Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

Rega asli ¥ 44,900
Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

Format: Eurorack
Lebar: 14HP
Ambane: 28mm
Saiki: 58mA @ + 12V, 60mA @ -12V, 0mA @ + 5V

Manual (Inggris)

Iki produk pangowahan rega. Regane bakal diganti (ditambah) dadi rega kanthi garis koreksi ing ndhuwur tanggal 6/15.
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit vent sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak.Kanthi kualitas swara 96kHZ, 24bitKanthi buffer sing bisa nahan nganti 1 menit audio stereo, Data Bender ngowahi sinyal input kanthi cara kreatif.  

  • Buffer audio digital Circuit vent
  • Reproduksi skips CD, bug perangkat lunak, piranti tape lawas, rekaman rusak, lsp.
  • Sampling stereo sampe 5 menit
  • Input / output stereo

Interface

 

Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

CARA MENGGUNAKAN

wektu

Wektu, paramèter utama Data Bender, nemtokake wektu conto nalika audio mlebu diproses. Spasi buffer ing sanjabane bagean saiki sing disetel karo parameter Wektu ditulis ing latar mburi, dadi audio sing relatif anyar mesthi ana ing buffer nalika Wektu ganti.Iki ngidini Data Bender bisa entuk swara nganti suwene menit kepungkur.Kajaba iku, Data Bender duwe rong mode jam sing mengaruhi operasi parameter Wektu, sing bisa diuripake kanthi ngoperasikake tombol Jam.

  • Mode Jam Internal: Sajrone mode iki, Jam LED murup biru kanthi kacepetan jam. Tombol Time lancar ngontrol frekuensi jam ing kisaran minimal 16 detik lan maksimum 80Hz.
  • Mode Jam Eksternal: Ing mode iki, sing ngetutake jam eksternal, LED sumunar putih kanthi kacepetan jam eksternal. Tombol Time tumindak minangka kontrol perkalian / pangurangan kanggo wektu jam eksternal.
Baleni

Parameter Repeats mbagi buffer utama dadi bagean audio sing luwih cilik lan diputer dadi baleni buffer audio sing direkam. Sawetara paramèter ing kontrol Data Bender sing bagean buffer diulang.

Rusak

Parameter Korupsi bisa digunakake kanthi beda gumantung karo mode sing dipilih kanthi tombol Korupt:

  • Decimate (biru): Kontrol kacilakan lan downsampling.
  • Dropout (ijo): Ngontrol kedadeyan putusane audio acak.Nilai instalasi sing luwih sithik nyuda nanging nambah dawa, lan setelan sing luwih dhuwur nambah lan nambah wektu putusane.
  • Numpes (Emas): Kontrol jumlah kejenuhan alus lan clipping hard sing ditrapake ing sinyal.Setengah jumlah tombol menyang posisi tengah yaiku jenuh alus, lan ing ndhuwur regane, swarane ganti banget.
Bend & Break

Data Bender duwe Bend lan Break, rong mode sing ngowahi prilaku rong paramèter.Iki bisa diganti kanthi mencet tombol Mode.

Mode Makro

Mode makro (Tombol mode = biru) minangka sekumpulan kontrol kanthi paramèter otomatis adhedhasar setelan jam.

  • Bend: Diilhami dening media tape lan peralatan puter maneh, paramèter Bend nyedhiyakake efek kayata kontrol Vari-speed, puter maneh audio balik, klik rekaman lan pop pop, lan tape tape. Efek kasebut diaktifake nalika LED Bend biru, lan saben pamisah jam duwe pengaruh tartamtu marang kacepetan lan arah puter maneh.Frekuensi lan kombinasi penampilan gumantung saka setelan tombol.Tombol minimal mateni efek, lan tombol cilik duwe kemungkinan audio bisa muter mundur kanthi kacepetan puter maneh.Setelan sing luwih gedhe muter audio maju utawa mundur kanthi macem-macem interval, ngenalake owah-owahan ing kacepetan puter maneh.
  • Istirahat: Parameter break sing nuladhani malfungsi peralatan audio digital kayata CD lan audio nirkabel, lan bug piranti lunak bisa ngalami efek sing padha karo gangguan CD sing rusak, kegagalan playhead, lan dropout audio sing disinkronake. Efek kasebut diaktifake nalika Break LED biru, lan saben divisi jam duwe pengaruh tartamtu ing posisi puter maneh lan nomer repetisi.Frekuensi lan kombinasi penampilan gumantung saka setelan tombol. Tombol minimal mateni efek, lan regane sithik duwe kasempatan kanggo nambah baleni utawa pindhah menyang bagean anyar buffer.Setelan sing luwih gedhe duwe kesempatan luwih gedhe kanggo mlumpat menyang bagean saka buffer.Sampeyan uga bisa ngeset mbaleni ing endi wae sing luwih dhuwur tinimbang setelan tombol kanggo nambah nganti 90% bisu kanggo saben baleni.
Mode Mikro

Mode mikro(Tombol mode = ijo) ngontrol kerusakan piranti elektronik lan mikrokosmos sing ora fungsional kanthi ngontrol parameter modul kanthi beda.

