Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Verbos Electronics Harmonic Oscillator

¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
Osilator siji lan inspirasi teknologi West Coast sing ngidini sampeyan bebas ngontrol komponen nada dering!

Format: Eurorack
Lebar: 32HP
Ambane: 32mm
Saiki: 120mA @ + 12V, 90mA @ -12V
Spesialis Harmonic Oscillator Spec (Inggris pdf)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Pisanan ing Eurorack,8 harmoni gelombang sinus (dhasar + harmonik)Iki minangka modul osilator sing output bisa dikontrol kanthi masing-masing. Output saka osilator sing dipasang (gelombang sinus, gelombang pulsa, gelombang sawto, lan sapiturute) diandharake saka frekuensi, gelombang dasar sinus saka frekuensi paling muni) lan harmoni (frekuensi dhasar tikel, tikel ... · Sampeyan uga bisa nggawe (kanthi prinsip) kanthi nyampur (gelombang sinus). Oscillator Harmonic adhedhasar ide iki, Kontrol volume individu saka dhasar nganti gelombang sinus frekuensi 8 kaliNanging, aku nggawe kemungkinan nggawe rumus gelombang (gelombang master) kanthi nyampur. Sampeyan uga bisa ngilangi gelombang sinus individu. Kajaba iku, panyampur sing bisa dikontrol voltase bisa ngontrol panyebaran lan pusat distribusi ing nada kanthi voltase kanthi voltase.Harmonic scanUtawa muter peran kaya potongan sing dhuwur utawa dhuwurNgiringake Bisa uga Kanthi nggunakake modulasi, sampeyan bisa nggawe owah-owahan spektrum sing sugih ing tahapan osilator.

Kaya Osilator Komplek, nggunakake inti sirkuit segitiga analog lan dilengkapi input CV linier lan eksponensial, lan mesthi input 1V / Okt kanggo modulasi frekuensi.Saliyane bentuk gelombang induk, uga duwe output saben gelombang Triangle / Saw / Square.

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

DEMO

Demo iki nuduhake fitur dhasar Harmonic Oscillator. Swara saka Harmonic Oscillato dilewati liwat ATC.

x