Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise 0-CTRL

¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

Format: Kontrol CV / Gate kanthi kendhi (voltase sing kompatibel karo Eurorack)
Ukuran: 14cm (D) x 23cm (W) x 2cm (H)
Adapter AC sing bisa digunakake ing Jepang, 4 patch patch, 2 kabel patch sing bisa ditumpuk
(0-Pantai ing gambar ora klebu)

Manual Inggris (PDF)

CIRI MUSIK

0-CTRL minangka pengontrol / langkah urutan sing bisa digunakake kanggo jam tangan kanggo synthesizer sing dikontrol voltase.0-Pantai Iki dirancang supaya kompatibel karo tembelan, nanging wiwit kisaran input lan output voltase kompatibel Eurorack, uga cocog kanggo sistem modifikasi liyane lan tabel ndhuwur synths meja.

  • Program patch lengkap analog. Ora ana menu utawa mode.
  • Setel paramèter Pitch, kekuatan, lan Wektu kanggo saben langkah ngontrol swara sintesis.
  • Kontrol mandeg mandeg lan arah bisa
  • Tutul kanggo ngreset menyang langkah kasebut sak urutan
  • Output CV miturut tekanan ditrapake kanggo gapura
  • Output gerbang lan envelope uga bisa ngontrol dhuwur voltase, saengga gampang menehi intonasi langkah demi langkah
  • Output gerbang kanggo saben langkah ngidini sampeyan ngontrol prilaku urutan kanthi nutul lan nggawe acara pemicu khusus kanggo langkah kasebut.
  • Dilengkapi input / output jam, sampeyan bisa nggawe urutan sing diselarasake karo sistem modular eksternal.
  • Sampeyan uga bisa ngganggu urutan kanthi nutul piring tutul lan muter ing piring tutul

Carane Gunakake

Kanthi 0-CTRL, ana telung kolom urutan CV utama, sing diarani saluran Pitch / Strength / Time saka sisih ndhuwur. Kanggo saben jam internal utawa eksternal, urutan kasebut maju siji langkah ing telung kolom, lan voltase sing cocog karo tombol saben saluran ing langkah kasebut yaiku output saka telung Output CV Channel.

Output CV saka telung saluran kasebut bisa ngetokake urutan CV kaya langkah miturut posisi tombol, nanging saliyane, saluran Kekuwatan lan Wektu dirancang kanggo muter peran lan output khusus. Kaping pisananStrengthSaluran kasebut uga nyambung internal menyang input CV kanggo ngontrol dhuwur "Gerbang Dinamik" lan "Envelope Dinamik", saengga sampeyan bisa ngontrol tingkat puncak kasebut kanthi knob saluran Kekuwatan. Yen tombol Tombol Kekuwatan ing langkah saiki wis diisi kanthi lengkap, Gerbang Dinamis ora bakal metu, lan gapura bakal luwih dhuwur nalika tombol ing sisih tengen. Mangkono uga amplop. Nggunakake gerbang lan amplop sing dinamis iki bakal luwih gampang nambah dinamika kaya kacepetan.wektuSaluran uga bisa dimodifikasi kanthi ngowahi langkah-langkah kacepetan urutan kanthi langkah-langkah liwat sambungan internal menyang Time CV.

Ndhukung fitur utama liyane, 1 langkahPirang tutulKanthi, sampeyan bisa milih langkah-langkah, output voltase lan gapura miturut tekanan (area kontak) nalika sampeyan menet piring kasebut, lan sampeyan uga bisa ngontrol nada lan nggunakake kaya keyboard. Telung piring tutul ing setelan transportasi sisih kiwa, dll, nanging iki uga bisa digunakake minangka bagean saka kinerja amarga bisa diakses kanthi cepet.

Ing sisih kiwa ndhuwurReset, Stop, DirAna input gandhengane transportasi kayata lan sampeyan bisa nambah variasi kanggo urutan kasebut. sabenOutput gerbang kanggo saben tahapanTandha jacks kasebut menyang jacks iki supaya luwih gampang sampeyan nggawe urutan sing ana.

* Nalika nutul karo sistem Eurorack etc., yen rong piranti disambungake karo kabel patch siji, prilaku bisa uga aneh amarga ana masalah ing lemah. Ing kasus kasebut, tembokake dummy liyane, 2-Ctrl, menyang input / output piranti eksternal.

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse.  
x