Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs Steppy

¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
4S, modul sekuel ukuran ukuran ukuran 64-langkah
Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 25mm
Saiki: 15mA @ + 12V, 1mA @ -12V

Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Steppy minangka modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo nindakake kanthi apik.
  • Sampeyan bisa ngeset dawa langkah urutan kanggo saben trek, lan sampeyan bisa drive nganti 64 langkah.
  • Dawane gapura bisa disetel kanggo saben trek, lan uga bisa nyambung (dasi) gapura saka pemicu cekak menyang langkah sabanjure.
  • Divisi jam bisa digunakake kanggo saben trek.
  • Swing bisa disetel kanggo saben trek
  • Penundaan gapura bisa disetel kanggo saben trek
  • Kemungkinan gapura ON bisa disetel kanggo saben trek
  • Sampeyan bisa ngalih urutan banjur mundur kanggo saben trek
  • Baleni bola-bali kanthi resolusi sing luwih dhuwur tinimbang saben langkah kanggo saben trek lan saben langkah (Ratcheting) Sampeyan bisa nindakake
  • Ketik pola kanthi mencet tombol ing wektu nyataTutul ngrekamBisa uga
  • Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe urutan pangisi kanthi milih bagean saka kabeh urutan lan nggawe sementara.
  • Nyalin lan nempel ing antarane pola lan kaca bisa

DETAILS

Puter / Pilih / Owahi mode

Ana 3 mode ing Steppy, lan peran 16 tombol tengah owah-owahan ing saben mode.
Mode Puter
Yen LED Pilih mode LED utawa mode EDIT ora surem, iku ing mode Play. Ing wektu iki, tombol pusat nyunting urutan gapura. Saben trek duwe maksimal 64 langkah, lan segmen (16HalamanPola trek / kaca sing dipilih ing mode Pilih sing diterangake mengko ditampilake mengko. Pencet tombol kanggo nyetel ON / OFF gapura ing saben langkah. Yen sampeyan pengin nyetel langkah minangka langkah pungkasan, penet terus tombol kasebut sedina kaping pindho supaya langkah terakhir lan ganti dawa urutan trek kasebut.
Pilih mode
Yen sampeyan menet tombol Pilih Mode lan LED Pilih Mode surem, sampeyan ana ing mode Pilih. Ing wektu iki, tombol pusat nindakake fungsi sing ditulis ing saben tombol kanthi latar mburi ireng.

Ing sisih kiwa, TRACK A to D kanggo milih trek sing bakal diowahi lan ditampilake.
Kaca 1: 4 nganti 4: 4 ing sisih kiwa pilih kaca sing arep diowahi / ditampilake.
Sekawan larik sisih ndhuwur ("x") dicedhot kanggo saben trek.
Papat ing sisih tengen ngisor saka ndhuwur nganti ngisor
  • Apa tindakake kaca kasebut: Pilih apa kanggo nampilake kaca sing saiki lan tetep nampilake kaca sing dipilih
  • Mode Loopy: Ing mode Loopy, kabeh papat trek bakal mung nglebokake bagean kasebut ing sisih sawetara nalika nahan sisih mburi urutan kasebut. Yen sampeyan ngeculake tombol kasebut, bakal bali menyang posisi sing kudu ana ing urutan asli, saengga bisa nggawe isi kanthi gampang.
  • RESET: Pencet kanggo ngreset kabeh urutan menyang posisi asline. Operasi sing padha karo nalika pemicu minangka input menyang jack RST
  • CLR: Nglacak urutan trek sing dipilih. Pencet tombol kasebut enggal ngilangi kabeh gapura, nanging ora mbusak paramèter trek liyane kayata wektu tundha utawa ayunan. Pencet sing dawa kanggo 1 detik uga bakal mbusak lan miwiti setelan parameter kasebut saka trek kasebut.
Dadi.
Mode Owahi
Nalika menet tombol EDIT Mode lan LED EDIT Mode surem, sampeyan ana ing mode Owahi. Ing mode Owahi, sampeyan bisa ngganti dawa gapura, divisi jam, lan setelan ayunan kanggo saben trek. Kanggo nggawe pilihan trek lan kaca luwih gampang, sampeyan bisa milih trek utawa kaca kanthi mencet tombol Pilih Mode nalika ing mode Owahi. Sawise milih, penet tombol Pilih Mode maneh kanggo bali menyang mode Owahi normal tanpa mencet tombol Owahi mode.

