Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs Quadrax

¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

Format: Eurorack
Lebar: 14HP
Ambane: 38mm
Saiki: 106ma @ + 12V, 9mA @ -12V

Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit.

Saben saluran nindakake salah sawijining fungsi ing ngisor iki.
  • Envelope AD (Serangan / Kerep). Tingkat bisa dialihake saka 5V lan 10V
  • Amplop AHR (Serangan / Tahan / Pedhot). Tingkat bisa dialihake saka 5V lan 10V
  • Amplop siklus(LFO sing obah ing kisaran positif). Tingkat bisa dialihake saka 5V lan 10V
  • Generator. Sampeyan bisa ngontrol wektu bledosan, jumlah bledosan, bentuk bledosan, lan jumlah owah-owahan ukuran pulsa sajrone bledosan. Tingkat bisa dialihake saka 5V lan 10V
  • LFO: Morfis lan selaras
  • RandomNgganti tujuan menyang sumber voltase Vacillating (ver1.1 utawa mengko)
Fitur utama:
  • Kurva tanggapan bisa diatur kanggo saben saluran, lan cara kurva dibengkel terus. Kajaba iku, saben tahapan0.3 milliseconds nganti 20 detikKanthi sawetara wektu.
  • Antarane saluranLinkSampeyan uga bisa, lan bisa dipicu dening input pemicu saluran sadurunge utawa EOR, EOF. Sampeyan uga migunani kanggo micu pirang-pirang amplop kanthi pemicu tunggal utawa nggawe LFO quadrature.
  • 4 masukan CVApa modulasi tujuan tanpa saluranSampeyan bisa kanthi bebas nemtokake sawetara item.Jumlah atenuasi bisa diatur ing tahapan ing unit utama.
  • Setelan dikelingi sanajan kekuwatan dipateni

DEMOS

CARA MENGGUNAKAN

Operasi ing saben mode

Mode operasi saben saluran Quadrax bisa diuripake kanthi bola-bali mencet tombol ing sisih tengen saluran kasebut. Fungsi saben bagean gumantung ing mode. Firmware 1.1 kanggo saben modeAlternatif modeDitambahake. Kanggo ngalih, penet tombol MODE / DESTINASI kanggo 1 detik utawa luwih dawa.
Mod AD (Attack / Decay) mode
Yen tombol mode ora surem, saluran kasebut dadi amplop serangan serangan / klasik. Saben tombol ngontrol paramèter ing ngisor iki.
  • Munggah: Wektu nyerang
  • Tiba: wektu bosok
  • Wangsulan: Wujud kurva
Nalika nampa input pemicu, amplop mesthi bakal nindakake siji siklus nganti pungkasan.Mode alternatif ngganti bentuk kurva (loro-lorone munggah / Mudhun ndhuwur utawa loro nonjol)
Modul amplop AHR (Attack / Hold / Release)
Mode amplop Serangan / Terus / Rilis dituduhake nalika tombol Mode surem abang. Saben tombol ngontrol paramèter ing ngisor iki.
  • Munggah: Wektu nyerang
  • Tiba: wektu bosok
  • Wangsulan: Wujud kurva
Sinyal kasebut dianakake (100% nyonggo) nalika sinyal gapura dhuwur, lan menyang tahap pembebasan nalika kurang. Yen sampeyan isih ana ing panggung RISE nalika gapura mudhun, ora nyandhet lan miwiti ngeculake ing level kasebut. Tombol respon cilik ing tengah nyetel carane amplop mbengkongake.Mode alternatif ngganti bentuk kurva (loro-lorone munggah / Mudhun ndhuwur utawa loro nonjol)  
Mode siklus
Yen tombol mode surem ijo, ing mode Siklus lan saluran kasebut kaya amplop AD sing duwe, LFO obah ing sawetara sing mung positif. Saben tombol ngontrol paramèter ing ngisor iki.
  • Munggah: Wektu nyerang
  • Tiba: wektu bosok
  • Wangsulan: Wujud kurva
Kontrol gelombang kasebut padha karo amplop AD. Input pemicu bisa digunakake kanggo ngreset gelombang.Mode alternatif ngganti bentuk kurva (loro-lorone munggah / Mudhun ndhuwur utawa loro nonjol)  
Mode Burst
Yen tombol Mode surem, ing mode bledosan lan sampeyan bisa siklus amplop kanthi nemoni nomer kaping pirang-pirang. Saben tombol ngontrol paramèter ing ngisor iki.
  • Munggah: Tingkat bledosan (ver1.0: dawa bledosan)
  • Tiba: Dawane bledosan (ver1.0: Cedhak)
  • Wangsulan: nuansa Burst.Mode sulih duwe bentuk amplop bledosan sing beda
Mode LFO
Yen tombol Mode surem jambon (magenta), mode LFO output lan LFO sing obah ± yaiku output. LFO bisa disinkronake karo input jam menyang pemicu. Saben tombol ngontrol paramèter ing ngisor iki.
  • Munggah: kacepetan LFO (nyelarasake x64 nganti 1/64 nalika tekan jam menyang TRIG)
  • Mudhun: ubah bentuk gelombang LFO
  • Wangsulan: Transformasi gelombang LFO
Waveform bisa owah terus lan owah-owahan kaya ing ngisor iki
Mode Alternatif LFO
Alternatif LFO mode yaikuKuat kanggo ngganti tujuan kanthi acak ing saben jamCV RandomGenerator (sumber voltase kosong.
Saben tombol ngontrol paramèter ing ngisor iki.
  • Munggah: Tingkatan pangowahan tujuan
  • Gugur: amplitudo acak
  • Wangsulan: Jumlah limiter matèni kanthi acak

