Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mosaic ADSR (Black)

¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
Rentang wektu uga bisa diuripake. 1U generator ADSR sing gampang

Format: Intellijel 1U(Pasokan listrik dituduhake karo Eurorack 3U)
Lebar: 14HP
Ambane: 38mm
Saiki: mA @ + 12V, mA @ -12V

Format Intellijel 1U ora kompatibel karo format Synthrotek lan Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1UKeneMangga mirsani

CIRI MUSIK

Mosaic ADSR minangka generator amplop format 4U kanthi kontrol independen kanggo saben patang tahap kasebut.Antarmuka kanthi tata letak ergonomis sederhana uga dilengkapi saklar pamilih kisaran wektu envelope.Kanthi nyediakake kontrol independen kanggo saben tahap, sinyal modulasi rumit lan tepat digawe.

  • Amplop 4 tataran
  • Jangkauan output 10V kanggo potensial kontrol maksimal
  • Tata letak ergonomis
x