Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise STO

¥ 26,290 (¥ 23,900 ora kalebu pajak)
A osilator analog kompak kanthi swara sing beda!
Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 30mm
Saiki: 40mA @ + 12V, 30mA @ -12V
Manual Inggris (pdf)
Manual Jepang (pdf)
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Manual JepangAna.

STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM.

Sampeyan ora bisa nggawe output darmabakti kanggo gelombang sawer utawa pulsa, nanging sampeyan bisa nggawe nada sing sugih kanthi ngontrol kontrol bentuk kanthi knobs lan CV, lan nggunakake FM uga. Gumantung ing bentuk kasebut, gelombang sinus alon-alon dadi swara musik sing ngemot abot, nanging komponen overtone ora tuwuh nganti frekuensi dhasar dadi ora katon. Kajaba iku, STO duwe fungsi unik ing ngisor iki, lan menehi pilihan akeh kanggo mindhah timbre kasebut.

Input ekspos
Input Ekspo minangka input 2V / Oct kaping kalih. Yen sampeyan nglebokake CV pitch liyane ing kene, CV pitch loro bakal ditambah, sing ngidini sampeyan pindhah ing pitch. Nalika nyelarasake osilator nggunakake input SYNC, goyangake CV menyang input EXPO uga bisa ngasilake owah-owahan nada sing kuwat tanpa ngganti pitch.

S-Gerbang
Gelombang gelombang ulang nalika wayahe swara sub-osilator diasilake dening S-Gate. Iki ngidini sampeyan mung nyelarasake sub osilator kanthi output osilator kanthi masang output osilator liyane menyang Gerbang S-. 
 

DEMO






Frekuensi STO diturunake lan digunakake kaya LFO. Output LFO saka sub osilator sing bisa diaktifake ON / OFF karo S-Gate DPO Input kasebut kanggo Input FM Exponential saka, lan misale jek ngasilake swara gedhe.
x