Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Joranalogue Generate 3

¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 30mm
Saiki: 130mA @ + 12V, 115mA @ -12V
Manual Pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Generate 3 minangka osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modifikasi nol-unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre.

Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur ngliwati macem-macem bagean mbentuk gelombang kanggo ngasilake macem-macem gelombang.Modulasi frekuensi (FM)Modulasi frekuensi inti iki, nanging kanthi jalur nol-nol, sing uga digunakake ing Generate 3, gelombang kasebut bener-bener diterbalikake menyang arah sisih kiwa kiwa kanthi bener kanggo nggambarake frekuensi frekuensi negatif, ndadekake FM sing luwih jero. .

Gelombang segitigaModulasi phaseBukak bagean kasebut Ing kene, tahap gelombang segitiga dimodifikasi kanthi tingkat audio kanggo ngganti swara, nanging sampeyan bisa nggawe swara kaya FM nalika njaga stabilitas pitch tanpa ngakses frekuensi inti. Phase yaiku -450°Amarga iku pindhah nganti + 450 °, liwat modulasi nol bisa.

Salajengipun, ing bagean sintesis aditif Generate 3,Volume kapisah kanggo harmoni dhasar, sanajan harmoni, lan anehIki bisa dikendhaleni. Kajaba iku, amarga wilayah amplitudo sing bener bisa diandharake kanthi bener kanthi ngowahi gelombang mundur, malah harmoni bisa dicampur ing fase terbalik,Liwat nol AM kanggo saben komponen harmonik(Modulasi cincin) bisa ditindakake.

Saliyane pagelaran modulasi kasebut, nduweni fitur ing ngisor iki. Amarga ana akeh output, sampeyan bisa ngganti nada kanthi tembelan dhewe, lan sampeyan bisa ngetrapake nada sing akeh banget kanthi nggabungake karo osilator kanggo modulasi. 

  • Oscillator inti sudut amba kanthi presisi dhuwur kanthi stabilitas
  • inti (gelombang segi telu siji oktaf ing ngisor iki), dhasar (tandha), malah (nokogiri), ganjil lan kebak (campuran saben saluran harmoni).
  • Bisa dilacak 1V / Oct ing kisaran audio lengkap
  • FM Exponential karo Attenuverter
  • Liwat nol linear FM kanthi kombo combo sing tikel minangka simetri lan atenuverter. Input iki bisa digabung AC utawa offset 5V kanthi saklar.
  • Liwat modulasi fase nol kanthi kisaran 900 °
  • Liwat nol AM bisa kanggo saben komponen dhasar, sanajan harmonik, lan aneh
  • Sink sink (hard) sink lan flip (alus) bisa uga serentak.
  • Bisa digunakake minangka LFO ing mode frekuensi rendah. Loro mode bebarengan pindhah saka 2.8 mmHz (6 menit) dadi 27 kHz.
  • Tampilake sinyal output nganggo LED warna dual
  • Pot sing bisa diakses saka ngarep

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

DEMO



x