Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Joranalogue Filter 8

¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 30mm
Saiki: 75mA @ + 12V, 75mA @ -12V
Manual Pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Filter 8 minangka osilator fase mode / 8 macem-macem sing mbedakake saka VCF analog sing ana kanthi wolung output kanthi fase beda 45 derajat lan sirkuit balik resonansi unik.

Struktur Filter 8 Filter iku gaya OTA analog klasik, lan tumindak minangka saringan 4-pole low-pass siri, nanging sampeyan uga bisa njupuk kabeh output saringan derivatif kayata high-pass, band-pass, shifter phase unik, lsp. Aku bakal.

Sorotan Filter 8 yaiku sirkuit balik résonansi inovatif.
Nalika sampeyan nambah résonansi, kabeh wolung output menehi resensi ing frekuensi filter tanpa kerugian tanggapan frekuensi rendah. Yen résonansi saya tambah, modul bakal miwiti osilasi dhewe, lan Filter 8 bakal ganti dadi gelombang sinus VCO kanthi 8 jinis fase kanthi shift fase 5 ° kanthi kemampuan pelacakan frekuensi akurat paling sethithik 45 oktaf. Aku bakal.
Yen LOW dipilih ing macem-macem frekuensi, bisa uga ditindakake minangka VC 8-output mateni limiter utawa VCLFO 8-phase.

Keuntungan saben output yaiku kesatuan kanthi standar, nanging yen digunakake ing mode osilator, saben output bakal sumunar kanthi amplitudo sing beda, nyebabake amplitudo ora rata. Nalika Ngalih COMP, diuripake, fungsi ganti rugi sing digabung ing tahap output diaktifake lan amplitudo kabeh sinyal output dadi seragam.

FM linear / Exponential sing bisa digunakake sekaligus ndhukung modhifikasi FM klasik lan modulasi semrawut. Uga duwe fungsi HOLD sing akrab karo modul Joranalogue liyane. Fitur iki, sing ngeculake voltase output kanthi manual utawa kanthi kontrol gerbang, nyedhiyakake jeda modulasi, utawa efek sing padha karo sink osilator ing tarif audio.

Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe swara PING percussive PING sing warni lan garing kanthi input pulsa, lan sapiturute menyang PING ing ngisor HOLD.

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

DEMO

x