Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise Tempi

¥ 35,090 (¥ 31,900 ora kalebu pajak)
Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 24mm
Saiki: 46mA @ + 12V, 0mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

TEMPI yaiku modul "shift" wektu 6-saluran polyphonic. Iki nggawe jam rumit ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo nelpon mengko. Sampeyan uga bisa nggawe irama anyar saka irama divider klasik / irama multiplier-kaya. Nganti 64 irama bisa disimpen, lan uga bisa dipilih kanthi voltase nggunakake CV lan Pilih Bus ing modular. Minangka jam master, gunakake jam eksternal sing dipasang karo jaket TEMPO. Yen ora ditetepake, tempo sing disimpen pungkasan bakal digunakake, nanging sinkronisasi liwat bis Gerbang Eurorack uga bisa liwat setelan kasebut.
 

Carane Gunakake

Kanggo program jam kanggo saben saluranHumanMode lanmachineRong mode bisa. Sampeyan bisa program ing mode Manungsa kanthi mung nutul tombol kanggo saben saluran (resolusi kanggo mbenerake panyimpangan uga bisa disetel).

Ing mode Mesin, terus PGM A (dibagi: 1 / X) utawa PGM B (tikel: X kaping) banjur pencet tombol saluran X kaping. Bisa saka 1/32 nganti 32 kaping. Jam sing aku ngetik yaikuNgalih kacepetan sithikSampeyan uga bisa dadi jam sing dadi pirang-pirang jam master non-integer utawa fraksi pecahan. Pencet PGM A utawa B nalika mencet tombol saluran sing pengin digeser alon-alon utawa nyepetake.

Jam sing diketik ing mode Mesin duwe kecepatan sing padha,Ngatur wektu (fase)Sampeyan uga bisa. Pencet PGM A lan PGM kanggo ngetik mode setelan Phase, banjur pencet tombol saluran nalika mencet tombol PGM A utawa B miturut arah shift wektu kanggo mbenerake wektu sing kasar. Kanthi menet tombol saluran banjur tombol PGM A utawa PGM B, sampeyan bisa mbenerake wektu sing becik.

Bisu, Pencet tombol PGM A kanggo ngetik mode Bisu, banjur pencet saluran sing pengin bisu.

modInput ngidini sampeyan pertukaran antarane kontrol wiwitan / mungkasi / ngreset lan saluran pemicu output. Saluran target iki bisa dipilih. Pencet tombol PGM B kanggo ngetik mode Mod, banjur pilih saluran sing pengin target kanggo Mod.

NegaraApa informasi jam disetel kanggo kabeh saluran, 1 bisa disimpen ing saben bank, lan bisa dipilih nganggo tombol utawa voltase. Yen sampeyan menet CH16 nalika nyekel tombol PGM A lan BNegara salinan, Pencet CH5Tempel negara, Pencet CH6Tempel kanthi nambah variasi adhedhasar negara sing disalinAku bakal. Sampeyan uga bisa nyimpen kanthi mencet tombol PGM A lan B.
 

Fitur utama

Fitur utama yaiku:
  • Jam saluran 6-saluran sing bisa diprogram lan ditambel
  • Ana rong program: program MANUSS intuitif lan program MACHINE sing akurat.
  • JamJumlah divisi / kelip, phase (shift wektu), Bisu, ModBisa diprogram
  • Jumlah divisi / kelipur sing dudu integerFase lan fase uga luwih gampang nggunakake irama sing ora segerake utawa metu, mbukak watesan watesan adhedhasar jam tradisional.
  • Mod JamSaluran bisa digeser lan Run / Stop bisa dikontrol
  • Kabeh program rampung kanthi nyata,StateBisa kelingan mengko
  • Negara disimpen ing 16 bank (4 negara total) sing bisa nyimpen 64 negara.
  • Negara bisa dipilih kanthi voltase.
  • Témpo eksternal ngeling-eling tempo sing disimpen.
  • Mrodhuksi jam stabil kanthi kurang jitter.
  • Mlaku kanthi becik karo Rene2.

