Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Instruo Saich

Rega asli ¥ 67,900
Saiki rega ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
Osilator quad kanthi analog kanthi offset musik, kontrol detil fleksibel lan VCA cerdas internal kanggo ekspresi sing sugih

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 27mm
Saiki: 110mA @ + 12V, 90mA @ -12V

Manual pdf (Inggris)
Pandhuan Cepet pdf (Inggris)

Iki produk pangowahan rega. Regane bakal diganti (ditambah) dadi rega kanthi garis koreksi ing ndhuwur tanggal 6/15.

CIRI MUSIK

Instruo Saich minangka osilator quad kanthi fungsi Super-Saw lan campuran VCA cerdas.Papat gelombang sawooth analog lengkap ing inti Saïch diimbangi karo jarak musik (Sampeyan bisa ngeset (diarani Intervallic Offset), setelan detun individu lan lengkap, ndandani lan transpos, lan nggabungake kanthi cara kreatif.Utamane perusahaan kuantizer,Digabungake karo harmoni, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe swara kord kanthi struktur sing harmoni.Kajaba iku, Saïch dilengkapi mode diatonis sing gampang, sing ngidini sampeyan nggawe kode diatonis ing basa Ionia (mayor) / Aeolian (minor) kanthi cukup ngetik siji sumber CV 1V / Okt.

  • 4 osilator analog kanthi lengkap
  • VCA cerdas internal kanthi 7 Profil Campuran sing beda
  • Detune kabeh lan saben swara bisa disetel
  • Offset musik bisa disetel
  • Mode osilator ngisor
  • Pelacakan 1V / Okt
  • Linear / Eksponensial FM
  • Mode diatonis

CARA MENGGUNAKAN

Kasus Tuning

Kanthi macem-macem pasokan listrik Eurorack anyar, opsi modul, lan keseimbangan rel listrik +/- 12V, papat inti osilator analog kanthi fungsi Offset Intervallic bakal dileksanakake.Saïch mbutuhake setelan supaya modul dadi biasa karo lingkungan operasi sing anyar lan bisa mlaku kanthi bener.Disaranake sampeyan nindakake setelan iki saben sampeyan ngganti kasus sing dipasang ing Saïch.
Pisanan, instal Saïch ing sistem sampeyan lan ngenteni 10-15 menit supaya sistem dadi stabil.Nalika sistem dadi panas, tututi langkah-langkah iki kanggo nyetel.Tuning iki nyetel frekuensi tengah kabeh kontrol detun, lanNyetel referensi oktaf kanggo Intervallic Offset.Serangkaian tuning bisa rampung kanthi ngrungokake C5 minangka referensi, nanging luwih gampang nggunakake tuner digital.

  1. TeluDetuneSetel kabeh tombol menyang posisi tengah.
  2. CTRLSetel barter attenu lan fader ing posisi tengah.Ing wektu iki, priksa manawa tombol CTRL dipateni.Yen murup putih utawa kuning, penet tombol Campur Profil kanggo mateni.
  3. Indikator SwaraTahan tombol CTRL udakara 3 detik nganti sumunar.Iki bakal ngaktifake proses tuning lan tombol CTRL bakal sumunar putih / ambar lan fader bakal murub ambar.
  4. Priksa manawa Indikator Swara pisanan lan kaloro murup.Kanthi mindhah fader, Voice 1 lan Voice 2 dadi silang.
  5. Kanthi fader nganti kiwa, sampeyan mung bisa ngawasi Voice 1. Gunakake tombol Kasar lan Fine kanggo muter Swara 1C5Tune nganti (udakara 523.25Hz).
  6. Monitor Voice 2 karo fader nganti tengen.
  7. Gunakake Voice 2 nganggo CTRL Attenu BarterC5Tune kanggo.
  8. Pindhah fader menyang posisi tengah lan priksa manawa ora ana bedane tuning antarane Voice 1 lan 2.
  9. subKanthi tombolProfil CampuranPencet tombol sekaligus kanggo nyimpen tuning.Ing wektu iki, Indikator Swara bakal madhangi kanthi rinci supaya sampeyan ngerti yen nyimpen wis dileksanakake.
  10. CTRLPencet tombol lan langkah sabanjureNerusake Referensi Octave Swara 2.
  11. Baleni langkah 5-9, nanging swara 2 tinimbang C5C6Tune nganti (udakara 1046.50Hz).
  12. Sawise Voice 1 lan 2 wis disetelsubKanthi tombolProfil CampuranPencet tombol sekaligus kanggo nyimpen tuning.
  13. CTRLPencet tombol banjur baleni proses tuning unison lan oktaf saka Voice 3 nganti Voice 1 lan Voice 4 menyang Voice 1 kanthi cara sing padha.Sampeyan bisa ndeleng panggung sing aktif ing kahanan Indikator Swara.
  14. Sawise langkah pungkasan (Swara 4 oktaf) wis disimpenCTRLPencet tombol kanggo bali menyang mode normal.
Campur Profil Scan

