Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

CIRI MUSIK

Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing kasusun saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro kasebut, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit kanggo saben saluran) lan muter, overdub, trim, scan, lan control pitch. Amarga output saben saluran disambungake internal menyang input saluran liyane, sampeyan bisa kanthi gampang ngrekam lan mainake saluran saben liyane, banjur tampal kaya umpan balik kanggo nggawe puteran kompleks. Ing mode tundha opsional, sampeyan bisa nggayuh efek penundaan tape kanthi wektu tundha wektu loro saluran kasebut lan diparingake maneh (wektu tundha maksimal 2 detik).

Lingkungan input analog sing nambah saturation sethithik dilebokake ing input saben saluran, lan gumantung karo setelan bathi, efek sing padha karo tape sing swara bisa ngrusak saben dubbing dijupuk.
 
  • 2 saluran saluran
  • Rekaman swara ditindakake ing 96kHz / 24bit lan diproses internal ing 32bit.
  • Litar input analog sing kena pengaruh kualitas swara pita
  • Tampilan LED kanggo gampang dingerteni babagan kacepetan puter maneh, posisi, lan dawa
  • Rekam nganti 6 menit kanggo saben saluran
  • Kontrol kacepetan pita (Vari Speed) bisa nganti 4 kaping ing arah sing maju lan mbalikake
  • Pranala link sing bisa ngalih ing antarane stereo lan mono dual
  • Mode tundha
  • Output dividen jam
  • Input / output AUX kanggo salib antarane saluran lan kontrol voltase
  • Loro rekaman lan puter maneh bisa nganggo gelung utawa siji pukulan
  • Fungsi Simpen / kelingan
  • 2HP expander (kalebu ing unit utama) ngidini kontrol voltase kabeh paramèter
  • Bagean reel minangka piring sentuhan lan mengaruhi puter maneh tape.

DEMO

CARA MENGGUNAKAN

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

Rekam, Overdub & Mbusak

Lubadh kanggo saben dek9 poinSampeyan bisa ngrekam audio saka (Firmware Ver. 1.2.f saiki).Prosedur rekaman dhasar yaiku nggunakake sinyal audioDeck1inputKetik, Dek1outputMonitor saka.Tingkat InputSetel tombol menyang tengah (jam 12) lanTingkat OutputTombol maksimal nganti jam.RekamMiwiti ngrekam kanthi mencet tombol,Indikator Posisi / RekamBlinking nuduhake manawa Lubadh lagi ngrekam.RekamPencet tombol maneh kanggo mungkasi rekaman lan langsung muter audio sing direkamIndikator Posisi / RekamNuduhake yen puter maneh lagi ditindakake kanthi animasi sing ngubengi playhead.

Kanthi mbaleni proses iki, audio anyar ditambahake menyang rekaman sing ana.Ing wektu iki, rekaman overdubbed sing ana saiki direkam maneh kanthi setelan amplitudo 0.9 supaya bisa ngatasi rekaman lawas miturut jumlah langkah.

Kanggo mbusak audio sing direkam ing dekBusakPencet tombol kasebut.

Rekaman Latching & Momentary

Operasi nalika Input Gerbang Rekaman nampa sinyal gerbangJinis koplingLanJinis wayaheSampeyan bisa milih lan nyetel.Jinis selak ngalih wiwitan lan pungkasan rekaman saben gerbang utawa sinyal pemicu ditampa.Yen disetel menyang jinis sedhela, rekaman bakal ditindakake nalika sinyal gerbang sing ditampa ing kahanan dhuwur, lan rekaman bakal rampung nalika sinyal gerbang bali menyang negara sedheng.
Kanggo ngalih ing antarane rong fungsi kasebut, tahan tombol Retriever / Shift (2, 1) ing loro deck banjur pencet tombol Delete (2) ing geladak sing pengin diowahi.Kanthi gawan, Rekam Gerbang Input disetel dadi jinis kancing.

Mode Pemantauan Input

Lubadh duwe telung Mode Pemantauan Input sing bisa diganti miturut proses ngrekam lan nyunting.Kanggo ngalih ing antarane setelan, tahan tombol Retriever / Shift (3, 1) ing loro deck banjur pencet tombol Record (2) ing geladak sing pengin diowahi.

