Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs MIDI 1U

¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
Setelan ing app uga bisa ditindakake. Solusi MIDI kanggo Eurorack sing uga ngerteni mode polifonik lan drum nganggo CVx

Format: 1U (Pasokan daya dituduhake karo Eurorack 3U)
Lebar: 14HP
Ambane: 32mm
Saiki: 34mA @ + 12V, 2mA @ -12V

Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Kanggo spesifikasi ukuran ukuran Intellijel 1UKeneMangga mirsani

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Sistem MIDI 1U Intellijel Designs 'menehi kabeh sing dibutuhake kanggo ngontrol lan nyelarasake modular Eurorack liwat MIDI saka piranti komputer, seluler, utawa piranti keras. Sawetara fitur utama modul MIDI 1U bisa diganti kanthi cepet nganggo rong tombol ing panel ngarep, lan aplikasi Intellijel Config kanggo Mac / Win uga nyedhiyakake pilihan lengkap.Ukuran kompak kanggo konektivitas dhuwur, pesawat fitur, lan ekspansi, sistem MIDI 2U minangka solusi sing cocog kanggo nggabungake gir modular lan eksternal.

CARA MENGGUNAKAN

penting:Papan modul MIDI 1U duwe rong konektor 2-pin sing beda. Siji nyambung menyang sumber daya lan liyane menyang port MIDI / USB ing kasus sampeyan utawa modul MIDI IN Jacks 10U.Nalika nyambungake catu daya, disaranake nyambung menyang konektor sing diwenehi label POWER sing nuduhake gambar ing ngisor iki lan konfirmasi maneh sadurunge nguripake listrik.
Sambungan antarane unit iki lan sumber daya Eurorack, sambungan karo MIDI IN Jacks 1U, sambungan karo Case 7U lan Case Palette,CVx expanderKanggo rincian babagan cara nyambungakeIng manualMangga deleng.

Ana sawetara elemen sing nggawe sistem MIDI 1U Intellijel, lan integrasi kasebut nyedhiyakake MIDI sing fleksibel lan bisa diprogram kanggo konversi CV kanggo modul Eurorack.Sistem kasebut kalebu rong komponen sing dibutuhake lan siji komponen opsional.

  • Modul MIDI 1U: Unit iki, modul 14HP 1U nampa informasi MIDI saka konektor input MIDI eksternal sing gegandhengan (Kasus 7U, Kasus Palet, MIDI IN Jacks 1U), lan (kanthi standar) Pitch, Velocity, Mod, CC, Gate, Extracts Trigger, Clock, lan Reset pesen lan kirim voltase proporsional menyang saben jack 3.5mm.Gumantung saka aplikasi kasebut, jack CC lan jack Mod bisa dikonfigurasi kanggo menehi tanggapan marang channel aftertouch utawa resolusi dhuwur CC, lan jack Reset uga bisa diatur minangka jack Run.
    MIDI 1U uga duwe Mode Ganda alternatif sing ngidini sampeyan nggunakake 6 jacks liyane kanggo ngirim pesen Pitch, Velocity, lan Gate saka rong saluran MIDI sing beda, nalika nahan kapabilitas Jam lan Reset. Apa bisa.
  • Konektor Input MIDI: Amarga modul MIDI 1U unit iki ora duwe jack input MIDI, gunakake input MIDI / USB saka Case 7U utawa Case Palette.Yen sampeyan ora duwe kasus tartamtu, gunakake modul MIDI IN Jacks 1U kanggo nyambungake piranti MIDI eksternal.
  • Modul CVx: Modul CV x 1U komponen opsional nambah wolung output CV kanthi nyambung menyang MIDI 1U unit iki.Output tambahan iki bisa diprogram kanthi nggunakake aplikasi Intellijel Config, nambah kemampuan modul MIDI 8U kanggo ngontrol sistem Eurorack.
SINTEN

Sistem Intellijel MIDI 1U ndhukung macem-macem saluran MIDI kanthi konsep'SYNTHS '.One'Synth 'ing kene nemtokake piranti sing pengin dikontrol lan saluran MIDI. Sistem MIDI 1U bisa ngontrol nganti 1 bedaSynth nganti 10 saluran MIDI sing beda. MIDI 10U duwe rong saluran MIDI sing beda sing pangguna bisa pilih tanpa expander CVxSampeyan bisa ngontrol nganti rong synths mono (Synth 2 & Synth 1), nanging sampeyan bisa nambah jumlah saluran'Synth 'lan MIDI sing kasedhiya nganti 2 kanthi nambahake siji utawa luwih CVx. ..Synth 1 sing ditambahake liwat Synth 10 bisa digunakake ing mode monofonik, polifonik utawa drum.

