Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

Format: Eurorack
Lebar: 26HP
Ambane: 40mm
Saiki: 90mA @ + 12V, 80mA @ -12V, 0mA @ + 5V

* Saklar jarak ditambahake wiwit 2021. (Gambar disiapake)

Kanggo nglindhungi kisaran voltase sinyal asli Serge, sinyal sing ditangani dening Random * Source Serge luwih cilik tinimbang modul Eurorack standar, yaiku 5V ing Puncak nganti Puncak.Ora sethithik kaya level garis, nanging nalika digunakake karo produk perusahaan liyane, pass liwat panguat sinyal utawa attenuator sing diperlokake.

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack sing kena pengaruh modul iki.

Fungsi saka rong generator slope sing nggawe DSG kaya ing ngisor iki.Iki nduweni macem-macem peran kanthi nambahi patches, nanging R * S DSG duwe wektu Bangkit lan Musim Gugur.0.1 ms utawa kurangAmarga tekan frekuensi dhuwur 10kHz utawa luwih saka segi frekuensiTingkat audioNanging bisa sukses banget.

  • Yen ana sinyal input menyang "IN", owah-owahan voltase input ditundha ing kacepetan sing ditemtokake dening Rise nalika voltase input mundhak lan kanthi kacepetan sing ditemtokake dening Tiba nalika voltase input tiba (prosesor lag, mateni). Kanthi fungsi iki, yen sampeyan ngetik CV pitchPortamentoYen mlebu gapura, 100% nyengkuyungAmplop ASR, Yen sampeyan input swaraEnvelope pengikutYaFilter resolusi sithikBisa digunakake minangka
  • Nalika sinyal gapura utawa pemicu minangka input menyang "TRIG IN", gerakan voltase sing munggah ing wektu sing ditemtokake dening Rise lan tiba ing wektu sing ditemtokake dening Gugus dipicu sapisan. Kanthi fungsi iki,Amplop ADBisa digunakake minangka
  • Nalika Siklus diuripake, voltase sing munggah sajrone wektu Rise lan tiba sajrone musim gugur dadi output bola-bali, lan dadi osilator. Kanthi fungsi iki, yen wektu munggah utawa tiba Luwih cendhak,VCOLan yen dawaLFOBisa digunakake minangka

Salajengipun, yen sampeyan nggunakake output "TAMAT" yaiku output minangka sinyal pungkasaning Gugur, input pemicu menyang Trig In bakal output sawise telat nalika Rise and Fall,Wektu tundha pemicuBakal. Kajaba iku, nalika amplop AD mundhak, ora ditarik maneh sinyal kasebut menyang Trig In, saengga masukan jam menyang Trig In lan atur kaping Rise and Fall saka wektu interval jam.Pembahagi jamBakal. Kanthi alasan sing padha, yen sampeyan gelombang gelombang pulsa menyang Trig In, sampeyan bisa ngasilake subharmonik kayata oveta integer (Generator subharmonic).
Utamane ing DSG mk2, fungsi minangka audio wis ditingkatake.Nglacak udakara 4 oktafBisa uga

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse
* Ing Serge, voltase sing diarepake dituduhake dening warna jack.
  • Abang:Gerbang (ON: 5V)
  • Putih: 0V nganti 5V sinyal unipolar (kopling DC)
  • : -2.5V-2.5VSinyal bipolar (kopling AC)
 

DEMO







x