Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise Wogglebug

¥ 31,570 (¥ 28,700 ora kalebu pajak)
Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 24mm
Saiki: 50mA @ + 12V, 40mA @ -12V
Manual Jepang (pdf)
Manual pdf (Inggris)

* Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni.

CIRI MUSIK

Manual Jepang (pdf)Ana.

Wogglebug minangka generator voltase voltase acak saka synthesizer gaya West Coast sing diarani Wiard lan ekstensi Make Noise dhewe. Modul sing minangka tambahan saka Buchla 265 "Sumber Ketidakpastian", sing ngasilake sinyal lancar lan ora padha lan sinyal kaya langkah acak.

Struktur panel sakabehane dipérang dadi 3 bagean, lan saka sisih ndhuwur yaiku bagian AUDIO / CV / CLOCK. Intine Wogglebug yaiku bagean CV. Ing bagean CV"ID" sinyalApa sumber swara acak. Pa sisih liyane sinyal ikiSinyal "EGO" (sinyal input eksternal)Adhedhasar sinyal sing dipikolehi kanthi nyampur loro sinyal kasebut karo tombol saldo EGO / ID, conto lan tahan nganggo sinyal jam sing digawe saka bagean CLK, lan swara VCO sing dikendhaleni sinyal kasebut dicathet ing bagean AUDIO. Aku bakal output saka.

Wogglebug duwe
  • Siji voltase jam sing bisa dikontrol (bagean clk)
  • 1 conto & tahan (output saka bagean CV, STEPPED OUT)
  • Pemroses lag lag (bagean CV, ngasilake SMOOTH / WOGGLE CV)
  • "Generator Gate Burst Random" (bagean clk, output Burst) sing nembak sinyal gapura kanthi acak
  • Modulator ring digital (bagean AUDIO, Ring-Mod) nggunakake rong VCO (SMOOTH VCO, WOGGLE VCO)
Dibangun ing, umume para CV bisa dikontrol kanthi patching. Kajaba iku, saben bagean ora obah sacara mandiri, nanging bisa nggunakake pirang-pirang voltase acak sing uga ana hubungane karo musikal amarga gerakan saben bagean kasebut saling intertwined. Contone, mindhah kontrol keseimbangan Ego / Id bakal mengaruhi kabeh Step CV, CV Smooth, Woggle CV, SMOOTH VCO, Ring Mod VCO ((Ring-Mod VCO), Woggle VCO).
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

DEMO



x