Parameter Scan Profil Campuran yaikuPengaruh mixer audio otomatis tandatangan SaïchKontrol Makro nggunakake VCA analog sing dikontrol kanthi digital kanggo ngontrol campuran amplitudo ing antarane papat swara osilator.Ana 4 jinis Profil Campuran sing nemtokake cara nggabungake swara output.Profil CampuranPilih nganggo tombol.

  1. Cascade Crossfade: Yen sampeyan ngalihake fader saka kiwa menyang tengen, kabeh swara saka Swara 1 menyang 4 bakal dilintasi siji-siji, lan ora bakal muni ing posisi tengen sing bener.

  2. VCA dhasar: Pindhah fader saka kiwa menyang tengen lan kabeh swara bakal sirna.Kanthi ngetrapake CV voltase positif nalika fader kebak kiwa, kabeh swara surem kanthi amplitudo maksimal saka kahanan bisu.

  3. Arpeggiator Swara: Nalika mindhah fader saka kiwa menyang tengen, saben swara diisolasi kanthi urutan nomer munggah.

  4. Pangurangan Swara: Pindhah fader saka kiwa menyang tengen nyuda jumlah swara saka ndhuwur menyang ngisor.Ing posisi kiwa kiwa, kabeh swara keprungu, lan ing posisi sing bener ora ana swara.

  5. Peluang kanggo Sore: Nalika sampeyan mindhah fader saka kiwa menyang tengen, swara nomer ganjil (1 lan 3) nyebrang menyang swara kanthi angka (2 lan 4).

  6. Pasangan sing cerdas: Nalika fader ana ing posisi tengah, kabeh 4 swara bakal muni.Nalika sampeyan ngalihake fader ing sisih kiwa, Swara 1 lan 2 nyebrang menyang Swara 1 lan 4, lan metu dadi meneng ing posisi kiwa lengkap.Yen sampeyan ngalihake fader menyang sisih tengen saka posisi tengah, Voice 2 lan 4 bakal nyebrang menyang Voice 2 lan 3, lan bakal ilang dadi meneng ing posisi sing bener.

  7. ROOT pancet: Nalika mindhah fader saka kiwa menyang tengen, Campuran Profil nyebrang nganggo Voice 1 & 2, 1 & 3, 1 & 4 lan bali menyang 1 & 2.


    TIP: Kanggo cepet bali menyang Cascade Crossfade ing Mix Profile 1,Tahan tombol Campur Profil banjur pencet tombol Sub.Ing wektu iki, yen sampeyan menet tombol Sub kaping pirang-pirang nalika nahan tombol Campuran profil, sampeyan bisa bola-bali milih Profil Campuran 1 nganti 7 ing ndhuwur kanthi urutan mbalikke.
Offsets Intervallic

CTRLTombol白色Fader Voice 2, 3, 4 nalika madhangi deningSetel Offset Intervallic.Nalika fader disetel menyang posisi kiwa lengkap, kabeh 4 swara bakal disetel.Pindhah fader menyang sisih tengen ngenalake kombinasi unison, oktaf, sampurna 4 derajat, lan 5 derajat sing sampurna, njaga interval ing antarane saben swara.Ing wektu iki, LED fader sakedap dipateni nalika wektu ganti Intervallic Offset kanggo ngabari babagan pangowahan. Variasi Intervallic Offset dipérang dadi telung klompok.

