Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

CIRI MUSIK

Hertz Donut mkIII minangka osilator kompleks digital sing kuwat kanthi unison, matriksulasi 3x4 lan uga input eksternal. Osilator utama nggawe gelombang dhasar kanthi ngontrol telung paramèter saliyane frekuensi: Fase Distorsi, Umbrage, Resonance. Kajaba iku, loro osilator (operator) bisa digunakake kanggo modhifikasi parameter iki kanggo ngasilake macem-macem swara. Sampeyan uga bisa ngelingake setelan kombinasi modulasi minangka prasetel, lan morph antarane prasetel utawa disimpen. Bisa ngasilake swara bassline, watu, kaca, kaya baja, lan swara mekanik industri.

Fitur liyane kalebu:
  • Sintesis sing nggunakake FM lan Penyimpangan Fase
  • Input 8V / Oct kanggo tahan owah-owahan 1 oktaf
  • Nggunakake Thru Zero FM, sing ngluwihi definisi FM kanthi ngowahi bentuk gelombang kanthi frekuensi <0.Kanthi input FM eksternal
  • Pangaturan matriks modulasi kanthi nggunakake slider
  • Pilihan parameter nggunakake tombol
  • Tampilan OLED 128x32 OLED bisa nampilake informasi modulasi lan setelan menu saliyane skala lan frekuensi
  • Loro operator gelombang sinus internal sing bisa digunakake kanggo modulasi bisa ngukur utawa ngunci rasio frekuensi kanggo frekuensi osilator utama
  • Rate sampel 96kHz
 

DEMO



Carane Gunakake

Bagean Osilator Utama

Bagean Oscillator Utami ngontrol setelan dhasar kanggo gelombang gelombang osilator output utama. Gunakake tombol tombol frekuensi kasar lan frekuensi frekuensi alus kanggo nyetel frekuensi dhasar. Saliyane frekuensi, telung paramèter bisa disetel liwat tombol Fold: Fasa Distorsi, Payung, Resonansi. Sawise milih parameter saka Tombol Pilih tombol, atur karo tombol Lipat. Yen sampeyan milih parameter liyane, nilai parameter sing dikontrol sadurunge bakal dikunci, nanging bisa dikontrol nggunakake CV. Siji saka paramèter kasebut sing dikendhaleni dening Fold CV sing bisa disetel saka Destinasi CV ing menu osilator.

Sampeyan bisa ngakses menu persiyapan osilator kanthi nahan encoder lan menet tombol Pilih Fold.
  • Oktaf: Ngalih frekuensi osilator ing 2 unit oktaf ing sawetara ± 1 oktaf
  • unison: Setel ing ngarsane utawa ora ana unison lan detune (Sampeyan uga bisa nyetel detune kanthi nahan encoder lan menet tombol OP B)
  • Tujuan CV: Pilih parameter Lipat sing dikendhaleni dening Fold CV saka Fase Distorsi, Payung, Resonansi.

Bagean Operator Modulasi

Hertz Donut Mk3 dilengkapi loro osilator (operator) sing tujuan utama yaiku modulasi, lan saben operator bisa ngetrapake modulasi kanggo papat paramèter tanpa tampalan lan nyimpen setelan minangka prasetel. Jumlah modulasi kanggo saben parameter disetel ing bagean Modulasi Campuran ing ngisor iki. Kajaba ing tombol Kursus Tune / Fine Tune, bagean operator A lan B dilengkapi input 2V / Oct, input FM kanthi atenuverter, lan tombol menu sing digunakake kanggo setelan operator lan setelan Matrix Modulasi.

Menu operator bisa diakses kanthi nyekel enkoder lan menet tombol operator. Saka menu, mode frekuensi operator bisa dipilih saka ing ngisor iki.
  • Ukumake: Pilih manawa kanggo ngukur frekuensi operator kanthi frekuensi Utama Oscillator. Yen diitung, dissonance ora bakal kedadeyan kanthi macem-macem jinis modulasi, lan sampeyan bisa ngetrapake modulasi nalika njaga pitch. Yen diitung, tombol Kursus Tune operator ngontrol rasio frekuensi Operator lan Oscillator Utami. Tombol Fine Tune ngidini frekuensi pindhah kanthi frekuensi saka frekuensi kasebut, saéngga frekuensi operator rada diimbangi saka rasio integer.
  • Tindakake: Ora ngitung, nanging tombol Coarse Tune operator ora ngontrol frekuensi mutlak, nanging rasio frekuensi ing antarane operator lan osilator utama. Amarga nututi owah-owahan frekuensi osilator utama, mula duwe pengaruh supaya nada tetep sanajan frekuensi owah.
  • Gratis: Frekuensi operator minangka mode sing ditemtokake sacara mandhiri, ora preduli saka osilator utama.
  • Link AB: Cara mode frekuensi operator B nderek frekuensi operator A
Input njaba
Operator B ora duwe input 1V / Oct, nanging duwe Input Signal Eksternal. Input sinyal ing kene dianggep minangka salah sawijining sumber modulasi ing bagean Modulasi Campuran sing diterangake mengko kaya operator, lan bisa digunakake minangka sumber modulasi internal kanggo saben parameter, lan jumlah modulasi bisa disimpen ing prasetel.

Yen sampeyan menet tombol Ext IN nalika nahan encoder,Menu opsi globalMbukak, lan sampeyan bisa mbalikake tugas-tugas tombol Coarse / Fine, nyetel prasetel CV, lan nyetel Output AUX.
 

Bagéan Campuran Modulasi

Ing bagean Modulasi Campuran, sampeyan bisa nemtokake jumlah modulasi sing ditrapake ing papat parameter saka telung sumber sinyal sinyal Operator A / B lan Eksternal. Kaping pisanan, pilih sumber modulasi sing pengin disetel, pencet tombol sing cocog, lan gunakake slider kanggo nyetel jumlah modulasi menyang papat tujuan modulasi. Tombol "MOD" sing gedhe dadi kontrol master kanggo kabeh jumlah modulasi, saengga mateni tombol ing sisih tengen sadurunge nyetel. Yen sampeyan milih sumber modulasi sing beda, jumlah modulasi sumber modulasi sadurunge bakal dikunci.

Tujuan modulasi Sejatine kaya ing panel. Kanggo Operator A, "Frekuensi Operator" yaiku jumlah modulasi saka Operator A kanggo frekuensi Operator B. Modulasi frekuensi operator cenderung ngasilake asil semrawut, saengga jumlah modulasi bisa dikontrol luwih apik. Nalika jumlah modulasi EXT IN, "Frekuensi Operator" yaiku modulasi OP A lan "Fase Distorsi" yaiku jumlah modulasi OP B, lan modulasi internal ora bisa ditindakake saka EXT IN menyang Fase Distorsi.
x