Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Steady State Fate/BII Electronics Triptych

Rega asli ¥ 50,900
Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

Format: Eurorack
Lebar: 14HP
Ambane: mm
Saiki: 119mA @ + 12V, 95mA @ -12V

Iki produk pangowahan rega. Regane bakal diganti (ditambah) dadi rega kanthi garis koreksi ing ndhuwur tanggal 6/15.

CIRI MUSIK

Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. TriyanaGangguan,BBD Flanger / Com Delay,FilterSet telung efek analog lengkap.Telung iki bisa ngganti rute lan ngontrol voltase, lan gumantung saka tambalan lan nuntun, bisa ngasilake distorsi ekstrem nganti sintesis karplus lan swara résonansi polifonik sing kuwat.

Carane Gunakake

Telung bagean ing Triptych, Distortion, BBD Flanger / Com Delay, lan Filter, bisa diterusake kanthi rong tombol ing sisih ndhuwur modul kanggo nemtokake urutan wektu tundha lan distorsi, lan apa filter kasebut kudu ana ing ngarepe utawa ing mburine. Bisa dipilih.Saliyane kabeh operasi tombol, sawetara operasi tombol uga bisa dikontrol kanthi voltase.

 

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse
x