Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

WMD Kraken

¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
Synthesizer drum snare karo 3 mode generasi lan distorsi internal kanggo make-up swara fleksibel

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 30mm
Saiki: 61mA @ + 12V, 17mA @ -12V

Manual Inggris (PDF)

CIRI MUSIK

WMD Kraken minangka modul drum snare kanggo Eurorack adhedhasar sintesis modeling fisik.Kanthi kemampuan ngasilake swara drum snare sing nyata kanthi kabeh ukuran, wujud, bahan, lan timbres, unit iki minangka synthesizer digital 100% sing ora nggunakake conto.

  • 100% sintesis digital tanpa conto
  • 3 jinis distorsi internal kalebu kacilakan bit.
  • Sumber swara digital lan analog sing ditrapake
  • Pitch shifter
  • Gawe macem-macem swara
  • Telung jinis exciters (snare / stick stick / rim shot) bisa dipicu kanthi nggabungake rong input pemicu.

CARA MENGGUNAKAN

Kraken duwe telung mode sing ngidini sampeyan ngasilake macem-macem swara drum snare.Ngasilake nada sing padha kanggo saben pelafalan, kayata drum snare samplerMode swara digital..Ngasilake timbre sing beda banget kanggo saben pelafalan sing dimainake dening drummerMode gangguan analog..Ndhukung kontrol frekuensi kanggo nggawe swara luwih akehMode shifter pitchBisa diganti nganggo saklar.Uga ditrapakeGangguanBisa dipilih saka 3 jinis kanthi saklar liyane.Kanthi nggabungake rong input pemicu uga kontrol CV kanggo saben parameter3 jinis swara seruBisa muni kanthi kapisah.

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

DEMO



x