Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs Lid for 4U Palette Cases

¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
Tutup protèktif kanggo Palette Case sing bisa disetel karo tembelan

CIRI MUSIK

A tutup protèktif transparent kanggo Intellijel Palette Case.Resistance impact banget lan kekiatanBahan resin polikarbonat digunakake kanggo nglindhungi Kasus Palette kanthi kuat.

  • Bisa dipasang ing Kasus Palette kanthi sistem ditambal
  • Bisa disimpen ing Palette Gig Bag nalika ditempelake ing Palette Case
  • Desain entheng lan kuwat

 

x