  • Mode Entuk Monitoring Input: Ing mode gawan iki, tombol Rekam白色PencahayaanKanggo nindakake.Sajrone mode iki, ngawasi audio input mesthi diaktifake lan sinyal mesthi mili menyang output kanthi loop sing direkam.
  • Mode Pemantauan Input Bersenjata: Tombol Rekam ing mode iki白色Kedhip-kedhipDituduhake dening.Ing mode iki, ngawasi audio input mung aktif nalika dek lagi siyaga ngrekam utawa ngrekam. Yen sampeyan menet tombol Rekam sapisan, tombol bakal malih dadi kuning kelip, lan geladhak bakal ing status siyaga ngrekam = ngawasi input bakal bisa ditindakake.Yen sampeyan menet tombol Rekam ing negara iki, rekaman bakal diwiwiti kanthi ngawasi.Mencet tombol Rekam kanthi sukses bakal mungkasi rekaman, mateni ngawasi input lan miwiti muter loop sing direkam.Kajaba iku, ing negara siyaga rekamanBusakOperasi tombol ora ngresiki daur ulangNgrekam negara siyagaAngkatDadi.
  • Monitor Input Mode Dipatèni: Tombol rekamanPateniSajrone mode iki, sing dituduhake dening, ngawasi sinyal audio input dipateni lan mung audio sing direkam mili menyang output.

Path Normalisasi

Ana jalur umpan balik antarane input audio lan output Lubadh. Output Deck1 mili menyang input Deck2 lan bali menyang input Deck2 liwat output Deck1.Jalur umpan balik kasebut minangka bouncing audio deck-to-deck,Mode Pita bosokUtawaMode tundhaTrep banget kanggo digunakake.

Mode Wektu

Lubadh duwe 3Mode WektuAna, gumantung saka modewektuPeran tombol diganti.Kanggo ngganti mode dek tartamtuRetrigger / ShiftTombol tahan (1)RekamPencet tombol (2).

Mode Divisi Jam: Iki mode default.Tombol Wektu ing mode iki nemtokake jumlah divisi jam saben daur ulang.Sinyal jam kanggo daur ulang1 ~ 64Bisa ditemtokake ing antarane, ing wektu nalika sinyal pemicu jam digaweIndikator WektuPunika白色Kedhip-kedhipし ま す.

Mode Pembusukan Pita: Ing mode iki, sing ngasilake efek sing padha karo penuaan tape analog, tombol Time nemtokake wektu nganti rekaman dadi rusak sawise rekaman bola-bali.Nalika operasi ing mode ikiIndikator WektuPunikaAmberKedhip-kedhipDituduhake dening.

Mode Tundha: Tombol Wektu ing mode iki ngontrol wektu tundha sinyal lan ngetrapake umpan balik analog sing gumantung karo status ngawasi jalur sinyal sing normal.Nalika operasi ing mode ikiIndikator WektuPunikaAmberLampu munggahDituduhake dening.

expander

Ditempelake 2HPCV expanderKanthi nyambungake, sampeyan bisa ngontrol CV parameter ing ngisor iki ing saben dek.

  • Length: Input Bipolar CV kanggo ngontrol parameter Length ing saben dek. CV ditambahake menyang posisi tombol.Range input yaiku +/- 5V.
  • Mulai: Input Bipolar CV kanggo ngontrol parameter Start saben dek. CV ditambahake menyang posisi tombol.Range input yaiku +/- 5V.
  • wektu: Input Bipolar CV kanggo ngontrol parameter Wektu saben dek. CV ditambahake menyang posisi tombol.Range input yaiku +/- 5V.
  • Busak: Mbusak buffer dek sing cocog kanthi masang sinyal pemicu utawa gerbang.


Simpen & Muat

Simpen: Kanggo nyimpen rekaman menyang memori internalRetrigger / ShiftKanthi tombol (1)BusakTombol tahan (2)RekamPencet tombol (3).Gambar ing ngisor iki yaikuDeck1Nuduhake cara nyimpen.Uga, kanthi menet terus kombinasi tombol iki udakara 2 detikEkspor menyang flash drive USBkanggo nahan.

load: Kanggo mbukak rekaman sing disimpen saka memori internal menyang deck tartamtuRetrigger / ShiftTombol tahan (1)BusakPencet tombol (2).Gambar ing ngisor iki yaikuDeck1Nuduhake cara ngemot.Uga, kanthi menet terus kombinasi tombol iki udakara 2 detikMaca rekaman saka USB flash driveAku bakal.

Sanajan sampeyan ora nglakokake operasi tombol, setelan konten kanthi otomatis disimpen ing sesi pungkasan bakal dimuat kanthi otomatis nalika daya urip.