Langganan ing tombol sisih tengen cocog karo parameter urutan sing bakal diowahi kanggo saben trek. Pencet tombol parameter sing pengin diowahi kanggo milih, banjur pencet tombol ing sisih kiwa kanggo ngowahi nilai parameter kasebut ing 8 langkah. Nalika milih angka, pencet terus tombol kiwa sing dipilih,Kabeh 4 trekSampeyan bisa ngetrapake parameter sing dipilih sekaligus. Rincian saben parameter kaya ing ngisor iki.
  • GATE: Nyetel dawa gapura output trek sing dipilih. Yen sampeyan menet tombol kiwa ndhuwur, dawa bakal padha karo jam input. Yen sampeyan milih kaloro saka ndhuwur, gapura bakal dadi pulsa cendhak, lan gapura saka katelu bakal luwih dawa. Yen sampeyan menet tombol ngisor, gapura bakal persis dawa antarane langkah lan bakal nyambung menyang langkah sabanjure (dasi).
  • CLK ÷: Dibagi jam urut dadi urutan sing alon. Wolu tombol duwe bagian sing luwih gedhe nalika sampeyan mudhun, supaya: / 8, / 1, / 2, / 3, / 4, / 8, / 16, / 32.
  • Ayunan: Setel jumlah ayunan kanggo saben trek. Wolu tombol duwe swings sing luwih gedhe ing ngisor, 8% (ora ana ayunan), 50%, 54%, 58%, 62%, 66%, 70%, 75% saka sisih ndhuwur.
  • TUNDHA: トラックごとにシーケンス全体を(1ステップの範囲内で)遅らせます。8つのボタンは下に行くにつれて遅れが大きくなり、左から0%(スイングなし),8%,17%,25%,33%,42%,50%,58%です
  • PROB: Sampeyan bisa nyetel kemungkinan yen gapura sing ana ing trek kasebut bakal dadi output. Wolu tombol duwe kedadeyan sing luwih dhuwur nalika mudhun, saka ndhuwur, 8%, 12.5%, 25%, 37.5%, 50%, 62.5%, 75%, 87.5% (standar).
  • SHIFT: Ngalih pola mundur ing langkah-langkah kanggo saben trek. Jumlah shift sing bisa disetel karo 8 tombol yaiku 4 langkah sadurunge, 3 langkah sadurunge, 2 langkah sadurunge, 1 langkah sadurunge, 1 langkah sawise, 2 langkah sawise, 3 langkah sawise, lan 4 langkah sawise.
  • SAVE: Pencet tombol SAVE kanggo nyimpen pola. Sampeyan bisa ngirit nganti wolung, lan pilih pratinjau tujuan sing disimpen kanthi tombol kiwa. Yen sampeyan mateni kekuwatan, pola sing ora disimpen bakal ilang, dadi manawa kanggo nyimpen pola sing pengin sampeyan kelingan mengko.
  • MAUTAN: Pencet tombol PIN kanggo kelingan pola kasebut. Pilih pola sing bakal dieling-eling saka paling wolung pola sing disimpen karo tombol kiwa.

Ratcheting

Ratcheting minangka fungsi kanggo ngetrapake hits terus kanthi kacepetan luwih cepet tinimbang 1 langkah ing 1 langkah. Ratcheting bisa disetel kanggo saben trek lan saben langkah.

Kanggo ngeset ratcheting, pilih trek lan kaca sing pengin diowahi banjur pencet terus tombol Owahi kanggo ngetik mode setelan ratcheting. Pencet tombol kanggo milih langkah sing pengin disetel ratcheting. Pilih nomer stroke ratcheting berturut-turut ing urutan sing mbalikke tombol sing dipilih. Saka sisih ndhuwur, 1 (ora ana ratcheting), 2,3,4,6,8,12, kanthi acak.

Yen nomer ratchet langkah tartamtu wis disetel, sampeyan bisa ngowahi nomer ratchet langkah kasebut amarga kanthi milih langkah ing langkah sing padha. Kanggo ngeset langkah ing langkah sing beda, penet tombol Owahi kanggo bali menyang negara pilihan, banjur pilih langkah sing pengin diowahi. Nalika milih langkah, penet langkah sing pengin dipencet nalika mencet langkah sing pengin disalin nomer ratchet kanggo ngganti nomer ratchet.nyalinAku bisa nglakoni iki. Penet terus tombol Owahi maneh kanggo metu mode setelan ratcheting
 

Tutul ngrekam

Kanthi Steppy, tutul rekaman uga bisa, yen sampeyan menet tombol ing wektu nyata kanggo ngetik pola. Pola sing ngetik sampeyan bakal diwatesi lan dimainake maneh nalika bisa nggambarake kabeh setelan kayata wektu tundha, divisi jam, ratcheting, sapiturute. Pencet tombol Owahi nalika mencet tombol Pilih kanggo ngetik mode ngrekam. Pencet tombol Owahi kanggo metu.

Ing mode rekaman tutul, 16 tombol dipérang dadi 4 bagean. Pencet papat tombol ing sisih kiwa ndhuwur kanggo bener program gapura ON kanggo saben trek ing wektu nyata. Tombol papat ing sisih tengen lan sisih ndhuwur kanggo mbusak gapura. Gerbang ing langkah sing diliwati nalika sampeyan menet dibusak. Tombol kiwa kiwa 4 sing madhangi nalika saben trek bali menyang langkah 4, lan tengen ngisor 4 tombol kanthi ringkes nampilake urutan.
 

Salin antarane trek lan kaca

Salin lan tempel ing antarane trek lan kaca wis rampung ing mode Pilih. Parameter kayata ayunan lan gapura kemungkinan ora disalin.

Ing mode Pilih, terus tombol trek sing ngemot pola asli sing pengin disalin, banjur pencet tombol trek sing arep disalin. Kajaba iku, nalika nyalin antarane kaca, penet tombol kaca tujuan salinan nalika mencet kaca sumber salinan.

DEMO

Update firmware

Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nganyari perangkat kukuh.
  1. Daya mudhun modul
  2. Sambungake kabel USB saka mburi modul menyang komputer.
  3. IntellijelHalamanBukak nganyariater sing diundhuh saka banjur pilih modul lan versi saka dhaptar mudhun.
  4. Tekan modul EDIT lan siklus listrik
  5. Ing ngisor nganyari anyarUpdateYen tombol dipencet, bar kemajuan diwiwiti, lan nalika pesen "Nganyari rampung" ditampilake ing pungkasan, update lengkap.
  6. Wiwiti maneh modular lan kudu digarap perangkat kukuh anyar
x