  • Monofonik: Sink monofonik dikonfigurasi kanggo ngontrol osilator tunggal utawa swara synth mono.Mode iki minangka operasi normal piranti mono-spek Eurorack khas, lan uga siji-sijine mode sing didhukung unit kasebut. Macem-macem paramèter sing gegandhengan kayata MIDI Channel, Pitch Range, Note Priority Mode, Pitch Bend Range, Coarse Tuning, lan Trigger Length bisa disetel kanggo saben synth monophonic.
  • Polifonik: Synths polifonik dikonfigurasi kanggo ngontrol osilator polifonik utawa swara synth.Mode iki mbutuhake expander CVx lan mung ditrapake kanggo Synth 3 nganti Synth 10.Synths polifonik ndhukung nganti 8 swara, lan jumlah output sing ditugasake menyang synth tartamtu nemtokake jumlah swara sing nyata.Contone, ing aplikasi Intellijel Config, siji CVx dikonfigurasi karo 1 output Pitch lan 4 output Gate, lan yen ditugasake ing Synth sing padha, bakal dadi polifoni 4 swara.Yen sampeyan nggunakake macem-macem CVx lan nemtokake 4 output Pitch lan 8 output Gerbang menyang Synth sing padha, sampeyan bakal entuk polifoni 8 swara. Maneka paramèter sing gegandhengan kayata MIDI Channel, Pitch Range, Allocation Voice, Pitch Bend Range, Coarse Tuning, lan Trigger Length bisa disetel kanggo saben synth polifonik.
  • Kendang: Pilih pilihan iki kanggo ngontrol swara lan sampel Drum / Perkusi sing micu macem-macem swara drum kanggo saben nomer cathetan MIDI. Mode iki mbutuhake expander CVx lan mung ditrapake kanggo Synth 3 nganti Synth 10. Mode drum ndhukung nganti 8 swara saben saluran MIDI. Temtokake swara menyang nomer cathetan MIDI liwat aplikasi Intellijel Config lan output bakal nemtokake salah sawijining nilai Gate, Trigger, Velocity.Yen pirang-pirang output diutus menyang cathetan MIDI sing padha, output kasebut bakal nggunakake mung siji swara.
MODUL MODUL MIDI 1U

Modul MIDI 1U bisa digunakake ing mode Single utawa Dual.Kanggo ngoper mode unit iki, ganti paramèter Modul Mode saka aplikasi Intellijel Config, utawa penet terus tombol LEARN unit iki sajrone 2 detik utawa luwih dawa.

Mode Tunggal: Iki minangka nilai awal lan mode sing paling dhasar.Fungsi modul ing mode iki ditampilake ing panel ngarep, mung nggunakake siji monophonic'Synth '(Synth 1),Nanggepi prentah MIDI kanggo saluran MIDI sing wis diatur (utawa diapalake).Data MIDI saka saluran setelan diowahi dadi CV sawise analisis lan output saka jack sing cocog.Akeh fitur sing bisa disetel lan eling saka panel ngarep, nanging aplikasi Intellijel Config nawakake kustomisasi luwih akeh. Ing Mode Tunggal, tombol LEARN dipateni (kajaba sajrone Sinau nilai parameter).

Mode Ganda: Ing mode dual synthesizer alternatif, modul MIDI 1U tunggal bisa ngontrol loro monophonic'Synth independen (Synth 1 & Synth 2).Ing mode iki, saben'Synth'bisa nanggapi saluran MIDI individu, kanthi loro'Synth sing beda-beda.Nyedhiyakake kontrol MIDI kanggo Pitch, Gate and Velocity. Nalika Mode Ganda dipilih, jack Mod, CC, lan Trig diganti dadi output Pitch, Velocity, lan Gate kanggo Synth 2.Yen sampeyan duwe jumlah bagean jam, sampeyan kudu nyetel sadurunge ngetik Mode Dual. Ing Mode Dual, tombol PELAJAR disinari kanthi warna kuning.

MIDI 1U PANEL FRONT

[1] Tombol sinau:Gunakake tombol iki kanggo nanggapi saluran MIDI 1U MIDI, lan CC[F]Lan MOD[Lan]Sinau (set) nomer MIDI CC sing ditugasake kanggo jack output. MIDI 1U kanthi otomatis nyimpen kabeh informasi sinau (tombol CLK ÷ murup ijo) sawise MIDI ora aktif sajrone 2 detik, supaya bisa bali menyang negara sing padha sawise muter daya.

Tombol PELAJAR muter liwat telung negara ing ngisor iki kanthi saben klik.