Tuladhane Patch

Retrigger Divisi sing padha

Ringkesan: Audio direkam, daur ulang lan diawasi.Sinyal jam digawe dening daur ulangMulaiReset loop ing posisi sing ditemtokake dening parameter.Iki bakalLengthDaur ulang dipérang kanthi rata-rata tanpa nggunakake paramèter.

  1. Input sinyal audio menyang Input.
  2. Setel tombol Level Input Deck1 menyang posisi jam 12 lan tombol Level Output menyang jarum jam kanthi maksimal.
  3. Ngawasi sinyal saka Deck1 Output.
  4. Pencet tombol Rekam utawa kirim sinyal gerbang menyang Input Gerbang Rekam kanggo miwiti ngrekam audio.
  5. Rekaman rampung nalika tekan wektu maksimum sing bisa direkam, tombol Rekam dipencet maneh, utawa sinyal gerbang / pemicu minangka input menyang Input Gerbang Rekam.
  6. Setel tombol Start menyang posisi sing dipengini.
  7. Setel tombol Time menyang puteran pamisah lan tambal sinyal pemicu saka Output Jam menyang Input Retriever.
    Dek Mumbul

    Ringkesan: Audio direkam, daur ulang, diowahi ing Deck1 lan banjur dibalekake ing Deck2.

    1. Rekam audio kanthi ngrujuk marang langkah 1 nganti 5 saka Equal Division Retrigger ing ndhuwur.
    2. Setel tombol Kecepatan, Mulai lan Panjang menyang posisi sing dipengini.
    3. Priksa manawa tombol Level Input ing kaloro deck kasebut jam 12 lan Level Output maksimal.
    4. Gunakake jalur umpan balik kanthi ngawasi saka Deck2 Output.
    5. Copot input kabel patch menyang Input Deck1.
    6. Nguripake tombol Deck1 Time kabeh kanthi jarum jam lan nyetel supaya mung ngasilake siji sinyal pemicu saben daur ulang.
    7. Tambel output sinyal pemicu saka Deck1 Clock Output menyang Deck2 Record Gate Input.
    8. Rekaman Deck1 diwiwiti ing wiwitan puteran Deck2 lan pungkasan ing wiwitan puteran sabanjure Deck1.
    Penundaan Umpan Balik Tambahan

    Ringkesan: Efek tundha sing isine mung sinyal teles

    1. Setel Deck1 menyang Mode Tunda.  
    2. Input sinyal audio menyang Input Pembantu.
    3. Ngoptimalake Tingkat Output Deck1 jarum jam.
    4. Ngawasi sinyal saka Deck1 Output.
    5. Setel Level Input Deck1 menyang posisi sing dipengini.
    6. Tambel output sinyal audio saka Output Tambahan menyang Input Deck1.
    7. Setel jumlah umpan balik karo Output Crossfade Auxiliary.
    8. Setel tombol Deck1 Time menyang posisi sing dipengini.
    9. Gunakake modulasi Delay Time lan modulasi umpan balik kanthi modulasi menyang input Deck1 Time CV lan input Auxiliary Output Crossfade CV.
    Tundha Nggeser Pitch

    Ringkesan: Efek wektu tundha ganti kanthi jumlah umpan balik sing bisa dikontrol lan campuran garing / udan

    1. Cathet conto ing Deck1.
    2. Mumbul bagean saka gelung Deck1 menyang Deck2.Dawa iki nemtokake wektu tundha maksimal.
    3. Setel Deck1 menyang Mode Tunda.
    4. Setel Deck2 menyang Mode Pembusukan Pita.
    5. Setel Deck1 menyang Mode Pemantauan Input.
    6. Pateni Pemantauan Input kanggo Deck2.
    7. Monitor sinyal saka Output Pembantu.
    8. Setel Level Output Deck1 kanthi jarum jam kanthi maksimal.
    9. Setel Level Output Deck2 kanthi jarum jam kanthi maksimal.
    10. Setel Level Input Deck2 menyang jarum jam kanthi maksimal.
    11. Setel tombol Deck1 Speed ​​menyang kacepetan puter maneh asli.
    12. Setel tombol Kecepatan Deck2 dadi kacepetan dobel.
    13. Setel Output Auxiliary Crossfade menyang posisi sing dipengini.Iki nyampur audio asli karo audio sing diganti.
    14. Kontrol umpan balik kanthi nyetel Level Input Deck1 menyang posisi sing dipengini.
    x