Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Herbs and Stones Liquid Foam

¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

Format: Piranti Diri
Awak mung bobote 742g
Ukuran awak 225mm (W) x 165mm (D) x 700mm (Max H)
Halaman Manual Inggris (pdf)

Aksesoris kajaba awak utama: Adaptor AC sing bisa digunakake ing Jepang, 5 kabel pisang, manual (Inggris)

Elinga yen produk iki minangka synthesizer sing nggunakake kabel banana tinimbang kabel 3.5mm kanggo tambalan.

Amarga ana akeh proses gawenan tangan, ana goresan ing lampiran lan panel.Elingi ing tuku.

Ati-ati aja input voltase negatif menyang kabeh jack input ing unit iki.Yen sampeyan ora nggunakake CV saka peralatan liyane, mung nggunakake voltase positif, mula ora bakal ana masalah.

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Liquid Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen sekuen sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Kabel tambalan jinis pisang sing ana sambungake karo macem-macem nggawe swara, saka daur ulang 4/4 sederhana, garis sinetron sing saya suwe saya owah, swara unik sing ora apik nganti frase organik lan perkusi. Apa bisa.

Cathetan:Busa Cairan bisa ngirim lan nampa sinyal gerbang kanthi maneka warna wiwit 0 nganti 5V.Nalika nambal kabel banana saka piranti liyane, ati-ati supaya aja nambahi voltase negatif ing input apa wae.Input jam eksternal nggunakake proteksi marang voltase voltase lan tegangan negatif, saengga bisa nampa macem-macem sinyal. 

 

Interface

 
Katrangan saben bagean ditampilake kanthi mouse.Jack input dibunderake putih.

 

DEMO



x