Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

ALM Busy Jumble Henge

¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
Campuran spektrum stereo stereo berkualitas tinggi, sing nggawe gambar stereo unik saka tambalan intuisi.

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 38mm
Saiki: 70mA @ + 12V, 70mA @ -12V
Manual Pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Jumble Henge minangka mixer spektral stereo 16-input kanthi antarmuka pencampuran adhedhasar tambalan. Dirancang adhedhasar Sound Stage kanthi kolaborasi karo Worng Electronics, Jumble Henge ngusulake proses campuran sing unik ing lingkungan Eurorack.Filter résonansi analog sing disetel kanthi tliti kanggo saben input lan posisi pan tetep sing khas nggawe spasi unik ing campuran kanggo saben swara.Antarmuka sing ringkes nampilake kontrol Campuran kanggo nyetel ambane penyaringan lan stereo Ext In supaya bisa cocog karo mixer eksternal utawa sumber swara tambahan. Jumble Henge minangka solusi kompak kanggo nggawe campuran stereo sing sugih saka pirang-pirang sinyal mono / stereo.

  • 14 input ing susunan stereo lan spektral + 16 input stereo tambahan sing resik
  • Output campuran Stereo LR
  • Campuran adhedhasar patch intuisi karo posisi stereo unik lan spektral kanggo saben input
  • Filter analog resonan kanggo saben input, kanthi tliti kanthi tliti kanggo nandhesake ngisor, ngisor, mids, high, lan high, nyedhiyakake saben swara kanthi spektrum frekuensi dhewe.
  • Posisi panci tetep saben input nyebar menyang frekuensi dhuwur spektrum frekuensi lan menyang tengah kanthi frekuensi kurang.
  • Panning daya sing padha supaya level persepsi tetep konsisten ing kabeh input
  • Kontrol Campuran Manual kanggo ngatur intensitas nyaring kabeh campuran
  • Digawe ing Inggris

CARA MENGGUNAKAN

INPUTS

Posisi spektrum lan stereo ing saben campuran sumber input ditemtokake dening posisi vertikal lan horisontal saka jacks sing sampeyan tambal. Kajaba karo input Low Mid lan Low centered, kabeh input dilebokake ing posisi panci dhewe, nggawe gambar stereo lengkap nalika komposisine kanthi njaga pamisahan swara. Masukan tengah tengah lan dhuwur ing sisih ndhuwur sing disambungake internal saka input kiwa ing njero lan bakal pusat yen ditambal mung ing sisih kiwa kiwa.Uga, panning dadi luwih amba ing frekuensi sing luwih dhuwur, nyedhiyakake swara sing luwih kenceng ing frekuensi ngisor.Kajaba iku, unit iki nggunakake panning daya sing padha kanggo konsistensi level persepsi kabeh input.

Kontrol Campuran

Tombol sing ngontrol ambane saringan sakabèhé sing ditrapake kanggo saben input.Ana paningkatan volume sing cedhak ing posisi tengah.

Input njaba

Input stereo sing resik sing bisa digunakake kanggo ngetrapake mixer eksternal lan sumber audio tambahan. Input R dinormalisasi dadi input L lan uga ndhukung sumber monaural.

PENTING

Iki minangka output campuran stereo sing ngasilake total 16 input SUM.

DEMO

x