Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Quicco Sound mi.1e 0|8

¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti
Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: 40mm
Saiki: 25mA @ + 12V, 25mA @ -12V, 180mA @ + 5V
Manual Jepang (pdf)
Kaca produk Produsen
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

mi.1e minangka app iPad darmabakti"mi.1e nyambung"Iku modul kanggo ngontrol saka (iOS 11.0 utawa mengko) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Iki disambungake menyang iPad liwat Bluetooth lan ijol-ijolan data liwat Bluetooth MIDI. App gratis.

Fungsi sing cenderung gedhe lan rumit nalika digunakake minangka modul, kayata urutan, diwujudake kanthi operasi grafis ing aplikasi iPad, lan modul kasebut dhewe disimpen ing 4HP sing ramping. Mi.1e duwe rong pasangan port minangka salah sawijining bagean, lan saben bagean bisa diwenehi fungsi sing beda kayata sequencer jinis Grid, Step sequencer, utawa LFO.

Kanggo produk ikimi.1e 0 | 8 (putih)Lanmi.1e 2 | 6 (ireng)Ana rong jinis. "Mi.1e 0 | 8" iku model putih karo 8 output (4 bagean) lan mlaku ing jam internal app. "Mi.1e 2 | 6" iku model ireng karo input jam external lan input reset, lan 6 output (3 bagean).Gunakake 2 | 6 yen sampeyan pengin nyinkronake karo jam eksternal.Fitur utama kaya ing ngisor iki.
  • Operasi intuisi karo aplikasi iPad darmabakti, awak utama duwe desain langsing saka 4 HP
  • Nganti 8 trek kanthi variabel daur ulang saben trek Grid Sequencer
  • Nganti 4 track Langkah Sequencer kanthi fungsi Geser
  • Nganti 8 saluran LFO kanthi gelombang digambar tangan lan fungsi Fase
  • 8-port CV Fader kanggo kelingan cepet karo nilai CV
  • Waca wektu akurat CV / Gapura kanthi komunikasi cap wektu
  • Sinkronisasi jam njaba tanpa wektu tundha (mi.1e 2 | 6 mung) diwujudake kanthi fungsi ing ngarep acara.
  • Ndhukung tambahan fungsi lan mbuwang kekurangan kanthi nganyari perangkat kukuh
 

DEMO







x