Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Steady State Fate Stereo Dipole (Black and Gold)

¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

Format: Eurorack
Lebar: 20HP
Ambane: 23mm
Saiki: 150mA @ + 12V, 150mA @ -12V
Cepet Miwiti pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol Drive ing ngarep filter bisa nggawe swara saka nada sing resik kanthi swara sing overdrive kanthi rasa vintaj sing apik. Kombinasi saringan sing diinstal ngasilake efek stereo, fading kompleks, forman, lan asam. Sampeyan bisa nggawe macem-macem swara kayata bass.

Stereo Dipole nduwe saluran independen A lan B, lan saben saluran duwe saringan multi-mode 2 Pole (12 dB / Oct) sing bisa ngalih ing antarane pass, band pass, lan pass low (2 saluran kanthi total kanggo 2 saluran). Wis dipasang. Loro filter kasebut bisa ngolah sinyal input kanthi serentak utawa podo, lan output kasebut bisa dijupuk saka jack Dipole-A / B (sinyal sawise lulus mung siji filter ing saben saluran kasebut saka jack Pole-A / B). Sampeyan bisa njupuk metu). Frekuensi pemotong filter nomer loro ing saluran kasebut ditemtokake kanthi nambah frekuensi sing ditemtokake ing SPREAD-A menyang frekuensi pemotong utama (FREQ-A for CH A). SPREAD gerak ing kisaran 4 lan ± 2 oktaf ing tengah. Contone, ing CH A, saringan pertama yaiku HP, sing nomer loro yaiku LP, lan sambungane sereng, lan nalika SPREAD disetel kabeh ing sisih tengen, panyaring bandpass sing ngliwati swara ing band ing sekitar 1 oktaf saka FREQ-A. Bakal.

Saliyane nggunakake CH A / B kanthi mandiri, sinyal mono diproses kanthi beda kanggo A / B, lan kanthi nggawe L / R efek stereo unik bisa gampang digawe. Aku. Yen ora ditandhani ing input B, sinyal input menyang A bakal dituju menyang B kaya saiki. Uga duwe tombol / jack Stereo Freq lan tombol Stereo Res ing tengah sing bisa ngontrol potongan utawa résonansi kanggo CH A lan B kanthi bebarengan. Tombol lan jacks iki minangka bipolar lan ditambahake menyang setelan Freq / Res kanggo saben saluran.

Saben frekuensi saluran lan stereo, jackon control CVin dilengkapi kanthi attenuator / Attenuverter, V / Oct lan kontrol Spread tanpa dheweke bisa dikontrol kanthi kompensasi suhu 1V / Okt.

DEMO



x