  • Mati: MIDI 1U ngowahi data MIDI sing ditampa dadi CV kaya biasane.
  • Diterangi nganggo warna biru:Nuduhake manawa MIDI 1U ana ing mode LEARN CC + CH lan ngenteni nampa pesen MIDI.Pesen pertama sing sampeyan tampa yaiku saluran Synth 1 MIDI lan CC[F]Ditugasake kanggo Jack.
  • Biru sumunar:Nuduhake manawa MIDI 1U ana ing mode LEARN MOD + CH lan ngenteni nampa pesen MIDI.Pesen pisanan sing sampeyan tampa yaiku saluran lan mod Synth1 MIDI[Lan]Ditugasake kanggo Jack.

[2]Tombol CLK ÷:Tombol iki bisa digunakake kanthi rong cara:

OPERASI BIASA: Sajrone operasi normal nalika tombol LEARN dipateni, klik tombol iki bola-bali kanggo nyetel divisi jam MIDI sing ditampa kaya ing ngisor iki.

  • / 1 (jam = 24ppq)
  • / 3 (jam = cathetan 32)
  • / 6 (jam = cathetan 16)
  • / 12 (jam = cathetan nomer wolu)
  • / 24 (jam = cathetan kuartal)
  • / 48 (jam = setengah cathetan)
  • / 96 (jam = kabeh cathetan)

LED sing dipasang ing jack output CLK kedhip nalika nomer divisi sing disetel.Setelan iki uga bisa ditindakake liwat aplikasi Intellijel Config.

Sinau OPERASI: Nalika tombol LEARN murup utawa biru sumunar, nalika MIDI 1U ana ing salah sawijining mode LEARN, ngeklik tombol iki bakal ngasilake output CV saka jack CC lan MOD ing antarane unipolar (ijo) lan bipolar (abang / ijo). Ganti.Setelan ganti polaritas iki uga bisa ditindakake liwat aplikasi Intellijel Config.

[A]CLK OUT:CLK ÷[2]Jam pulsa MIDI saka nomer divisi sing disetel kanthi tombol wis output, lan LED sing ana gandhengane nuduhake kanthi kedhip nomer divisi sing ditemtokake.

[B]RST OUT:Output sinyal RESET utawa RUN miturut setelan ing aplikasi Intellijel Config. Nalika disetel minangka output RESET (standar), modul ngirim sinyal pemicu saka jack iki saben nampa pesen reset MIDI, sing dituduhake karo LED sing ana gandhengane. Yen disetel minangka output RUN, jack iki ngirim sinyal gerbang RUN sing njaga + 5V (dhuwur gerbang) nalika MIDI CLOCK eksternal mlaku, lan mungkasi MIDI CLOCK eksternal kanggo ngasilake gerbang menyang 0V (sedheng). ..Iki migunani kanggo miwiti / mungkasi puter maneh nalika njaga sekuen Eurorack supaya ora ana sinkronisasi karo sequencer MIDI eksternal.LED sing diiringi diuripake nalika gerbang RUN dhuwur.

[C]PITCH OUT:Output CV 5V / okt ing kisaran ± 1V.Voltase output ditemtokake dening nilai cathetan nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 1 MIDI 1U lan nilai tikungan pitch tambahan. Peta MIDI Note 0 (C-2) dadi peta -5V lan MIDI Note 120 (C8) dadi + 5V. Macem-macem paramèter sing gegandhengan karo nada kayata Pitch Bend Range lan Coarse Tuning bisa disetel liwat aplikasi Intellijel Config. Apa modul MIDI 1U ana ing mode Single utawa mode Dual, sinyal output saka jack iki bakal dadi output Synth 1.

[D]VEL OUT:Output kecepatan Synth 1.Rentang output yaiku 0V nganti + 5V, sing proporsional karo informasi Kecepetan MIDI sing ditampa saka nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 1 MIDI 1U.Apa modul MIDI 1U ana ing mode Single utawa Dual, sinyal output saka jack iki bakal dadi output kecepatan Synth 1.

[Lan]MOD OUT:Sinyal output saka jack iki gumantung karo mode operasi MIDI 1U.

