Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Steady State Fate Clone

¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
2x1: 4 utawa 1x1: 8 macem-macem buffered

Format: Eurorack
Lebar: 3HP
Ambane: 33mm
Saiki: mA @ + 12V, mA @ -12V

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Klone minangka macem buffered sing bisa digunakake ing 2x1: 4 utawa 1x1: 8. Nerbitake voltase sing padha karo voltase input kanthi akurasi sing dhuwur. Kasedhiya banget kanggo kontrol pitch sing sensitif marang perubahan voltase lan patch polyphonic.
x