  • Nalika fader ana ing posisi paling kiwaSetelan Intervallic Offset nyetel kabeh 4 swara supaya ora ana gandhengane (ora nutup kerugian). 
  • Pindhah fader menyang sisih tengen kanggo ngoper ing antarane 6 Offset Intervallic sing beda.
  • Enem elemen variabel kasebut dibaleni kaping pindho maneh nalika pola interval muter ngubengi Voice 6, 4, lan 3.
  • Sampeyan kudu dingerteni yen asil unsur variabel 2 klompok padha yen ora ana input beda sinyal 3V / Okt kanggo input 4V / Okt saka Voice 1, 1 lan 3.
  • Nalika nggunakake harmon à ig, Offsets Intervallic minangka ketegangan diatonis amarga 3 klompok unsur variabel muter kanthi nada jangkep (4 derajat, 5 derajat lan oktaf) ing kabeh variasi Intervallic Offset.

Tabel ing ngisor iki nuduhake carane saben swara ganti nalika mindhah fader saka kiwa menyang tengen. 

  • 8va = siji oktaf ing ndhuwur Unison
  • P5 + = 5 derajat ing ndhuwur Unison
  • P4- = 4 derajat ngisor Unison

Detun Global

CTRLTombolAmberNalika Offset Intervallic wis disetel ing kahanan sing padhang, kanthi mindhah fader saka kiwa menyang tengen, kabeh detune dikendhaleni saka siji menyang posisi sing saben swara disebar. Penting, sampeyan kudu ngerti manawa Global Detune kudu disetel menyang nilai sing luwih dhuwur tinimbang 0 kanggo ngetrapake Intervallic Offset.
Kajaba iku, Intervallic Offset kudu disetel kanggo liyane kajaba sing cocog kanggo Global Detune dadi efektif.Contone, nalika Intervallic Offset disetel menyang Unison, Global Detune ora nyebarake swara.

Mode Diatonis

Mode Diatonis yaikuIki minangka mode kaya "fungsi sing didhelikake" saka Sachch. Nalika Mode Diatonic aktif, modul kanthi otomatis nyetel Intervallic Offset kanggo saben swara kanggo ngasilake kode kaping 7 harmoni.Kemampuan iki Mirip karo nalika harmon à ig disetel menyang mode Ionia utawa Iorian kromatik.
Kanggo ngaktifake Mode Diatonic, nalika tombol CTRL dipadhangi putih lan parameter Intervallic Offset diwenehake menyang faderCTRLTahan tombolProfil CampuranPencet tombol. Tombol CTRL ganti dadi pencahayaan putih lan kuning, nuduhake manawa Mode Dietonik aktif.

Sajrone Mode Diatonis:

  • Sinyal input menyang input Suara 1 1V / Okt nemtokake rute kode kasebut.
  • CV input kanggo saben input 2V / Okt saka Voice 3, 4 lan 1 ditambahake minangka offset pitch kabeh nada.
  • Kualitas kode ditemtokake dening CV input menyang input CVRL CV.
  • Nalika CTRL Attenuverter maksimal, input CTRL CV nglacak 1V / Okt lan kualitas akord sing kasedhiya yaiku mode Iaton Diatonic (skala utama).
  • Nalika CTRL Attenuverter paling sithik, input CTRL CV nglacak 1V / Okt lan kualitas akord sing kasedhiya yaiku Mode Besi Diatonic (Skala Minor Alam).
  • Fader ngontrol panyebaran swara voord.
  • Kanthi mindhah fader saka kiwa menyang tengen, sampeyan bisa ngoper swara saka tertutup dadi drop XNUMX, drop XNUMX, lan mbukak.


Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

DEMO


x