Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Qu-bit Electronix Surface (Black)

¥ 32,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 28mm
Saiki: 60mA @ + 12V, 60mA @ -12V, 0mA @ + 5V

Manual (Inggris)
 

CIRI MUSIK

Lumahing minangka modul swara model multitimbral sing bisa morph dadi kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur tiron saka dimensi sing beda. Ana macem-macem model fisik sing diinstal, kayata instrumen senar, piano sing disiapake, perkusi sing dirungokake kayata timpani lan drum baja, lan nganti 8 swara bisa uga diwaca kanthi bebarengan. Output stereo kanthi operasi sing bisa dikonfigurasi nggawe gampang nggawe swara saka alam semesta. Lumahing nawakake interpretasi unik kanggo model fisik sing nyamarke garis antara emulasi lan sintesis, nggawe desain swara anyar ing donya.

  • Swara modelling fisik multi-timbral
  • Macem-macem model swara kanggo alat senar, piano sing disiapake, perkusi, lan sapiturute
  • 8 swara polyphony swara
  • Output stereo unik kanthi mode pangolahan output sing bisa dikonfigurasi

 

Interface

 

Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

DEMOS

CARA MENGGUNAKAN

model

modelKanthi ngowahi tombol, sampeyan bisa milih swara sing dipicu sabanjure saka model fisik ing ngisor iki.

  • Pluck (ungu): Model senar dipasang (Karplus Kuat).ToneKontrol padhang, kualitas Filter lan pemotong.StrikeKontrol kekuatan serangan. Output ing mode Split Models Out yaikukiwa.
  • Lonceng (biru): Model resonator modal sing bisa diowahi saka Vibraphone nganti Tabla.ToneKontrol rasio bar hit lan ganti antarane getar lan tabla.StrikeKontrol bobot lan materi saka mallet.
    Jinis lonceng sing kalebu yaiku Vibraphone, Drum Baja, Bayan Tabla lan Dahina Tabla. Output ing mode Split Models Out yaikukiwa.
  • E. Piano 1 (sian): Model Elepi gaya Rhodes.ToneApa campuran rong sumber FM,StrikeKontrol indeks FM saka swara nomer loro (ora ana pengaruh yen Tone paling sethithik). Output ing mode Split Models Out yaikukiwa.
  • E. Piano 2 (ijo): Model piano listrik gaya Wurlitzer-gaya.ToneApa indeks FM,StrikeKontrol amplitudo serangan (kanthi minimal nilai swara klik ilang). Output ing mode Model Splitkiwa.
  • Kick (kuning): Model drum kick kick adhedhasar gelombang saturation.ToneApa jumlah jenuh,StrikeKontrol wektu serangan lan jumlah amplop pitch sing ditrapake (nilai minimal nggawe serangan kasebut bisa dirungokake). Output ing mode Model Splitbener.
  • Snare (oranye): Model drum snare.ToneApa jumlah swara sing ditrapake,StrikeKontrol jumlah amplop pitch sing ditrapake. Output ing mode Model Splitbener.
  • Kasedhiya Piano (abang): Model piano sing disiapake.ToneApa jumlah proses detune lan spatial ditrapake,StrikeKontrol rattle semi-acak lan mateni maneh. Output ing mode Model Splitbener.

Fungsi Sunting

voicesPenet terus tombol luwih saka 1 detik kanggo akses gampang menyang Menu Setelan Ekstra, sing digunakake kanggo ngganti setelan prilaku kanggo output stereo Surface, kanthi swara LED LED sumunar kanggo nuduhake yen ing mode persiyapan. .. Kanggo bali menyang mode normal, cukup menet tombol Voice maneh. Utawa, yen ora ana operasi tombol ditindakake 30 detik, kanthi otomatis bali menyang mode normal.

Ngganti Prilaku Output

Sajrone mode Setelan EkstrakeselakSetel mode output kanthi nutul tombol. Ing wektu iki, mode output sing dipilih nganggo warna Choke LED dituduhake kaya ing ngisor iki.

  • Mono (biru): Kasil sisih kiwa lan tengen padha.
  • Model Split (ijo): Output saka output sisih tengen utawa kiwa sing wis disetel kanggo saben model.
  • Swara Swara (ungu): Malah swara nomer minangka output saka kiwa, lan swara nomer sing nomer aneh saka output sisih tengen.
  • Ramdom (abang): Nindakake swara anyar kanggo saben output ing saben pemicu.
Dark Mode

Sajrone mode Setelan EkstraTrigTutul tombol kanggo ngalih ing antarane mode normal lan mode Peteng. Ing wektu iki, warna Trig LED ana ing mode normal.Biru, Ing mode Petengijo, Kanthi runtut. Mode gelap nampilake setelan parameter ekstrem ing kabeh model, saengga saben model luwih seru utawa beda.

x