Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

2hp Freez (Black)

¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Ngalahake Audio

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 46mm
Saiki: 95mA @ + 12V, 27mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Freez minangka ngalahake kendali kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, bisa kanggo distort lan ngrusak swara kanthi ngontrol tingkat sampel.

Sampeyan bisa ngatasi efek kalah kanthi ngalahake lan bit tresna. 

DEMO

2hp Freez saka 2hp on Vimeo.

x