Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Instruo Larachd

¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
Nerangake karo ngalih mlaku lan wis dibangun ing condenser mikropon.Utilitas input sing ngasilake macem-macem voltase kontrol saka sinyal eksternal input

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 30mm
Saiki: 75mA @ + 12V, 70ma @ 12V

Manual pdf (Inggris)
Pandhuan Cepet pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Larachd minangka sarana input sing nyedhiyakake macem-macem cara kanggo input audio saka njaba modular, plus nggawe sinyal voltase kontrol musik sing migunani saka swara kasebut.Sampeyan bisa ngowahi sumber swara line-tingkat lan swara lingkungan kanggo envelope CV, lan nambah kekuatan kanggo swara dening nggabungke gelombang mbentuk lan limiter sirkuit nambah audio.Sampeyan bisa nggunakake pengontrol footswitch dual sing kalebu kanggo ngasilake kombinasi gerbang lan sinyal pemicu kanggo kontrol sing tepat saka patch berorientasi kinerja.

  • Nguatake sinyal level garis stereo menyang level modular
  • Mikropon kondensor sing dibangun ing
  • Prosesor nambah audio
  • Pengikut amplop karo komparator ambang
  • Pengontrol ngalih sikil dual 

 

x