Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

XAOC Devices Lipsk

¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
Drezno modul ngusir kanthi mbalikke

Format: Eurorack
Lebar: 6HP
Ambane: Lancip
Saiki: 30mA @ + 12V, 0mA @ -12V

Manual pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

LuwukDreznoMinangka modul inversion sing sithik minangka tumindak minangka expander kanggo (modul iki ora bisa digunakake).

Nyambung Lipsk menyang Drezno mesthekake yen output ADC diproses dening Lipsk sadurunge dadi kabel internal menyang input DAC nalika ing mode Link karo Drezno. Lipsk nylekit bit output Drezno ADC sing tombol dipadhangi. Sampeyan uga bisa nindakake panyebaran bit kanthi input gapura ing ngisor iki. Yen gerbang dhuwur isine input kanggo angka sing dikoneni, inversi bakal dilalik lan ora bakal dibalik.

Kanggo nyambungake karo Drezno, sambungake kabel warata saka "OUT" ing mburi papan Drezno kanggo "IN" ing mburi papan Lipsk, lan nyambung "OUT" ing mburi papan LIPSK dadi "IN" ing mburi papan Drezno. Larasake sisih ing sisih karo sisih garis kabel abang. Kanggo sambunganIng manualDeleng uga tokoh.
 

DEMO

x