Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs Metropolix

¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

Format: Eurorack
Lebar: 34HP
Ambane: 25mm
Saiki: 95mA @ + 12V, 10mA @ -12V
Manual (Inggris)
Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Akeh fungsi kanggo nggawe variasi lan nindakake manipulasi wektu nyata diwenehake kanggo nggawe melodi monoton.Ing studio utawa ing pertunjukan langsung, Metropolix bakal dadi titik wiwitan penting kanggo ide-ide seger lan riff pembunuh ing proses kreatif.Ing ngisor iki minangka fitur utama Metropolix.

Loro trek sing gegandhengan

Rong trek digawe kanthi slider pitch, pulsa Count switch lan Gate Type switch.Minangka rong variasi saka urutan masterBakal disetel.Slider lan switch kanggo nyetel urutan master dioperasikake kanthi cara sing padha karo versi Metropolis sadurunge.Adhedhasar urutan induk iki, saben trek nyetel klompok parameter urutan kanggo saben trek kanggo nggawe kabeh variasi saka urutan counterpoint dadi polyrhythm.

    8 jalur modulasi

    Saben jalur MOD minangka trek modulasi kanthi 8 tahap nilai modulasi lan saben arah puter maneh, dawa lan nomer divisi jam, lan ana 8 trek ing Metropolix.Saben jalur modRong output sing bisa ditugasakeA, B, lan nomer akehModulasi internalBisa diterusake ndhisik

    I / O sing ditugasake lan tombol kontrol

    TeluInput AUX CVBisa ngeset macem-macem parameter urutan menyang tujuan modulasi.Uga loroTombol kontrolKanthi menehi paramèter kanggoManipulasi urutan kanthi nyataKinerja uga bisa ditindakake.Ing babagan output, saliyane output CV / Gate saka rong trek utama, loro saka wolung jalur modulasiBisa diwenehake menyang output A lan BIku.

    Mode loopy

    Ing mode Loopy, pencet tombol panggung kanthi urutanLangsung daur ulang mung bagean saka sawetaraSampeyan bisa muter utawa nggambar pitch sing disetel nganggo geser kaya keyboard.

    Fungsi prasetel

    Metropolix duwe 8 bank sing bisa nyimpen 8 prabayar64 prasetel totalBisa disimpen.Uga, setelan saiki disimpen ing EPROM,Setelan disimpen kanthi bener sajrone urip / mati tanpa nyimpen kanggo ngreset..Setelan menu, setelan tombol, lan liya-liyane mesthi diarani prasetel, nanging saliyane iku, Pinger slider, pulsa Count count, lsp.Apa bakal ngelingi posisi operator fisik minangka prasetelBisa diset kanggo saben jinis operator.

    Kinerja

    Kegunaan Metropolix cocog kanggo pagelaran langsung, macet, sketsa lan acara liyane.Parameter utama bisa diakses kanthi gampang lan siji slider utawa switch bisa nggawe prabédan amba kanggo kabeh urutan.

    Interface

    Metroplix kalebu akeh tombol lan jack, slider sing diwarisake saka Metropolis, switch multi-posisi, encoder lan tombol sing nggawe operasi menu gampang, lan tampilan sing nampilake macem-macem informasi.Ing sisih tengen panelSlider pitch, pulsa count pulsa, switch tipe gateUrutan nyata saka TRK1,2 lan XNUMX ditemtokake kanthi nyetel urutan utama minangka titik wiwitan lan nyetel macem-macem parameter urutane.

    Tombol trek

    Trek sing bakal disetel yaikuTembus ing ngisor encoderTombol trekPilih nganggo.

    Ing Metropolix, saliyane TRK1,2 lan 8, wolung khusus kanggo modulasiLane modUga ana.Jalur mod minangka sekuenser CV 8-langkah sing ora kena pengaruh karo setelan urutan utama, lan wolung jalur mod duwe parameter urutan individu yen sampeyan menet tombol trek ing jalur mod kanggo nyetel.Tujuan modulasi dening jalur Mod bisa output eksternal kanthi menehi tambahan kanggo paramèter TRK1,2 lan XNUMX.

    Tombol pilihan paramèter

    Tombol ing sisih ngisor biasane digunakake kanggo milih parameter urutan sing bakal disetel.Parameter utamane dipérang dadi patang jinis ing ngisor iki.Kajaba paramèter pangaturan global, disetel kanggo saben trek.Pilih trek sing bakal disetel saka tombol trek.

    • Parameter konfigurasi global..Setelan global, BPM, skala lsp."SETUP" "BPM" "SCALE" abu-abu abu-abu ing sisih kiwa panelTombol setelan globalSetel saka.
    • Kanggo saben trekSetelParameter trek.Modul kiwa ngisor, putihTombol setelan parameter trekArah puter maneh (PESANAN), dawa urutan (LEN), nomer divisi jam / pulsa (DIV), jumlah ayunan (SWING), wektu slide (Slide), dawa gerbang (GATW) sing bisa diakses saka grup.Pencet tombol kanggo paramèter sing cocog banjur set karo enkoder. PESANAN, LEN, DIV uga bisa disetel ing trek MOD.
    • Kanggo saben trekSetel menyangLacak paramèter menu..Cathetan sawetara, transpos, lsp.Menu trekBisa diakses saka.Kanggo ngeset menu trek, tahan ALT banjur pencet tombol trek (A / B / Mod) sing pengin disetel, banjur gunakake encoder. Kanggo trek MOD, atur paramèter sing beda tinimbang TRK1,2 lan XNUMX.
    • Saka saben trekKanggo saben tahapSetelParameter panggung..Geser ON / OFF (Slide), Skip ON / OFF (SKIP), Pitch and Gate Override (PITCH, GATE), Ratchet Count (RATCH), Probable Playback (PROB), Transpose Kumulatif (ACCUM), Dedicated CV (CV). Sawise pencet EDITWolung tembus ing sisih tengen ngisor modulTombol panggungPilih paramèter ing grup, banjur pilih banjur atur panggung kanthi tombol sing padha. Ora ana paramèter tahap ing trek MOD, penet EDIT banjur tombol panggung kanggo milih trek MOD 1-8, banjur gunakake tombol sing padha kanggo milih panggung sing pengin disetel Nilai trek MOD.

    Saben tombol liyane duwe peran ing ngisor iki:

    • Saliyane tombol Run kanggo mbukak lan mungkasi urutane, tombol Reset kanggo ngreset, lan mode Loopy sing bisa digunakake kanggo ngrampungake kisaran urutan kanthi mencet tombol panggung.Tombol LoopTelung tombol sing gegandhengan karo transportasi kayata.
    • Tombol panggung dipencet nalika milih panggung sing pengin disetel paramèter tataran,Tombol suntingPilih paramèter tataran sing bakal disetel kanthi penet banjur penet (lengganan),Tombol AltPencet banjur penet kanggo nyetel superscript (umume kanggo trek). Kanggo jalur mod, pencet tombol Owahi banjur tombol panggung kanggo milih jalur mod sing bakal disetel (1-8).

     

     
    Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

    Demo

    x