Details

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

Bisu

Ing mode bisu,Pencet tombol PGM AAku bakal mlebu. Sampeyan bisa ngalih ing antarane bisu lan unmute kanthi mencet tombol kanggo saben saluran.
 

Programming Manungsa

Ing pemrograman Manusia, sampeyan bisa nutul tombol saluran sing pengin diprogram kaping pindho kanggo nemtokake kacepetan jam. Minangka cara intuisi kanggo nemtokake nomer divisi / kelipatan lan fase (wektu) ing wektu sing padha.

Akurasi pemrograman manungsa bisa diset ing 1 tingkat résolusi kanthi tombol 3 nganti 3 ing kaca Program Owahi. Kanggo rincian setelan, waca gambaran ProgramEdit. Ing sawijining setting 100%, irama dikira cukup, kanthi 25% dadi jumlah paling ringkih.
 

Pemrograman Mesin

Iku cara program sing nyetel nomer divisi / kelipur lan fase (wektu) kanthi mencet tombol.Nalika nyekel PGM A (dibagi: 1 / X) utawa PGM B (tikel: X kaping), Pencet tombol saluran X kaping. Bisa saka 1/32 nganti 32 kaping. Kanggo bali menyang 1: 1, terus PGM A lan B banjur pencet tombol saluran mung sapisan.

* Kanthi TEMPI31 utawa mengko, sampeyan bisa dibagi kanthi 1 / (X * 2 ^ Y) kanthi mencet PGM_A lan mencet tombol saluran X kaping, banjur mencet PGM_A lan mencet kaping PGM_B Y. Yen PGM_A lan B dibalik, operasional sing padha bakal ngasilake ping kaping (X * 2 ^ Y).

Saka jam sing diketik ing mode MesinNgatur wektu (fase)WisPencet loro PGM A lan PGMBMangga ganti menyang mode setelan Phase. Gumantung ing arah shift wektuNalika nyekel tombol PGM A utawa BPencet tombol saluran kanggo mbenerake wektu sing kasar. Kanthi menet tombol saluran banjur tombol PGM A utawa PGM B, sampeyan bisa mbenerake wektu sing becik.
 

mod

Mod input,ShiftUtawaMlaku / mandhegKontrol bisa ditindakake kanthi nggunakake sinyal gapura. Kanggo milih target modPencet tombol PGM BMangga menyang kaca Mod. Sampeyan bisa menet tombol saluran kanggo ngaktifake ON / OFF apa target Mod (shift uga ditindakake ing saluran sing dipilih).
 

Negara Sunting

Tempi bisa nyimpen 64 skenario jam ing 4 bank minangka 16 negara. Negara-negara kasebut bisa dikendhaleni dening tombol tengah utawa CV lan uga bisa diurut kanthi input gapura. Uga nyimpen, ngemot, nyalin lan nempel negara, lsp.Nalika nyekel PGM A lan PGM BPencet saben saluran saluran sing kudu ditindakake:  
Pencet Tombol 1 kanggo urip maneh negara saiki.
Pencet Tombol 2 kanggo ngirit negara saiki.
Pencet Tombol 3 kanggo urip maneh bank saiki.
Pencet Tombol 4 kanggo nyalin negara sing saiki wis dipilih.
Pencet Tombol 5 kanggo nempel negara sing disalin.
Pencet Tombol 6 kanggo ngganti (Mutate) negara sing disalin banjur tempel.
 

Bank Sunting

Kanggo kaca Owahi Bank,Pencet tombol PGM A kaping pindhoMangga ketik. Isi bank bisa diowahi nganggo saben tombol.
Pencet Tombol 1 kanggo milih bank. (Ngalih ing antarane bank-bank 1 nganti 4)
Pencet Tombol 2 kanggo ngirit kabeh Bank lan Tempos.
Pencet Tombol 3 kanggo ngaktifake Pilih Bus utawa Tempo Bus.
Pencet Tombol 4 kanggo nyalin bank sing saiki wis dipilih.
Pencet Tombol 5 kanggo nempelake bank sing disalin menyang bank sing saiki wis dipilih.
Pencet Tombol 6 kanggo ngganti (Mutate) lan tempel bank sing disalin menyang bank sing saiki wis dipilih.

