimal 10.9 detik.

N-8 VCO Ganda - Algoritma iki nyedhiyakake VCO gelombang kaping pindho. X lan Y minangka input nada kanthi respon 1V / Okt, lan 0V = C3 (udakara 130.81Hz). A lan B minangka output VCO sing cocog, kanthi parameter 0 milih tabel gelombang. 

x