Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise 0-Coast

¥ 80,900 (¥ 73,545 ora kalebu pajak)
Sintet desktop semi modular sing dirilis dening Make Noise! MIDI uga kasedhiya, dadi cocog kanggo miwiti modularitas.

Format
Sintesis semi modular tunggal (voltase sing kompatibel karo Eurorack)
Ing manual
Manual Jepang
Manual pdf (Inggris)
* Kaya produk modul Urac, dilengkapi karo garansi Produsen setaun.

Link liyane:
Perangkat kukuh paling anyar(Rujuk bagean "Firmware Update" ing ngisor iki kanggo instruksi nganyari)
Program Max4Live kanggo sunting kaca program MIDI

* Amarga kacepetan proses nganyari firmware cukup abot, gumantung karo wong kasebut, proses nganyari bisa uga ora sukses. Ing kasus kasebut,Kita bakal nganyarake 0-COAST gratis ing toko kita, dadi hubungi kita saka email utawa kaca penyelidikan.(Ragad pengiriman pusingan ditanggung pelanggan, mung 0-Coast didol ing toko kita sing layak)
 

CIRI MUSIK

* Manual JepangKeneIku.

Gawe Noise minangka sintesis desktop mandiri. Iki minangka jinis sintesis sing diilhami filosofi "Pantai Timur" kayata Moog lan filosofi "West Coast" kayata Buchla / Serge / Wiard, nanging ora kalebu salah sawijine. Amarga jinis semi modular, sampeyan bisa miwiti nggunakake tanpa patching. Kabel patch uga kalebu.

Fitur
  • 2 set konversi saka MIDI dadi CV / Gerbang. MIDI A sing pisanan bakal dadi cathetan MIDI sing bakal diowahi dadi CV CV lan gapura. MIDI B nomer loro bisa ngganti output saka CV / Gate sing cocog kanthi nyetel.
  • Arpeggiator Ngontrol Dual Mode
  • Nyinkronake menyang jam MIDI
  • Kompatibel karo CV / Gate modul Eurorack
  • 13 output, 14 poin input patch
  • VCO minangka analogi segitiga inti
  • Modulasi nada ora umum nggunakake kontrol OVERTONE lan MULTIPLY
  • Reproduksi gerakan gerbang rendah kanthi dhasar transistor
  • Kabeh kontrol voltase bisa dikendhaleni
  • Kanthi input swara njaba
  • Loro headphone lan output sing kompatibel
  • Kandang baja padhet
  • Ukuran kompak saka W22.9cm D14cm X H1.9cm
  • Kanthi kabel patch, kabel MIDI, adaptor AC kanggo Jepang
 

Ukuran sing kompak lan tipis


(Korg SQ-1 lan headphone ora dilebokake)

DEMO

Details

Interface

Antarmuka ing 0-Coast kira-kira saka kiwa
  • Bagean MIDI
  • Bagean panggunaan CV kayata Random lan voltase Math
  • Bagean osilator
  • Otomone bagean tambahan sing dikontrol dening OVERTONE / MULTIPLY
  • Sampul surat gaya / fungsi West Coast bagean SLOPE
  • Bagean CONTOUR envelope gaya Pantai Timur
  • Bagean output pungkasan kanggo gelombang lan campuran voltase volume
Wis dadi.
 
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

Aliran Sinyal

Garis emas nuduhake kepiye sinyal kabel internal. Minangka aliran audio, gelombang segitiga lan gelombang alun minangka output saka osilator, banjur ngliwati bagean Overtone lan Multiply sing nambah harmoni, lan owah dadi gelombang rumit. Gelombang rumit lan gelombang segitiga dicampur miturut setelan ing bagean Balance, lan volume dikontrol dening amplop Contour (diwiwiti dening sinyal gapura utawa cathetan MIDI) ing bagean Dinamika pungkasan, lan diputer. Aliran kontrol lan sinyal kasebut bisa dimodifikasi utawa diowahi kanthi patching.
 

Cara main

0-Coast nggunakake teknik synth modular, nanging bisa dinikmati sanajan tanpa kabel patch. Minangka cara main dhasar,
  • Muter ing CV / Gerbang: Ngetang pitch pitch menyang jack 1V / Oct osilator lan gapura menyang jaket GATE bagean
  • Muter karo MIDI dikirim liwat kabel mini stereo: Kabel sing ngowahi kabel DIN MIDI standar dadi mini stereo wis dilebokake, dadi tampal menyang jack MIDI IN.
  • Muter minangka mesin drone, ing ngendi tombol terus ngasilake swara: Kasil saka bagean Voltage Math dipasang karo jack DYNAMICS ing bagean DYNAMICS. Tombol Math voltase dadi kontrol volume
Lan sapiturute. Ing ndhuwur kasebut, corak tombol kanggo nggawe swara, nanging kanthi nyambungake macem-macem masukan lan output ing 0-Coast kanthi kabel patch, sampeyan bisa ngganti sirkuit lan nyoba macem-macem nggawe swara sing unik kanggo modular. Bisa uga
 

Patching lan output pungkasan

The jacks with arrow nuduhake output macem-macem sinyal audio / CV / Gapura. Jacks ing latar mburi putih nuduhake jacks input CV. Jack bunder pindho nuduhake gapura / pemicu input sinyal. Nalika nutul ing 0-Coast,Pancing jack nganggo panah lan jack ing latar mburi putih utawa jack nul pindho bunder(Ora ana sing kedadeyan nalika nutul input lan output.)

