Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise QPAS

¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

Format: Eurorack
Lebar: 18HP
Ambane: 30mm
Saiki: 166mA @ + 12V, 190mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan multimode, lan kanthi mung ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan kiwa, gampang kanggo nggawe gerakan puncak resonans sing apik ing stereo. Output unik saliyane pas pass, band pass, high passEseman passNduwe output, lan output iki ngidini penyapu frekuensi sing resik nalika tetep volume tetep.

QPAS minangka modul stereo ing, stereo metu, lan VCA dipasang ing input kasebut. Kontrol pemotong utama sing umum ing sisih kiwa lan tengen bisa dikendhaleni karo FREQ1 karo jacks Attenuverter lan FREQ2 tanpa Attenuverter. Resonansi uga bisa dikontrol dening input CV karo Attenuverter.

QPAS duwe L lan R sing kapisahKontrol RADIATEApa. Kontrol iki ngidini sampeyan modulasi jarak frekuensi rong saringan ing saluran kiwa lan tengen. Yen sampeyan ora nempel input R RADIATE, input L RADIATE disambungake internal, saengga sampeyan bisa nggunakake sinyal modulasi sing padha karo setelan atlit LR sing beda. !! ¡ ¡ Input kasebut bisa nampa sinyal gating lan tumindak ing macem-macem parameter.

Sampeyan bisa nggunakake CV lan gapura kanggo nindakake modulasi kanggo L / R, lan entuk gerakan sing apik ing puncak résonansi kanthi stereo, saengga bakal migunani kanggo nggawe tekstur stereo kanggo ambien lan drone.

QPAS liyane nduweni fitur ing ngisor iki
  • Filter stereo stereo kanthi 4 intine filter
  • Akeh pucuk kanthi resonansi sing resik bisa digawe
  • Tanggepan pemotongan cepet lan sampeyan bisa nampa jero FM
  • Radiate bisa nyebar gambar stereo lan nambah gerakan
  • Kanthi setelan Q (resonansi) sing dhuwur, sampeyan uga bisa menehi pemicu lan nggunakake kaya percussion Ping, lan gampang kanggo nggabungake efek stereo karo Radiate ing lapangan kasebut.
  • Kalih !! ¡ Input ndadekake tembelan luwih eksperimen
  • Selehake VCA stereo ing ngarep filter
  • Kanggo input lan output, siji saluran disambungake internal menyang liyane, dadi sampeyan bisa kanthi otomatis ngalih ing antarane stereo dadi stereo, mono menyang stereo, lan mono kanggo mono gumantung saka patch kasebut.
  • Output eseman sing unik kanggo QPAS
  • Pass pass, band pass, pass pass lan smile smile sing gampang bisa digunakake, nanging bisa diproses / nyampur ing tahap terakhir.

LUKU LUWIH


x