  • Mode Tunggal: Iki minangka output CV kanggo Synth 1. CLK ÷[2]Output 0-5V utawa ± 5V CV adhedhasar informasi sinau kanthi tombol utawa informasi tugas polaritas sing disetel karo aplikasi Intellijel Config.Secara default, proporsional CV kanggo informasi roda modulasi (CC # 1) sing dikirim saka kontrol MIDI nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 1 MIDI 1U yaiku output.Alokasi CC awal iki yaiku BELAJAR[1]Bisa ditulis maneh liwat tombol utawa aplikasi Intellijel Config.
  • Mode Ganda: Dadi output Pitch kanggo Synth 2, lan output ± 5V 1V / okt CV.Voltase output ditemtokake dening nilai cathetan saka nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 1 MIDI 2U lan nilai tikungan pitch tambahan.Peta MIDI Note 0 (C-2) dadi peta -5V lan MIDI Note 120 (C8) dadi + 5V.Macem-macem paramèter sing gegandhengan karo nada kayata Pitch Bend Range lan Coarse Tuning bisa disetel liwat aplikasi Intellijel Config.

[F]CC OUT:Sinyal output saka jack iki gumantung karo mode operasi MIDI 1U.

  • Mode Tunggal: Iki minangka output CV kanggo Synth 1.CLK ÷[2]Output 0-5V utawa ± 5V CV adhedhasar informasi sinau kanthi tombol utawa informasi tugas polaritas sing disetel karo aplikasi Intellijel Config.Secara default, proporsional CV kanggo informasi kontrol napas (CC # 1) sing dikirim saka kontrol MIDI nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 1 MIDI 2U yaiku output.Alokasi CC awal iki yaiku BELAJAR[1]Bisa ditulis maneh liwat tombol utawa aplikasi Intellijel Config.
  • Mode Ganda: Output kecepatan kanggo Synth 2.Rentang output yaiku 0-5V, sing proporsional karo informasi Kecepetan MIDI sing ditampa saka nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 2.

[G]GATE OUT:Output gerbang kanggo Synth 1. Output + 1V (dhuwur) nalika informasi cathetan sing ditampa saka nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 1 MIDI 5U ditekan.Nalika sinyal gerbang dhuwur, LED sing diiringi uga murup kanggo nunjuk.Apa modul MIDI 1U ana ing mode Single utawa Dual, sinyal output saka jack iki bakal dadi output gapura Synth 1.

[H]TRIG OUT:Sinyal output saka jack iki gumantung karo mode operasi MIDI 1U.

  • Mode Tunggal: Output pemicu kanggo Synth 1. Ngirim sinyal pemicu + 1V saben nampa pesen MIDI Note On saka nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 5.Dawa sinyal pemicu wiwitane disetel dadi 5ms, nanging bisa ditulis maneh liwat aplikasi Intellijel Config.Nalika output pemicu dhuwur, LED sing diiringi surem kanggo nuduhake.
  • Mode Ganda: Iki minangka output gerbang kanggo Synth 2.Output + 1V (dhuwur) nalika informasi cathetan sing ditampa saka nomer saluran MIDI sing ditugasake menyang Synth 2 MIDI 5U ditekan.Nalika sinyal gerbang dhuwur, LED sing diiringi uga murup kanggo nunjuk.
Ngonfigurasi MIDI 1U nggunakake panel ngarep

Ing bagean iki, sampeyan bakal sinau cara nggawe macem-macem setelan saka panel ngarep unit iki.

Sinau saluran MIDI (Synth 1):Gunakake tombol LEARN ing panel ngarep kanggo nyetel saluran Synth 1 MIDI.

  1. Sinau[1]tombolKlik lan priksa manawa tombol kasebut ing katerangan biru (ngenteni resepsi pesen MIDI).
  2. Kirim pesen MIDI adhedhasar saluran. Synth1 kanthi otomatis bakal nyetel saluran MIDI lan tombol LEARN bakal dipateni.Kajaba iku, yen MIDI mlebu mandheg nganti 2 detik utawa luwih, MIDI 1U bakal otomatis nyimpen setelan sing dipelajari (tombol CLK ÷ murup ijo) lan bakal bali menyang negara sing padha sawise muter daya.

* Sampeyan uga bisa ngeset tugas jack CC lan MOD sajrone Sinau saluran MIDI miturut panjelasan ing ngisor iki.

Sinau Tugasan Jack Jack (Synth 1):Yen sampeyan nggunakake mode Single, gunakake tombol LEARN menyang CC[F]Sampeyan uga bisa menehi fungsi menyang jack.

  1. Sinau[1]Yen tombol dipateni, klik sapisan.Iki bakal ngganti tombol menyang katerangan biru (ngenteni pesen MIDI), nuduhake yen modul kasebut ana ing mode LEARN CC + CH.Langkah sabanjure yaiku CC Synth 1[F]Sinau babagan cara menehi saluran MIDI lan CC # menyang jack banjur atur polaritas jack CC.
  2. CLK ÷[2]Klik tombol lan CC[F]Pilih operasi jack saka unipolar (0-5V, iluminasi ijo) lan bipolar (± 5V, blinking abang / ijo).
  3. CC[F]Kirim pesen MIDI nggunakake CC # sing pengin diwenehake menyang jack.Modul kasebut CC kanthi otomatis CC sing dikirim #[F]Temtokake menyang jack lan sekaligus atur saluran Synth 1 MIDI supaya cocog.Modul kasebut uga menehi polaritas jack CC lan tombol PELAJAR bali dipateni.