Jack LINE OUT sing ditandhani nganggo headphone kaloro ing sisih tengen lan saka ngisor yaiku output pungkasan, lan sambungake nganggo kabel mini stereo lan dikirim menyang speaker, headphone, mixer utawa antarmuka audio. Swara sing padha yaiku output saka jack DYNAMIC ing ngisor iki, nanging digunakake minangka sinyal mono sing cocog kanggo digunakake ing modular 2-Coast lan Eurorack.

Setelan Kaca Program

Fungsi sing bisa diakses saka tombol PGM_A lan PGM_B ngidini sampeyan nggawe macem-macem setelan sing ora bisa ditindakake ing panel. Gunakake tombol PGM_A kanggo ngakses "halaman program" kanggo saben item setelan, lan nggunakake tombol PGM_B kanggo nyetel nilai item setelan. Operasi dhasar kaya ing ngisor iki.
  • Pencet terus tombol PGM_APencet kanggo ngetik mode setelan kaca program. Ing wektu iki, jendela MIDI A lan MIDI B bakal dipadhangi kaping pindho.
  • Pencet tombol PGM_ABanjur, pilih kaca program kanthi teratur. Pencet bola nganti sampeyan milih kaca program sing pengin disetel. Ana 7 kaca program kanthi total. Deleng ing ngisor iki kanggo setelan tartamtu ing saben kaca.
  • Ing pundiPencet terus tombol PGM_AIki bakal mulihake setelan kaca sing dipilih menyang setelan gawan. Ing wektu iki, jendela MIDI A lan MIDI B bakal dipadhangi kaping pindho.
  • Ing kaca program sing dipilih,Pencet PGM_BLan, ganti nilai setelan sing cocog karo kaca supaya cocog. Pencet bola-bali nganti regane sing pengin disetel.
  • Pencet terus tombol PGM_BBanjur sampeyan bakal metu mode setelan kaca program.
Kanggo ngreset kabeh kaca program menyang setelan gawan, aktifake kekuwatan nalika mencet tombol PGM_A lan PGM_B.
 

Nyetel item ing saben kaca program

Pilihan lan opsi setelan sing bisa disetel ing saben kaca program kayata. Kaya ing ndhuwur, penet PGM_A kanggo ngalih item setelan, lan penet PGM_B kanggo ngalihake nilai setelan kanggo saben item. () Nampilake carane tombol murup nalika kaca dipilih.
  • 1.Apepegatorator (PGM_A lit): Pilih salah siji saka rong mode ing ngisor iki kanggo arpeggiator.
     
    • PGM_B mati (gawan): Cathetan MIDI bakal dimainake miturut jam kanthi urutan sing padha teka.
    • PGM_B lit: MIDI cathetan dilacak ing urutan sing diputer, nggawe arpeggio. Yen cathetan MIDI dipateni, mula isih bakal dimainake, lan sabanjure cathetan MIDI sing padha diuripake, bakal ilang saka arpeggio.
  • 2. Pengaturan Legato (PGM_A nglereni alon): Pilih setelan legato saka ngisor iki.
     
    • PGM_B lit (standar): Gapura diuripake nalika cathetan MIDI pisanan, lan tetep nganti kabeh cathetan dipateni.
    • PGM_B mati: Gerbang urip maneh saben cathetan MIDI anyar teka.
  • 3. MIDI sinau setelan (MIDI_A lit): Setel saluran MIDI kanggo nampa MIDI A lan MIDI B (sinau MIDI) kanthi ngirim data MIDI. Nyetel saluran sing beda kanggo MIDI A lan B trep kanggo main synths liyane kayata Eurorack Modular karo CV / Gate diowahi saka MIDI B.
     
    • Pencet PGM_B kanggo milih MIDI sing pengin disetel. Yen MIDI_A dinyalekake, atur MIDI A, yen MIDI_B dinyalekake, atur MIDI B, lan yen loro-lorone dicelup, coba setel bebarengan.
    • Setel saluran kanthi ngirim data MIDI saluran sing pengin ditampa ing MIDI A utawa B, utawa kaloro MIDI
    • Pencet terus tombol PGM_B (LED bakal kedip kaping pindho) kanggo konfirmasi setelan sinau MIDI lan metu setelan kaca program. Yen sampeyan ora menet terus, setelan saluran MIDI iki ora bakal diganti.
    • Kajaba iku, yen sampeyan menet terus tombol PGM_A, MIDI ing kabeh saluran bakal ditampa ing MIDI_A lan MIDI_B (setelan standar).
  • 4.MIDI B CV (PGM_A surem, MIDI_B kedhip alon): Temtokake apa sing ditugasake kanggo output MIDI B CV.
     
