Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

P4L EQ5

¥ 13,800 (¥ 12,545 ora kalebu pajak)
Ekualiser 5-band desain kompak lan kurang swara

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 38mm
Saiki: 21mA @ + 12V, 21mA @ -12V

Manual Pdf enggal

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

EQ5 minangka modul ekualiser 5-band.Frekuensi tengah cutoffKanthi nyetel 50Hz minangka nada dhasar lan nyetel menyang 200 band 800Hz / 3.2Hz / 12.8k / 5k, sing malah harmonik, EQ gampang banget ditangani.

NE5532 IC wis prabédan phase cilik banget lan desain gangguan kurang, lan kapasitor film digunakake kanggo path audio utama.

Range kontrol: + -12dB

x