 

ProGraM Sunting

Kanggo kaca Owahi Program,Pencet tombol PGM B kaping pindhoMangga ketik. Sampeyan bisa nggawe setelan rinci karo saben tombol.

Résolusi program manungsa bisa dipasang kanthi tombol 1 nganti 3. 1 yaiku 100%, 2 ana 50%, lan 3 ana 20%.

4 ~ 6 yaiku setelan MOD, pencet tombol nganti warna sing cocog karo setelan sing dikarepake.
Tombol 4 minangka modifikasi babagan cara modhase saka mode diowahi, lan nalika ditekan, kontrol roto / mandeg dening mode ora aktif.
Owah jam: abang
Gerakan counterclockwise: biru
Ganti acak: wungu
Dadi.

Tombol 5 dadi setelan kontrol roto / stop dening MOD, lan nalika dipencet, peralihan output dening MOD ora aktif.

-RUN / STOP (CH5 = abang): Ing kaca MOD, saluran sing ditargetake kanggo MOD bakal mbukak nalika MOD = ON, lan bakal mandheg nalika MOD = OFF
-RUN / STOP ALL (CH5 = biru): Kabeh mlaku nganggo MOD = ON, mandheg nganggo MOD = OFF
-RUN / STOP ALT (CH5 = wungu): Saluran tundhuk MOD mbukak nganggo MOD = ON, lan saluran sing ora cocog karo mode mandeg karo MOD = ON. MOD = OFF iku sebaliknya


Tombol 6 duwe macem-macem barang sing bisa disetel gumantung apa kontrol MOD yaiku shift output utawa mlayu / mandeg. Ing kasus output output, bakal disetel minangka Jumbled shift utawa shift normal. Ing kasus Run / Stop, togel Run / Stop gumantung gapura MOD (tombol lampu OFF) utawa negara mung ganti nalika gapura kasebut ON (cepet, tombol abang).

Update firmware

* Perangkat kukuh paling anyar yaiku 2017 Agustus 8. Yen firmware 31 wis diinstal, 31 tombol bakal sumunar nalika daya wis diuripake. Ing kasus liyane, tututi prosedur ing ngisor iki kanggo nganyari.

Cara nganyari perangkat kukuh minangka nderek. Nganyari file audio kanthi muter menyang TEMPI.
  • Kaca ikiDownload ZIP perangkat kukuh paling anyar saka tautan lan busungake file ZIP.
  • Siapke file audio sing dijenengi tempi (nomer) .wav ing file sing durung dienggo kanggo puter maneh Sampeyan bisa nggunakake smartphone, PC, DAW, lan liya-liyane minangka piranti puter maneh, nanging priksa manawa swara liya ora muni. Yen nganyari perangkat kukuh gagal nalika puter maneh, TEMPI bakal kelangan fungsi normal lan bakal bisa digunakake nganti nganyari firmware wis sukses.
  • Setel volume piranti puter maneh nganti 100%. Mesthi mateni fungsi Warlet Ableton.
  • Ninggalake kekuwatan TEMPI isih mati.
  • Pilih kabel saka jack output output audio ing piranti puter maneh menyang jack TEMPO ing TEMPI.
  • Sisipake kabel patch minangka krikil menyang jack TEMPI MOD, lan aja sambungake pucuking mburi.
  • Nguripake kekuwatan nalika mencet tombol 2,4,6, XNUMX, lan XNUMX saka TEMPI.
  • Tekan telung tombol nganti LED STATE sumunar abang lan oranye ganti.
  • Wiwit muter file audio.
  • Yen saluran tombol sumunar sulih lan LED STATE wiwit sumunar ijo, proses nganyari firmware sukses.
  • Yen file audio ngrampungake muter, TEMPI bakal kanthi otomatis miwiti maneh lan bali menyang kahanan normal.

DEMO















x