Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Steady State Fate Vortices & V-CV Expander HiFi

¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
Spesifikasi Kopling DC.Versi hi-fi sing winates saka Vortices sing dadi mixer CV spektrum lengkap

Format: Eurorack
Lebar: 16HP
Ambane: 26mm
Saiki: 110mA @ + 12V, 105mA @ -12V

V-CV Expander (kalebu)
Lebar: 2HP
Ambane: 23mm
Saiki: 0mA

Manual Pdf enggal

CIRI MUSIK

Vortices HiFi iku asliVorticesversi winates saka. Versi HiFi nawakake topologi campuran sing padha kajaba kompresi tape, overdrive, lan rolloff frekuensi dhuwur.Kajaba iku, versi HiFi duwe kabeh input sing dirancang karo kopling DC, saengga bisa digunakake ora mung minangka audio nanging uga minangka mixer CV spektrum lengkap.Fungsi dhasar saka expander V-CV klebu lan unit utama padha asli.Rincian saben fungsiVortices & V-CV ExpanderMangga deleng kaca. 

x