Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise Strega

¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

Format
Sintesis semi modular tunggal (voltase sing kompatibel karo Eurorack)
Ing manual
Manual Inggris bakal dirilis
Link liyane:
 

CIRI MUSIK

Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Dumunung ing omah ukuran sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega dilengkapi 11 piring tutul emas unik kanggo switching rute sing luwih cepet.
  • Dilengkapi karo 7 sumber modulasi lan 13 tujuan modulasi
  • Touch Bridge lan Gateway ngidini pangowahan modulasi sawetara
  • Voltase sing digunakake kompatibel karo Eurorack
  • Dilengkapi jack input kanggo nggabungake lan ngolah swara eksternal
  • Kalebu kabel tambalan, kabel output, lan adaptor AC sing bisa digunakake ing Jepang
  • Dilengkapi output level baris headphone saliyane output level Eurorack
  • Pager baja kompak sing dibangun kanthi apik
  • Ukuran njaba sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl


x