Tuladha: Nalika sampeyan mbukak tombol Expression (CC 2) kontroler MIDI sing ditugasake ing saluran 11, Synth 1 kanthi otomatis menehi respons kanggo nanggepi CH 2, adhedhasar informasi Expression (CC 11) saka piranti MIDI. CC kanggo ngirim CV[F]Setel jack.

 Sinau MOD Jack Assignment (Synth 1):Yen sampeyan nggunakake mode Single, gunakake tombol LEARN menyang MOD[Lan]Sampeyan uga bisa menehi fungsi menyang jack.

  1. Sinau[1]Yen tombol dipateni, klik kaping pindho.Iki bakal nyebabake tombol kerlip biru (ngenteni pesen MIDI), nuduhake yen modul kasebut ana ing mode LEARN MOD + CH.Langkah sabanjure yaiku mod Synth 1[Lan]Sinau babagan cara menehi saluran MIDI lan CC # menyang jack banjur atur polaritas jack MOD.
  2. CLK ÷[2]Klik tombol lan MOD[Lan]Pilih operasi jack saka unipolar (0-5V, iluminasi ijo) lan bipolar (± 5V, blinking abang / ijo).
  3. Mod[Lan]Kirim pesen MIDI nggunakake CC # sing pengin diwenehake menyang jack.Modul kanthi otomatis mod CC CC sing dikirim[Lan]Temtokake menyang jack lan sekaligus atur saluran Synth 1 MIDI supaya cocog.Modul iki uga menehi polaritas jack MOD lan tombol PELAJAR bali dipateni.

Contone: Yen sampeyan mbukak tombol Portamento Time (CC 3) ing kontrol MIDI sing ditugasake ing saluran 5, Synth 1 kanthi otomatis bakal menehi respons kanggo nanggepi CH 3, lan informasi Portamento Time (CC 5) saka piranti MID. MOD menyang ngirim CV adhedhasar[Lan]Setel jack.

 Konfigurasi Mode Ganda (Synth 1 + Synth 2):MIDI 1U nawakake Mode Ganda alternatif sing nyusun output dhewe kanggo ngontrol rong synths.Ing mode iki, sampeyan bisa ngontrol Synth 2 lan Synth 1 saka modul MIDI 1U, nyedhiyakake kontrol Pitch, Gate, lan Velocity MIDI independen kanggo rong saluran MIDI (MOD, CC, lan jack TRIG, masing-masing). Fungsine bakal diowahi dadi output PITCH, VEL, GATE kanggo Synth 2. Uga, yen ana sawetara divisi jam kanthi sewenang-wenang, kudu disetel sadurunge ngetik Mode Dual.

Kanggo ngetik Mode Ganda:Sinau[1]Pencet terus tombol paling ora 2 detik.Iki bakal nggawe modul kasebut dadi piranti dual channel lan ngganti fungsi saben output kaya sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur.Uga, tombol LEARN mencorong kuning kanggo nunjukake yen modul kasebut ana ing Mode Dual.

Sinau Saluran MIDI:

  1. Sinau[1]Klik tombol kanggo nyelehake saluran Synth1 MIDI ing siyaga Sinau (tombol dadi abang).
  2. Ngirim pesen MIDI adhedhasar saluran. Synth1 kanthi otomatis nyetel menyang saluran MIDI pesen sing ditampa.
  3. Klik tombol LEARN maneh kanggo nyelehake saluran Synth MIDI ing siyaga Sinau (tombol diganti dadi abang kedhep).
  4. Ngirim pesen MIDI adhedhasar saluran. Synth 2 kanthi otomatis mlebu ing saluran MIDI pesen sing ditampa, lan tombol LEARN mandheg kedhep.Modul kasebut bakal bali menyang Mode Dual lan tombol uga bakal malih dadi kuning.

Kanggo metu saka Mode Ganda:Pencet terus tombol LEARN sajrone 2 detik utawa luwih suwene sajrone operasi ing Mode Ganda (tombol LEARN = kuning) kanggo bali menyang Mode Tunggal.Iki bakal ngasilake modul kanggo kontrol ing piranti siji (Synth 1) lan uga bakal ngasilake setelan output kanggo jack MOD, CC lan TRIG menyang negara sing wis diprogram sadurunge.

x