Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Silver)

¥ 63,900 (¥ 58,091 ora kalebu pajak)
Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung
Modul format 1U "TILE" digawe dening Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki.Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Kanggo spesifikasi ukuran ukuran Intellijel 1UKeneMangga mirsani

* Kasus iki bisa uga ana goresan utawa goresan ing njero kasus kasebut.

CIRI MUSIK

Kasing Palette 4U minangka kasus modular desktop sing ngirit ruang, portabel lan fungsional. Kanthi papan 1U sing unik kanggo port Intellijel lan I / O, kelipatan, lan penambah ing sisih ndhuwur, sampeyan bisa mbangun sistem modular cilik tanpa njupuk ruang 3U kanggo keperluan. ??

Fitur utama ing kasus kasebut
  • Dilengkapi papan 3 HP ing ruang Eurorack 104U
  • 1 HP kanthi ruang modul 104U (Intellijel)
  • Jack dibangun ing MIDI lan audio
  • Dilengkapi rong gunggunge buffered
  • Dilengkapi rong musim panas presisi (adder analog)
  • M3 rel nganggo nut nut
  • Kasedhiya arus yaiku 1500mA @ 12V, 1500mA @ -12V, 500mA @ 5V.
  • Ambane modul sing bisa dipasang yaiku 45 mm, mung 1 HP ing saben pungkasan yaiku 37 mm
  • Ukuran njaba: 537.7 x 204.4 x 51.3 (mm)
  • Adaptor AC kalebu kanggo digunakake ing Jepang
  • 3.5mm kanggo DIN MIDI konversi kalebu
Fitur panel keperluan

Peran lan cara sambungan saben konektor
  • Konektor Daya kanggo Eurorack x24: Konektor distribusi daya Eurorack. Sampeyan bisa nyambung nganti 24 modul.
  • MIDI (10 konektor pin): MIDI 1U utawauMIDI 1ULan kabel pita 10-pin kanggo ngowahi MIDI dadi CV utawa gerbang.
  • Konektor Jacks Audio: Garis Stereo/Ing 1USambungake modul menyang salah siji konektor karo kabel pita 6-pin lan Ngonversi menyang input / output audio imbang.





x