Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise Maths

¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

Format: Eurorack
Lebar: 20HP
Ambane: 24mm
Saiki: 60mA @ + 12V, 50mA @ -12V
Manual p Japanese
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

MATHS minangka modul / modulasi generasi CV sing bisa dibandhingake karo Knife Army Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Kajaba iku, tambalan bisa nindakake macem-macem fungsi kayata wektu tundha pemicu, pengikut amplop, lan komparator.

Loro saluran sing nduweni peran utama ing MATHS, CH2 lan CH1,
  • -SLEW(Input sinyal menyang SIGNAL In, tombol CYCLE OFF)
  • -AD amplop (Ketik pemicu ing Trig In lan mateni tombol CYCLE)
  • -Kirim amplop ADLFO(Utamane, aja input menyang SIGNAL IN utawa TRIG IN, tombol CYCLE ON)
Fungsi minangka salah sawijining. SLEW bisa input sinyal gapuraAmplop ASRUga bisa digunakake minangka

Parameter sing paling penting ing CH1 lan CH41,Rise wektu / Wektu tibaKanthi owah-owahan, kacepetan sinyal munggah / tiba kaya nderek.
  • -Nalika digunakake minangka SLEW, tingkat pangowahan voltase input diatur kanggo mundhak lan mudhun.
  • -Natur wektu nyerang lan wektu bosok individu kanggo amplop AD
  • -LFO nyetel mundhak lan tiba kaping siji
RISE / FALL bisa dikendhaleni karo CV.

Sisa CH2 lan CH3 sing isih ringkes yaiku aten / ancer-ancer cukuran bidhal.
Ing MATHS, CH1 ~ CH4 ikiSUM utawa UTAWASampeyan uga bisa kanggo gawe sintesis ing bentuk supaya bisa menehi sinyal kompleks. Uga diinstal ing CH1 lan CH4EOR (Pungkasane RISE) / EOC (Pungkasane CYCLE)Sinyal gerbang sing ngandhani wektu kayata bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan. Ing manualAna pirang-pirang penjelasan tembelan lan TIP ing separo pungkasan, dadi coba coba macem-macem patch.
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

tips

Signal In / Pemicu In

Nalika input sinyal pemicu menyang MATHS, ana prabédan ing ngisor iki ing Signal In lan Trigger In.
  • Ing Signal In, musim gugur wiwit sanalika pemicu dipateni.
  • Ing Trigger In, musim gugur wiwit sawise wektu sing ditemtokake.
Dadi, yen kenaikan wektu wis suwe, yen sampeyan nggawe pemicu menyang Signal In, peluncuran bakal diwiwiti karo amplop meh ora munggah, nanging ing kasus Trigger In, kenaikan → musim gugur bakal ditindakake miturut wektu sing ditemtokake. .

Uga, ing Trigger InRetriggerWigati dimangerteni utawa ora ana. Malah yen ana input ing Trigger In nalika amplop diunggahake, amplop bakalOra mundur bali.Properti kasebut banget migunani nalika nggawe amplop sing ngeculake saka pola pemicu sing sibuk utawa nalika nggunakake minangka wektu tundha pemicu kaya sing dijelasake ing ngisor iki. Amarga properti iki, output EOC / EORPembahagi jamBisa didadek kanggo nyambut gawe kaya.
 

LOG / LIN / EXP

Ing MATHS, CH1 lan CH4 amplop yaikuKarakteristik kurvaBisa diatur kanthi sawetara. LOG duwe amplop tekanan, lan EXP duwe amplop sing super snappy lan percussive. Kemampuan kanggo nyetel kurva iki uga dadi fitur gedhe saka MATHS.
Kurva Log

Nalika tombol cedhak karo Log. Envelope bakal duwe kurva sing nonjol.

Keluk Exp

Nalika tombol cedhak karo Exp. Envelope bakal dadi kurva sing nggeser mudhun.

Uga, kanthi ngetrapake amplop menyang input CV saka Rise / Fall time,Sampeyan uga bisa nggawe kurva kanthi karakteristik kanthi beda nggunakake RISE lan FALL.

Yen sampeyan nemtokake ciri kurva menyang LOG lan modhifikasi Kejahatan kanthi amplop dhewe, sampeyan bakal entuk amplop kaya ing ndhuwur. Output variabel digunakake kanggo modulasi, supaya jumlah modulasi bisa diatur karo inverter atte, lan konverter atte digawe negatif. Patch output Unity menyang tujuan modulasi sing dikarepake.
Deleng uga tembelan saben 50 detik ing video "MATHS Advanced Envelope Techniques" ing ngisor iki.

Rating Audio

Kanthi nyingkatake RISE lan FALL banget ing mode CYCLE, CH1 lan CH4 yaiku1kHzAmarga frekuensi bisa digedhekake, bisa dadi osilator cepet. Amarga kabeh saluran bisa ngetrapake nganti tingkat audio, bisa digunakake minangka pangadun, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa digunakake minangka pengikut amplop kanthi input sinyal audio menyang CH1 lan CH4 lan nyetel RISE lan FALL kanthi tepat. Yen RISE lan FALL dipanjangkan, siklus dadi25 poinBisa nganti suwene ngluwihi. Mula, bisa ngrancang envelope minangka aliran gedhe ing siji lagu.
 

Trigger Telat / VC Gapura

Saka End Of Rise, sinyal pemicu input yaiku output kanthi wektu tundha munggah, lan gapura ON terus kanggo wektu tiba. Kanthi cara iki, fungsi kanggo ngenteni pemicu lan output minangka gapura sing bisa dikendhaleni,Pemicu tundha / gapura VCIki minangka fungsi sing migunani banget nalika nggawe irama kanthi modular. Bisa digunakake kanthi cara organik kanthi nggabungake kanthi sifat retrigger ing ndhuwur.

DEMO









Osiloskop nuduhake proses nggawe amplop kompleks kanthi siji MATHS. Nilai nyata MATHS dituduhake ing separo pungkasan.


 
x