Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Happy Nerding FM AID (Silver)

¥ 19,800 (¥ 18,000 ora kalebu pajak)
Pembentuk utilitas / gelombang kompak sing nyadari liwat-nol FM linear kanthi modulasi fase analog

Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: 30mm
Saiki: 45mA @ + 12V, 45mA @ -12V

 

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Happy Nerding FM AID minangka modul FM linear nol-nol sing bisa nggunakake sinyal apa wae minangka operator lan modulator.Standar kanggo digital FMModulasi faseCara lengkapSirkuit analogDileksanakake ing lan nyedhiyakake FM tanpa aliasing.FM ing domain analog asli modulasi frekuensi sumber swara kayata osilator, nanging modulasi fase duwe kaluwihan bisa modulasi sumber swara apa wae sing ora bisa dimodulasi frekuensi.Minangka paraga swara, modulasi fase ngasilake swara sing luwih cerah tinimbang FM konvensional.

CARA MENGGUNAKAN

Modulasi fase biasane nganggep bentuk gelombang gergaji mudhun minangka basis kanggo input operator.Iki uga direproduksi ing FM AID, lan supaya bisa ngasilake bentuk gelombang output saka saben jack gelombang sinus, gelombang segi telu, gelombang gelombang, lan gelombang alun-alun, input gelombang gelombang mudhun menyang input operator.Yen ngono, contone, bentuk gelombang pulsa FM yaiku output saka output bentuk gelombang pulsa.Nanging, nyatane, audio apa wae bisa dadi input kanggo FM Aid, mula ayo input macem-macem audio liyane saka gelombang gelombang sing mudhun menyang operator.

Indeks, sing artine kekuwatan modulasi, dikendhaleni tombol FM, lan kekuwatan modulator bisa dikendhaleni dening CV, lan dipenuhi tombol CV.Umpan balik FM sing ngasilake output menyang input modulator uga bisa ditindakake.

Input operator lan modulator nganggo kabel internal, lan tambalan input modulator mblokir nuntun internal.Iki minangka fitur opsional sing trep kanggo nggunakake sinyal siji minangka operator lan modulator sekaligus, sing ngilangi prabédan frekuensi antarane operator lan modulator, nanging ngidini sampeyan entuk macem-macem swara lipatan gelombang sing apik. Aku bakal.

DEMO

x