  • Bend - Kacepetan / Muter maneh: Parameter Bend ing mode Micro tumindak kaya ngontrol kacepetan puter maneh telung oktaf ndhuwur lan ngisor.Yen kacepetan puter maneh mundhak, LED dadi biru, nanging ing sawetara ndhuwur lan ngisor tartamtu (oktaf) saka kacepetan puter maneh asli, dadi sian.Nalika dibalikLED bakal dadi ijo, nanging bakal dadi emas kanggo gandaan vertikal tartamtu (oktaf) kanthi kacepetan puter maneh asli.Sampeyan uga bisa ngalih arah puter maneh kanthi mencet tombol Bend.
  • Break --Jajaran / Meneng: Operate tombol Break utawa kirim gerbangKanthi ngoper ing antarane Traverse lan Silence.Break LED sumunar emas nalika sampeyan ngganti bagean sing milih tombol tombol, CV, utawa Baleni.
    • Lintasan: Yen LED mati, parameter Break ngontrol lengganan, ngidini sampeyan milih saben bagean sing dicincang saka buffer aktif.Nilai minimal tombol milih bagean ngisor, lan nilai maksimum milih bagean pungkasan sing ditemtokake dening Baleni.Mula, yen Baleni yaiku 1 (nilai minimum), efek kasebut bakal dipateni.
    • Nggawe bisu: Nalika LED disinari, kontrol Break tumindak kaya siklus tugas sajrone kasepen sing diwiwiti.Nalika tombol ing nilai minimal, ora bakal nuduhake bagean bisu.Yen tombol maksimal, 90% buffer play diganti kanthi bisu.
Fungsi Sunting 

Gunakake tombol Shift kanggo ngakses fitur sekunder lan tambahan Data Bender. Yen sampeyan terus tombol Shift, tombol 2 liyane bakal kedhip alon-alon, lan ing kahanan kasebut, kombinasi kombinasi tombol / tombol ing ngisor iki bakal nglakokake fungsi sekunder.

  • [Shift + Tombol Wektu] Glitch Windowing: Timbangan jumlah fungsi jendela sing ditrapake kanggo swara Stutter individu.Nyilikake tombol nyebabake pinggiran sing angel lan klik asring.Migunakake kanggo nggawe swara lan efek swara.Nalika tombol maksimal, tombol glethak kanthi jendhela lan tekan level maksimal sedhela sadurunge mandheg.Migunakake kanggo macet sekitar.
  • [Shift + Tombol Break] Pulihake Setelan: Mulihake kabeh setelan menyang standar. Yen sampeyan terus tombol Shift, tombol Break bakal ganti dadi blinking putih alus, lan yen sampeyan menet tombol, setelan bakal disetel maneh menyang nilai default.
  • [Shift + Tombol Jam] Prilaku Gerbang: Ganti mode input gerbang. Nalika nahan tombol Shift, LED Jam nuduhake mode gerbang sing dipilih.Kanthi menet tombol Jam ing kahanan kasebut, reaksi input gerbang bisa diganti ing antarane jinis kait (biru) lan jinis sedhela (ijo).
  • [Shift + Tombol Bend] Prilaku Stereo: Ganti setelan pangolahan stereo ing mode Macro. Yen sampeyan terus tombol Shift, LED Bend bakal nuduhake setelan pamrosesan stereo sing dipilih.Kanthi menet tombol Bend ing negara kasebut, sampeyan bisa ngoper nggawe kabeh setelan Bend / Break kanthi otomatis (biru) utawa padha (ijo) kanggo saben output stereo.
  • [Shift + Tombol Rusak] Rusak minangka Reset: Gapura Korup Nguripake mode operasi input. Yen sampeyan terus tombol Shift, LED Rusak bakal nuduhake mode sing dipilih kanthi normal (biru) utawa input reset (ijo).Yen disetel menyang input reset, sinyal menyang input Gapura Korup nyetel jam internal / eksternal.
  • [Shift + Tombol beku] Prilaku beku: Mode operasi tombol Freeze bisa diganti ing antarane jinis kait lan jinis sedhela. Yen sampeyan terus tombol Shift, LED Freeze bakal nampilake mode sing dipilih, lan ing kahanan kasebut, sampeyan bisa ngoper mode kanthi mencet tombol.
Nyimpen Setelan Antarane Siklus Daya

Data Bender nyimpen setelan ing ngisor iki saben ngeculake tombol Shift.

  • Status Bend
  • Negara Break
  • Mode korupsi
  • Sumber jam
  • Mode pangolahan (Makro utawa Mikro)
  • Mode stereo (Unik utawa Enggo bareng)
  • Jumlah fungsi jendela
  • Mode input gerbang (jinis latch / jinis sedhela)
  • Mode beku (jinis latch / jinis sedhela)
  • Status input Gerbang Korup (input normal / reset)


DEMOS



x