Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs uVCA II

¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
Klasik VCA sing gedhe lan kompak. Fungsi mixer uga ditambah.

Format: Eurorack
Lebar: 6HP
Ambane: 35mm
Saiki: 36mA @ + 12V, 35mA @ -12V

Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

uVCA minangka saluran VCA sing kompak lan rumit. Mesthi wae, CV uga bisa dadi input input. Kajaba iku, karakteristik reaksi bisa terus-terusan karo Lin ⇔ Exp kanthi tombol, lan sampeyan bisa entuk karakteristik sing nyenengake kanthi nyetel ciri Exp.

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse
x