Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Qu-bit Electronix Prism (Black)

¥ 28,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 22mm
Saiki: 90mA @ + 12V, 10mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Prism minangka modul prosesor unik sing nampa sinyal stereo lan ngasilake tunduhan sing paling dhuwur, ngalahake baleni lan puteran, nyaring saringan, lan efek kompleks glitch.
 
    • Prosesor sinyal Multidimensional
    • Input / output stereo
    • Dilengkapi wektu tundha fleksibel sing bisa digunakake kanggo telat dawa kanggo nyaring saringan
    • Nomer bit sing bisa dikontrol lan tingkat sampel
    • Filter variabel negara sing bisa ngoper pass, pass pass, band pass bisa diselehake ing wiwitan utawa pungkasan chain sinyal (bisa digeser karo tombol Mode)
    • Kontrol beku, sing bisa diaktifake nganggo sinyal utawa gapura, ngidini sampeyan ngolah audio input nalika tetep

DEMO



x