    • PGM_B mati: Nomer cathetan MIDI
    • PGM_B lit: Kecepatan (standar)
    • PGM_B Keliwat alon-alon: Roda modulasi
    • PGM_B Kedip-kedip cepet: gelombang LFO segitiga (independen saka MIDI, tutul tombol PGM_A kanggo nyetel siklus)
  • 5.MIDI B Gapura setelan (PGM_A lit, MIDI_B sumunar kanthi cepet): Nyetel apa sing diutus kanggo output GID MIDI B
     
    • PGM_B mati: Gapura sing dienggo nalika cathetan MIDI teka
    • PGM_B lit: Gerbang nalika kacepetan luwih saka 50%
    • Sumunar PGM_B Kelor: Gerbang sing diuripake nalika mod wheel luwih saka 50% (gawan)
    • PGM_B Blinks kanthi cepet: Square LFO (Bebas MIDI, periode kasebut disetel kanthi nutul tombol PGM_A, saéngga wektu kasebut bakal padha yen gelombang segitiga LFO diaktifake nganggo MIDI B CV)
  • 6. setelan jam MIDI (PGM_A sumunar kanthi cepet): Iki minangka setelan kanggo nuduhake jam MIDI menyang Tempo sing digunakake kanggo voltase voltase acak. Tempo uga nuduhake tempo tap PGM_B lan sinyal jam / pemicu menyang jack input TEMPO.
     
    • PGM_B mati (gawan): jam MIDI ora dibayangke ing Tempo
    • PGM_B lit: Jam MIDI dibayangke ing Tempo
  • 7. Kalibrasi (ganti sumunar MIDI_A lan B, PGM_A surem): Kalibrasi konversi sinyal pitch konversi MIDI_A CV lan konverter MIDI_B CV. Iki diatur nalika kiriman saka pabrik, saengga ora perlu kajaba masalah lan pangaturan khusus. Yen perlu kanggo panyesuaian khusus, waca manual lan calibrate. Ing kasus masalah, hubungi kita sadurunge calibrating.
     

Update firmware

Cara nganyari perangkat kukuh minangka nderek. Nganyarake kanthi ngeculake file audio menyang 0-COAST.
  • Download lan bukak file Zip:Download versi firmware paling anyar lan unzip file ZIP. Bersiapake kanggo muter file wav sing ana ing file ZIP saka PC utawa laptop kanthi volume 100%.
  • Nguripake 0-COAST
  • Sambungake voltase voltase kanggo input TEMPO:Nguripake Attenuverter voltase voltase ing ndhuwur jendela SUM alun ing sisih kiwa kiwa. Entuk output math voltase (bisa uga loro) kanggo input TEMPO
  • Terus PGM_B dipencet
  • Daya mati → ing: Nalika nyekel PGM_B, uripake kekuwataneCantik cepetPateni / urip. Amarga ora gampang sambungan lan nyopot jacks akhir-akhir iki, sambungake menyang tutul listrik kanthi saklar lan ngalihake tombol switch / ON. Nalika PGM_B, MIDI_A lan MIDI_B padhang, ngeculake PGM_B. Copot patch antarane input MATH voltase lan TEMPO
  • Pencet PGM_A: Tombol PGM_A sumunar. Iki minangka langkah terakhir ing ngendi firmware tetep ing 0-COAST. Gagal ngetutake proses iki bakal nyebabake kelangan perangkat kukuh internal, kelangan fungsi sing ana gandhengane, lan kemungkinan ora bisa digunakake minangka synthesizer. Yen ngono, elinga perangkat kukuh ora bisa dibalekake maneh ing kahanan normal nganti nganyari perangkat kukuh digawe maneh lan sukses.
  • Sambungan peralatan puter maneh: Sambungake output audio piranti puter maneh file wav firmware kanggo input TEMPO 0-COAST nganggo kabel patch normal etc.
  • Pencet PGM_B: Perangkat kukuh ing memori wis dibusak lan disiapake kanggo nulis
  • Puter maneh lan nganyari maneh: Miwiti muter file wav firmware saka PC utawa ponsel kanthi volume 100%. Mangga ora muter audio liyane kalebu swara kabar. Yen swara liyane diputer ing wektu sing padha utawa volume ora cocog, upload firmware bakal gagal lan kabeh LED 0-COAST ora bakal sithik. Yen ngono, coba maneh proses nganyari firmware maneh. 0-COAST ora bakal bisa digunakake nganti nganyari wis sukses. Sajrone nganyari, PGM_A lan PGM_B kedip-sulap. Yen nganyari rampung, blink PGM_A lan PGM_B bakal ilang lan bakal bali menyang negara 0-COAST normal.
  • Pabrik reset: Supaya bisa ngoperasikake sawise normal, nindakake setelan pabrik. Kanggo ngreset pabrik, daya mudhun 0-COAST sapisan, mateni kekuwatan nalika mencet PGM_A lan PGM_B, lan tahan PGM_A / B nganti MIDI_A / B mandheg kelip.
  • Konfirmasi nganyari sukses: Yen firmware 1.5.4 wis diinstal, PGM_A, PGM_B, lan MIDI A sumunar nalika boot.
x