Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Steady State Fate/Divkid RND STEP

Rega asli ¥ 25,900
Saiki rega ¥ 25,190 (¥ 22,900 ora kalebu pajak)
6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: 44mm
Saiki: 67mA @ + 12V, 67mA @ -12V

PDF PDF (Inggris)

Iki produk pangowahan rega. Regane bakal diganti (ditambah) dadi rega kanthi garis koreksi ing ndhuwur tanggal 6/15.

CIRI MUSIK

Rnd Step minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing dadi tim Divkid karo Steady State Fate.

Saben saluran duwe rong sumber swara jambon. Gegaran kasebut dicelup ing wektu pemicu lan ditahan nganti pemicu sabanjure kanggo ngasilake loro sinyal acak tangga. Kaloro output kasebut duwe macem-macem karakteristik:

  • Output Bipolar: Output acak kanthi sawetara -5V nganti 5V. Cedhak 0V, distribusi kasebut seragam lan kemungkinan munculake voltase gedhe kanthi bertahap.
  • Output Unipolar: Wiwit voltase negatif tancep menyang 0, kira-kira setengah saka output yaiku 0V, lan ndhuwur kasebut kanthi acak kanthi distribusi sing padha karo Bipolar. Iki trep yen sampeyan pengin voltase acak utawa ora.

Unipolar lan Bipolar nuduhake wektu pemicu, nanging garansi sing diwenehi conto kapisah lan mulane ora diwedeniMerdeka saka saben liyaneGerakan bakal acak. Yen sampeyan nempel ing input Sample (kisaran -10V nganti 10V), sinyal sing ditetep bakal ditelpon tinimbang swara pink kanggo Bipolar.

Ana telung sampel independen lan sirkuit tahan-swara sing tumindak kaya ing ndhuwur, nanging input Trigger 3Sambungan internal menyang input pemicu liyaneYen wis rampung, sampeyan uga bisa mindhah kabeh 6 conto & tahan kanthi siji pemicu.

Sampel analog lan sirkuit analog mesthi ngeculake voltase liwat sampling lan suwe-suwe, nanging modul iki minimalake penurunan voltase kasebut.

DEMOS

x