Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Black

¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung
Modul format 1U "TILE" digawe dening Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki.Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Kanggo spesifikasi ukuran ukuran Intellijel 1UKeneMangga mirsani

* Kasus iki bisa uga ana goresan utawa goresan amarga ana pabrik ing jero.

CIRI MUSIK

Kasus Palette 4U yaiku ruang modifikasi sing portable, portabel, fungsional kanggo desktop sampeyan. Ukuran saka laptop cilik, saengga pas karo meja, tas ransel, lsp. Wiwit ruang 1U sing unik lan port / I / O Intellijel dipasang ing sisih ndhuwur, sampeyan bisa mbangun sistem modulasi cilik tanpa nggunakake ruang 3U kanggo keperluan.

Fitur utama ing kasus kasebut
  • Dilengkapi papan 3 HP ing ruang Eurorack 62U
  • 1 HP kanthi ruang modul 62U (Intellijel)
  • Jack dibangun ing MIDI lan audio
  • Dilengkapi rong gunggunge buffered
  • M3 rel nganggo nut nut
  • Kasedhiya arus yaiku 1200mA @ 12V, 1200mA @ -12V, 500mA @ 5V.
  • Ambane modul sing bisa dipasang yaiku 45 mm, mung 1 HP ing saben pungkasan yaiku 37 mm
  • Ukuran njaba: 324.4 x 204.4 x 51.3 (mm)
  • Adaptor AC kalebu kanggo digunakake ing Jepang
  • 3.5mm kanggo DIN MIDI konversi kalebu
Fitur panel keperluan
Panel utilitas ndhuwur lan konektor

Peran lan cara sambungan saben konektor
  • Konektor Daya kanggo Eurorack x12: Nyambung konektor listrik Eurorack. Bisa nyambung nganti 12 modul
  • MIDI (10 konektor pin): uMIDI 1USambungake karo kabel pita 10-pin lan ngowahi MIDI menyang CV utawa gapura
  • Stereo IN utawa OUT: Garis StereoSambungake modul / Ing 1U menyang kabel pita 6-pin lan konversi menyang input / output audio sing seimbang



  • LINK: Pedal I / O 1UYaCampuranLan konektor 3-pin



  • 5Vx2: USB Power 1UNyedhiyani 5V dibutuhake kanggo

x