Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator

¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 25mm
Saiki: 80mA @ + 12V, 75mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Osilator Pergeseran Harmonik (HSO)Komponen overtone kalebu frekuensi dissonanMinangka jinis sintetis aditif osilator analog lengkap sing bisa langsung dikontrol nganggo tombol utawa CV.Sanajan nduweni struktur sing gampang banget kanthi telung kontrol, bisa ngasilake macem-macem nada kayata bass, alang-alang sing ora stabil, luntur, disonansi, lan swara kaya lonceng.Iki uga entuk kualitas dhuwur ing FM, lan duweni potensi dhuwur minangka sumber swara perkusi kanthi nggabungake karo modulasi liyane.

Carane Gunakake

Nalika bentuk gelombang swara terus-terusan kayata osilator decomposed kanggo saben frekuensi, umume gelombang sinus kanthi nada dhasar kanthi frekuensi sing cocog karo nada, lan macem-macem gelombang sinus sing diarani overtones ditumpukake. nadaSwara swara saka osilator biasa sing ora modifikasi biasane mung kalebu gunggunge integral saka dhasar.Contone, gelombang persegi bisa digawe kanthi nyampur mung nada nada angka ganjil kanthi nada dhasar kanthi tarif tetep.

Beda karo sintesis pengurangan konvensional sing mbusak nada dering saka gelombang gergaji lan gelombang alun, cara nggawe timbres kanthi ngganti komposisi nada nada kanthi cara iki.Sintesis aditifBisa uga diarani. HSO uga minangka osilator jinis sintesis aditif iki, nanging fitur HSO yaiku ora mung nada overlay saka gandaan bilangan bulat nanging uga nada nada ing antarane bilangan bulat bisa dipilih kanthi terus-terusan, mula sawetara swara sing bakal diwujudake dadi luwih akeh.Disonansi utawa swara kaya loncengBisa digawe kanthi gampang.

Ing HSO, tombol kontrol Tombol kasar lan tombol Fine ditemokake ing sisih kiwa panel, lan kontrol CV bisa ditindakake nganggo jack FM kanthi attenuator lan 1V / Okt. HSO ditondoi dening loro ing sisih tengen, Level lan Stride, sing ngontrol komposisi nada dering.

Level (L)Kontrol proporsi relatif saka nada dering sing kalebu, lan muter ing sisih tengen nambah jumlah nada dering, mung kari gelombang sinus kanthi nada dhasar. Iki minangka gambar sing ngontrol intensitas (padhange) nada sing ditemtokake dening S.

Stride (S)Yaiku parameter sing nggambarake distribusi frekuensi sing nggawe nada dering, lan pengaruhe gedhe banget ing timbre.Tombol ana ing tengah lan S = 1, sing kalebu kabeh harmoni wilangan.Yen diuripake menyang sisih tengen, S = 2 ing tengah, lan ing wektu iki, mung bakal diselarasake harmonik ganjil, lan frekuensi sing nggawe gelombang alun padha karo sing diandharake ing ndhuwur.Nanging, proporsi saben nada nada sing ditemtokake dening L ing HSO ora cocog karo rasio nada ombak alun-alun, lan umume, HSO duwe harmonik sing luwih dhuwur (luwih cerah) tinimbang gelombang alun.Ing kasus S, sing dudu integer, frekuensi overtone ora ana maneh minangka integral saka frekuensi dhasar, nyebabake swara ora beda.Contone, swara kaya lonceng yaiku campuran interval sing amba lan frekuensi sing beda-beda, dadi puter S ing sisih tengen kanggo nggawe.

Nalika nguripake S, luntur amarga ana bedane frekuensi subtle ing sekitar harmoni sing selaras karo dhasar.Siklus luntur paling dawa nduweni harmoni frekuensi paling dhuwur.

Output minangka sinyal sing padha yaiku 90 derajat metu saka fase siji liyane, sing migunani kanggo proses stereo lan campuran sawise beda proses.

?

x