Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mordax Data (Black)

¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

Format: Eurorack
Lebar: 16HP
Ambane: 35mm
Saiki: 100mA @ + 12V, 60mA @ -12V, 150mA @ + 5V (kanggo jumper "System + 5V" ing mburi papan) 
utawa 250mA @ + 12V, 60mA @ -12V ((ing kasus jumper "Diprodhuksi sacara lokal" ing mburi papan))
PDF PDF (Inggris)

CIRI MUSIK

Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Kanthi mriksa CV lan sinyal audio nggunakake osiloskop, sampeyan bisa luwih ngerti babagan kisaran, bentuk, lan tanggepan parameter modul CV sampeyan.Generator gelombang dobel nggawe gampang ngasilake LFO kanthi skala kanggo kontrol CV, utawa kanthi gampang nggawe rong akord ing frekuensi "mode cathetan".Ing mode jam, sampeyan uga bisa nggawe jam master lan pamisah utawa multiplikasi sinyal jam mlebu.

CARA MENGGUNAKAN

Data dikirim nganggo firmware sing wis nginstal pitung fungsi ing ngisor iki.Program terus ditambahake lan program anyar dikembangake.firmwareBisa gampang dianyari liwat kertu microSD ing sisih modul.

Antarmuka unit iki nduweni tampilan gedhe, papat tombol softkey sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor layar, tombol menu, encoder push sing digunakake kanggo pilihan lan pangaturan parameter, jack input / output 4-saluran, lan salinan input sinyal. Nduwe output buffered kanggo output.

Cara operasi gampang banget, klik tombol softkey sing cocog karo parameter sing pengin disetel kanggo nampilake menu pop-up, banjur pilih utawa atur / klik karo encoder kanggo konfirmasi.Posisi saluran sing ditemtokake saka program osiloskop, nilai frekuensi program output gelombang, BPM program output jam, lsp.8 slot memoriSampeyan bisa nyimpen lan mbukak kapan wae.

4 Osiloskop Saluran
  • Monitor 4 CV utawa saluran audio independen
  • Skala voltase, posisi, kopling AC / DC sing bisa dipilih, lan tampilan / mateni
  • Sampeyan uga bisa milih level Trigger bisa ditrapake kanthi skala saka saluran apa wae
  • Jembar skala wektu 50 μs nganti 5 detik kanggo saben kothak (jembar total 600 μs nganti 1 menit nalika sinyal ngliwati layar)
  • Kanthi kursor pangukuran X (wektu) lan Y (voltase) sing duwe fungsi tampilan beda, bisa ngukur sinyal input kanthi gampang lan ditampilake ing jendela.
  • Ruang lingkup XY (kurva Lissajous), lan mode tampilan minimal

* Kanggo ngakses fungsi sekunder program osiloskop, kalebu tampilan ruang lingkup XY, penet terus tombol menu udakara 2 detik.

Rasulu'llah
  • Ukur kanthi akurat frekuensi papat sinyal mlebu kanthi layar tuning sing gampang diwaca
  • Grafis nampilake jarak saka swara paling cedhak minangka nilai frekuensi
  • Ndeteksi swara paling cedhak kanthi otomatis lan nganyari nalika nyetel
Monitor Voltage kanthi Quad Voltage & Gate Source
  • Tampilan input 4-kanal sing bisa maca voltase kanthi nyata, ruang lingkup CV sederhana kanggo sinyal frekuensi kurang
  • Output 4-saluran bisa digunakake minangka sumber CV (voltase konstan saka + 10V nganti -5V) utawa minangka sumber gerbang manual kanthi operasi sedhela / kait sing bisa nyetel nilai voltase dhuwur lan kurang.
Generator Gelombang Ganda
  • Rong saluran osilator digital independen kanthi frekuensi, fase, amplitudo, lan kontrol offset pusat gelombang 
  • Gelombang sinus, gelombang persegi, gelombang gergaji, lan gelombang segitiga bisa digunakake.Dilengkapi tampilan bentuk gelombang output kanggo saben saluran
  • Frekuensi sawetara saka 4kHz nganti 0.01Hz.Pilihan digit-by-digit kanggo input cepet lan akurat
  • Saben osilator bisa dipilih kanthi bebas kanthi frekuensi "mode cathetan"
  • Kontrol CV bisa diwenehake menyang frekuensi (1V / Okt, 8 oktaf utawa luwih) lan amplitudo (VCA digital, respon linear)
  • Router kontrol CV sing fleksibel: Kabeh papat jack input bisa bebas ditrapake kanggo paramèter.Dilengkapi atenuasi persentase kanggo saben tujuan sambungan
  • Mode lempitan gelombang
Sumber Jam Quad kanthi Divisi Jam, Multiplikasi lan Offset
  • Mode "Sinkronisasi eksternal" utawa "jam internal": Bisa digunakake minangka jam induk sing tepat lan stabil utawa minangka prosesor jam sing nyinkronake karo sumber jam eksternal
  • Papat output jam sing bisa disetel kanthi rasio jam utama (internal utawa eksternal). 4 jinis nilai div / mult wiwit / 48 (12 bar) nganti x48 (triplet cathetan kaping 128) bisa disetel, kalebu unsur pecahan (tuladhane: x3 = cathetan nomer wolu)
  • Ngimbangi offset ± 96 langkah (cathetan seprapat ing endi wae) bisa ditrapake kanggo saben jam pulsa.
  • Jack input 1 lan 2 bisa diatur minangka "sinkronisasi jam eksternal" lan input "reset" ing mode sinkronisasi eksternal lan minangka input "start / stop" lan "reset" ing mode jam internal.
  • Jack input 3 lan 4 minangka sumber input CV sing bisa ditrapake pangguna sing bisa diwenehake kanggo ngontrol nilai div / mult lan offset saka papat saluran output lan ngidini sampeyan milih atenuasi kanggo saben tujuan.
Penganalisa Spektral (Single-FFT)
  • Nuduhake konten harmoni saiki saka patang sinyal input 
  • Tampilan layar saringan sing bisa dipilih pangguna ( Alun-alun / Ora Ana, Hann, Bartlett, Blackman-Harris)
  • Tampilake kisaran frekuensi saka harmoni pisanan (frekuensi dhasar) saka sinyal kasebutBagean tampilan frekuensi puncak
Spectrograph (Multi-FFT)
  • Nuduhake lakune wektu kanggo komponen overtone saka patang sinyal input
  • Saben kolom piksel ing sumbu X cocog karo siji pigura ing tampilan Spectrum Analyzer
  • Tampilan layar saringan sing bisa dipilih pangguna (  Alun-alun / Ora Ana, Hann, Bartlett, Blackman-Harris)
  • Mbusak layar lan mbukak / mungkasi kontrol 
Reset Panel ngarep

Sampeyan ora prelu ngreset modul sajrone operasi normal, nanging yen perlu, sampeyan mung bisa urip maneh unit iki kanthi ngoper tombol ing panel ngarep tanpa mateni kekuwatan sistem modular.Kanggo nindakake iki, pencet papat sudhut tombol softkey (loro-lorone ing baris ndhuwur lan loro ing baris ngisor) sekaligus.

 

DEMO

x