Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

ALM Busy Boss Bow Two

¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
Bidirectional 1: 8 urutan berturut-turut kanthi macem-macem kontrol voltase

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 38mm
Saiki: 40mA @ + 12V, 10mA @ -12V
Manual (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Boss Bow Two minangka modul switch voltable sing bisa diganteni yaiku pengganti Boss Bow Tie. Suis bidirectional kanthi wolung jalur ngalih ing antarane 8 input lan nganti 1 output, utawa nganti 8 masukan lan 8 output. Pangolahan audio lan CV bisa ditindakake, ngoper lan ngreset uga kanthi regane audio.

Cara milih dipilih gumantung saka telung mode kontrol voltase. Gunakake tombol kanggo ngoper mode.

  • Alamat: Posisi + CV of Offset tombol nemtokake 8 aku / O posisi.
  • Strobe: Posisi tombol Offset + CV nemtokake posisi saka wolung I / Os, nanging owah-owahan posisi mung kedadeyan nalika jam wis ditutup, lan posisi kasebut disimpen sajrone jam kasebut.
  • Langkah: Wolung I / O langkah siji langkah saben jam mlebu gapura Arah lelungan ditemtokake dening posisi kenop kerang + CV


 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

DEMO

x