Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mutable Instruments Elements

¥ 58,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Modul synthesizer modul!

Format: Eurorack
Lebar: 34HP
Ambane: 25mm
Saiki: 130mA @ + 12V, 10mA @ -12V, mA @ + 5V
Manual (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Unsur yaiku modul swara sintesis adhedhasar metode "Sintesis Modal". Synth modal minangka teknik synth sing mokal saka teknik synth model sing diarani fisik. Teknik pemodelan fisik apik banget kanggo ngasilake swara organik. Kajaba iku, Unsur duwe akeh modulasi, dadi sampeyan bisa nambah gerakan swara organik kanthi nggunakake CV.

Unsur pisanan duwe bagean Exciter ing sisih kiwa, sing nyetel swara serangan pertama, kayata busur (BOW), hit (STRIKE), utawa jotosan (BLOW). Serangan serangan kasebut (sing uga bisa dadi input eksternal) banjur dikirim menyang resonator 64-band ing sisih tengen (sing bisa nyusun struktur resonan kayata pesawat lan tabung). Jarak uga dikendhaleni ing bagean iki. Sampeyan uga bisa nyetel reverb kanggo nambah ambience.
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

DEMO





Unsur-unsur Instrumen sing Biso dipercoyo-Salah insentif / Resonansi Patch saka Richard Devine on Vimeo.

x