Link antarane saluran

Quadrax bisa nggunakake saluran sadurunge kanggo micu saluran sabanjure (fungsi link). Gunakake tombol cilik ing sisih kiwa saben saluran kanggo ngalih metode link.
  • Ora ana Link: Amplop amplop lan LFO ing saluran Trig saluran sampeyan tanpa nyambungake saluran-saluran
  • Pemicu Link: Sambungake internal kanthi internal supaya amplop utawa LFO dipicu dening pemicu menyang saluran pemicu saluran sadurunge (CH1 kanggo CH4). Triggering ing saluran sampeyan uga bener.
  • Pungkasane Link: Iki disambungake internal supaya envelope lan LFO dipicu ing mburi munggah saka saluran sadurunge (CH1 kanggo CH4), yaiku nalika serangan kasebut rampung. Triggering ing saluran sampeyan uga bener.
  • Pungkasan Link: Sambungake sacara internal supaya envelope utawa LFO bakal dipicu ing pungkasan saluran sadurunge (CH1 kanggo CH4), yaiku wektu saiki bakal mati. Triggering ing saluran sampeyan uga bener.

Tugas CV

Tugasan CV ing Quadrax arang banget fleksibel lan kuat. Saben input CV saka A nganti D bisa diutus kanggo modifikasi siji utawa luwih parameter amplop saka CH1 nganti CH4 kanthi macem-macem atenuasi. Setel setelan lan tampilan wis rampung karo tombol, lan kontrol tombol bisa ditindakake, saengga operasional ora dikompromi.

Kanggo ngetik mode sing ditugasi, penet terus tombol Link kiwa saluran sing pengin diwenehake kanggo ngontrol CV sajrone 1 detik utawa luwih suwe. Tombol saluran sing dipilih bakal kerlip magenta. Kanggo metu mode sing ditugasi, penet terus tombol iki maneh kanggo 1 detik utawa luwih suwe. Yen sampeyan pengin nyetel saluran liyane, penet terus tombol saluran kasebut. Pencet salah siji saka patang tombol Link ing sisih kiwa kanggo milih input CV sing pengin digawe tugas (biru). Tombol ing sisih tengen nuduhake paramèter sing modifikasi, lan cocog karo tugas Rise, Fall, Shape (response) lan Level (magnitude) saka sisih ndhuwur.


Mode mode CV. Ing kene, kita wis nyetel CH1 Rise and Fall kanggo modulasi dening CVC. Nanging, Rise dimodifikasi ing arah positif (ijo), lan Tiba dimodifikasi ing arah sing negatif (abang). Padhang tombol kasebut nuduhake kekuwatan modulasi, lan sampeyan bisa nyetel kekuatan iki sajrone patang langkah kanthi bola-bali mencet tombol. Sampeyan uga bisa mbalikke efek saka CV kanthi menet terus tombol mode (Attenuverter).

Ing mode nemtokake, sampeyan bisa ngilangi kabeh tugas CV ing wektu sing padha. Kanggo ngilangi kabeh tugas CV kanggo paramèter saluran, penet terus tombol Link lan Mode sacara bebarengan. Kanggo ngilangi kabeh tugas saluran, penet terus tombol Link CH1 lan tombol Mode CH4 sekaligus. 

Mode Sistem

Mode sistem minangka mode boot khusus kanggo ngganti setelan global, sing bisa diketik kanthi mateni kekuwatan nalika nahan tombol CH4 MODE / DESTINATION. Setelan ing ngisor iki bisa ditindakake ing mode System

  • Pencet tombol CVA kanggo nyetel level amplop. Werna biru 10V (standar), 5V ijo
  • Pencet tombol RISE kanggo ngalihake mode Burger ON / OFF. Biru mati (standar), ijo ana ON.
Pencet tombol TUTUP sing sumunar kanggo metu saka mode Sistem

Update firmware

Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nganyari perangkat kukuh.
  1. Daya mudhun modul
  2. Sambungake kabel USB saka mburi modul menyang komputer.
  3. IntellijelHalamanBukak nganyariater sing diundhuh saka banjur pilih modul lan versi saka dhaptar mudhun.
  4. Nalika nyekel tombol CVA ing sisih kiwa kiwa lan tombol RISE ing sisih tengen ndhuwur, modul siklus listrik.
  5. Ing ngisor nganyari anyarUpdateYen tombol dipencet, bar kemajuan diwiwiti, lan nalika pesen "Nganyari rampung" ditampilake ing pungkasan, update lengkap.
  6. Wiwiti maneh modular lan kudu digarap perangkat kukuh anyar
x