Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

XAOC Devices Drezno

¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
8-bit modul konverter AD-DA kanggo ngaktifake macem-macem pangolahan sinyal kanthi manipulasi bit

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: Lancip
Saiki: 50mA @ + 12V, 35mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Drezno
  • Konverter analog-digital (ADC) sing ngekstrak informasi sithik kanthi ngowahi voltase input dadi nilai digital
  • Konverter digital-to-analog (DAC) sing ngasilake voltase sing cocog saka informasi bit input
Iku modul konversi sing kalebu. Bisa digunakake kanthi macem-macem cara, kayata inputting audio kanggo ngganti swara kanthi bit crushing utawa swits bit, lan output urutan gerbang kanthi ngowahi LFO utawa voltase acak dadi informasi bit.

Drezno uga antarmuka konversi sinyal kanggo subsistem Binary Subsystem, sing direncanakake minangka seri modul sing nindakake pangolahan sinyal 8 bit.

Dreznoの左側では、10Vの幅の電圧シグナルが、00000000,00000001,00000010,..11111111までの8ビットの2進数(バイナリデータ)に変換されます(アナログ-デジタル変換,ADC)。それぞれの"桁"のビットが0~7までのADコンバータの出力にゲートとして出力されます(ビットが0で0V、1で5V)。
Ing sisih tengen Drezno, gapura mlebu menyang 0 nganti 7 kanggo makili data binar 8-bit lan dijupuk minangka sinyal voltase (konversi digital-analog, DAC).

Pengaturan GAIN lan OFFSET ing sisih loro ADC / DAC duwe pengaruh gedhe ing sinyal sing diowahi. Sampeyan uga bisa nggunakake efek clipping kanthi positif kanggo nyuda sinyal kasebut.

Nalika menet tombol LINK, 8 gapura sing minangka output output ADC langsung masukan menyang DAC kanthi sambungan internal. Akibaté, output saka DAC bakal ngonversi sinyal input ADC dadi data 8-bit banjur output.Pengurangan bitNggawe efek saka. Dadi expander manehLuwukKanthi, output ADC diproses dening Lipsk lan banjur sambung internal menyang input DAC ing mode Link.

Konversi ing ADC lan DAC ditindakake kanthi interval wektu tetep, nanging diputusake nindakake iki.JamApa. ADC lan DAC duwe masukan jam sing kapisah, nanging yen ora ditepal bakal mbukak ing jam internal. Wiwit jam internal mlaku kanthi kecepatan 2MHz, bisa uga kanthi cepet njupuk owah-owahan wektu audio lan ngindhari swara alias. Yen sampeyan masang gelombang alun osilator alon ing jam kasebutNyuda tingkat penguranganBakal. Kajaba iku, nalika LFO utawa voltase sing mindhah kanthi acak yaiku input menyang ADC lan jam minangka input ing wektu sing dadi kothak irama, saben output ADC unik.Generasi iramaFungsi minangka
* Output nalika nggunakake jam internal kanthi kacepetan dhuwur ora bisa digunakake minangka gapura sing memicu. Mesthekake nggunakake jam eksternal yen pengin ngetokake urutan gapura normal (dudu tarif audio).

Tips liyane sing nggawe patch Drezno menarik yaiku: Nalika sampeyan eksprimen karo akeh patch, sampeyan bakal nemokake panggunaan sing paling disenengi.
  • Coba ganti GAIN lan OFFSET.
  • Modifikasi jumlah sinyal input karo VCA
  • Coba tampik sanajan siji output ADC ing endi wae menyang input DAC tanpa nyambungake
  • Gabungan karo modul logika
  • Ing ADC, nalika masukan LFO lan sapiturute, angka sing luwih gedhe ganti alon lan angka sing luwih cilik saya suwe saya gedhe.
  • Ing DAC, bit pesenan sing luwih dhuwur bakal menehi pengaruh kanggo sinyal kasebut
 

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

DEMO

x