Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs Metropolix

¥ 61,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

Format: Eurorack
Lebar: 34HP
Ambane: 25mm
Saiki: 95mA @ + 12V, 10mA @ -12V
Manual (Inggris)
Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Akeh fungsi kanggo nggawe variasi lan nindakake manipulasi wektu nyata diwenehake kanggo nggawe melodi monoton.Ing studio utawa ing pertunjukan langsung, Metropolix bakal dadi titik wiwitan penting kanggo ide-ide seger lan riff pembunuh ing proses kreatif.Ing ngisor iki minangka fitur utama Metropolix.

Loro trek sing gegandhengan

Rong trek digawe kanthi slider pitch, pulsa Count switch lan Gate Type switch.Minangka rong variasi saka urutan masterBakal disetel.Slider lan switch kanggo nyetel urutan master dioperasikake kanthi cara sing padha karo versi Metropolis sadurunge.Adhedhasar urutan master iki, saben trek nyetel klompok parameter ing ngisor iki kanggo saben trek kanggo nggawe kabeh variasi saka urutan counterpoint menyang polyrhythm.

  • Kanggo saben trekParameter kanggo disetel.Arah puter maneh, dawa urutan, nomer divisi jam, jumlah ayunan, wektu slide, dawa gerbang, lsp.Setel karo tombol setelan parameter trek putih ing sisih kiwa ngisor modul.
  • Parameter urutan sing ditugasake ing trek.Cathetan sawetara, transpos, lsp.Bisa diakses saka menu trek.Kanggo menu trek, tahan ALT banjur pencet tombol trek (A / B / Mod) sing pengin disetel.
  • Saka saben trekKanggo saben tahapParameter sing bakal disetel. Langsung ON / OFF, nada lan gerbang nimpa, count ratchet, kemungkinan puter maneh, akumulasi transpos, CV khusus lan parameter liyane kanggo saben tahapan.Setel karo tombol setelan parameter panggung semi-transparan ing sisih tengen ngisor modul.

8 jalur modulasi

Saben jalur MOD minangka trek modulasi kanthi 8 tahap nilai modulasi lan saben arah puter maneh, dawa lan nomer divisi jam, lan ana 8 trek ing Metropolix.Saben jalur modRong output sing bisa ditugasakeA, B, lan nomer akehModulasi internalBisa diterusake ndhisik

Input AUX lan tombol kontrol manual, Mod lane output

Telung input CV AUX menyang tujuan modulasiSetel macem-macem paramèter urutanbisaUga, kanthi menehi paramèter menyang rong tombol kontrol, gumantung saka tombolManipulasi urutan kanthi nyataKinerja uga bisa ditindakake.Ing babagan output, saliyane output CV / Gate saka rong trek utama, loro saka wolung jalur modulasi bisa diwenehake menyang output A lan B.

Mode loopy

Ing mode Loopy, pencet tombol panggung kanthi urutanLangsung daur ulang mung bagean saka sawetaraSampeyan bisa muter utawa nggambar pitch sing disetel nganggo geser kaya keyboard.

Fungsi prasetel

Metropolix duwe 8 bank sing bisa nyimpen 8 prabayar64 prasetel totalBisa disimpen.Uga, setelan saiki disimpen ing EPROM,Setelan disimpen kanthi bener sajrone urip / mati tanpa nyimpen kanggo ngreset..Setelan menu, setelan tombol, lan liya-liyane mesthi diarani prasetel, nanging saliyane iku, Pinger slider, pulsa Count count, lsp.Apa bakal ngelingi posisi operator fisik minangka prasetelBisa diset kanggo saben jinis operator.

Kinerja

Kegunaan Metropolix cocog kanggo pagelaran langsung, macet, sketsa lan acara liyane.Parameter utama bisa diakses kanthi gampang lan siji slider utawa switch bisa nggawe prabédan amba kanggo kabeh urutan.

Carane Gunakake

(Penjelasan rinci bakal ditambahake ing wulan Februari)
x